Kategoria: Blogi

Ohjelmistokehittäjä, tule voittamaan kanssamme!

Peliystäväni,

Yhdistelmäpelien jackpoteissa jaetaan Suomessa ja maailmalla omaisuuksia.

ESBC laajentaa ja kansainvälistää toimintaansa Monivedosta, Vakiosta sekä pohjoismaisista ravijackpoteista kansainvälisille markkinoille. Ryhmäämme vahvistaisi entisestään

Ohjelmistokehittäjä (Software Developer)

Haluaisitko alkaa voittaa kanssamme?

Jos haluat, mailaa jorma.vuoksenmaa@esbc.fi ja kerro itsestästäsi: osaamisestasi, taustoistasi, tavoitteistasi ja arvoistasi.

Edellytämme, että: 1. Hallitset Python-ohjelmointikielen ja että myös Java on Sinulle tuttu. 2. Sinulla on kokonaisvaltaista SQL-tietokantaosaamista 3. Hallitset todennäköisyyslaskennan ja tilastotieteen yliopistotasoisesti 4. Olet lojaali ja osaat suojella tutkimustuloksiamme. Sanasi pitää aina ja haluat antaa kaiken osaamisesi pelikimppamme sekä ESBC:n asiakkaiden hyväksi.

Toivomme lisäksi, että: 4. Sinulla on kokemusta Djangosta 5. Excel-makrot ovat Sinulle tuttuja

Lisäeduksesi lasketaan: 6. Olet voittava urheilu- tai hevosvedonlyöjä. 7. Hallitset sujuvasti useita kieliä. Erityisesti Ranska olisi hyödyksi yhteistyössämme. 8. Olet ulospäinsuuntautunut, verbaalinen ja markkinointihenkinen kirjoittamaan blogeja/osia kirjoista/asiakaskirjeitä.

Olemme peleistä aidosti kiinnostuneiden, järkipelit elämäntyöksemme valinneiden miesten ryhmä. Kanssamme voit oppia - ja luoda tieteellistä, henkistä ja aineellista hyvää.

ESBC oyj:n liikevaihto vuonna 2016 oli 2,8 miljoonaa euroa. Yhtiön työntekijöiden vaihto vedonlyönnissä oli tähän nähden moninkertainen. ESBC:n henkilöstömäärä 2016 oli 6. ESBC oyj on perustettu vuonna 1993. Sillä on noin 50 osakkeenomistajaa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä