Kategoria: Blogi

"Melkein" varma

"Melkein" varma

Doncasterin hienon St. Leger-meetingin taso vain nousee päivä päivältä. Torstaina Inspiral jatkanee tappiotonta kulkuaan kohti ensi kevään 1000 Guineasia. Tamma on tuon kolmivuotisklassikon Ante-post-vedonlyönnin suosikki. Tämän päivän kisaan Inspiral on tällä hetkellä (klo 15.18) kertoimesa 1.33x.

Suosikkeja pelaamalla häviää vähemmän kuin yllättäjillä. Vuosikymmenten saatossa, useilla eri mantereilla tehdyissä tutkimuksissa on jopa havattu, että voittajapelissä alle 1,5-kertoimisia suosikkeja sijavedonlyöntiin pelaamalla jää jopa niukasti voitolle pitkässä juoksussa.

Kaikkein parhaita ylituottoja antavat juuri Inspiralin kaltaiset suursuosikit. Huippuhevoset ovat pääsääntöisesti henkisesti ja fyysisesti korkealla tasolla. Ne eivät häviä yleensä lähtöjä yllätyksellisesti sen takia, että jokin vaiva nousisi haittaamaan suoritusta. Vielä pienemmällä todennäköisyydellä huiput tuhlaavat kärkisijoituksen laiskotteluun, yliyrittämiseen, temppuiluun lähtökopeilla tai jonkin muuhun "huonopäisyyteen".

Inspiral on Auren-lukemiemme perusteella tänään lähes 10 hevosen mittaa parempi kuin pahin haastaja Speak. Tämä parantaa todennäköisesti tänään enemmän kuin Inspiral muttei tarpeeksi. Normaalisuorituksella Inspiral on kahden parhaan joukossa, ja veto sille on lähes "pankkikoron" hakemista. Valmennustalli John/Thady Gosden ja kokenut jockey Frankie Dettori minimoivat riskejä.

Inspiralin voiton todennäköisyys on yli 80% ja kahden joukkoon sijoittumisen todennäköisyys yli 90%.

Pelaan Inspiralin kautta lähes kaikki ColossusBets-kimppani. Ylipainotan sitä myös muissa pelimuodoissa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä