Kategoria: Blogi

Lehdistötiedote: Suomi tuottoveto MM- ja EM-kisoissa?

LEHDISTÖTIEDOTE

VAPAASTI KÄYTETTÄVÄKSI

JULKAISUVAPAA HETI

Suomen puolesta lyödään näinä päivinä eri puolilla vetoa enemmän kuin koskaan. Leijonat kerää vahvana ennakkosuosikkina suuria panoksia Saksaa vastaan ja ovat tällä hetkellä jopa koko turnauksen voittajasuosikki. Huuhkajat puolestaan ovat herättäneet suurin panoksin pelaavien ammattivedonlyöjien kiinnostuksen kaikkien peliensä aasialaisissa tasoitusvedoissa.

"Todennäköisessä MM-kiekon finaalissa Suomi on niukka altavastaaja, koska USA ja Kanada ovat pelivoimaltaan yhäkin hieman Leijonia vahvempia. Mutta tällä hetkellä USA:n ja Kanadan voiton mahdollisuudet ovat kummallakin hieman 30% alapuolella, koska jompi kumpi putoaa, ja voittajakin on Suomea vastaan vain niukka suosikki", kertoo European Sports Betting Consultants oyj:n perustaja ja hallituksen puheejohtaja Jorma Vuoksenmaa.

Suomen mahdollisuus voittaa maailmanmestaruus on Vuoksenmaan mukaan lähes 40%.

"Jukka Jalosen joukkue on niin hyvä paineen alla, että tämä tasaa finaalia entisestään, samoin puolustuspeli. Laukausten määrän, laadun, maskien ja reboundien eliminoiminen on viimetalvisen NHL-tutkimuksemme mukaan yhteistä tuottaville jääkiekon sijoituskohteille. Suomessa moni asia täsmää".

"Saksa on läpi kisojen tehnyt meihin vaikutuksen tiiviydellään, mutta se on aavistuksen verran Suomea jäljessä kaikessa. Saksalla on alle yhden kolmasosan mahdollisuus pudottaa Suomi ja selvästi alle 10% mestaruusmahdollisuus".

Kansainvälinen vedonlyöntimarkkina on jokseenkin samoilla linjoilla ESBC:n ja Vuoksenmaan kanssa. Saatavilla oli (perjantaina klo 13) mestaruuskertoimet Suomi 2.80, USA 3.25,Kanada 3.5 ja Saksa 8.

Suomen puolesta vetoja ei siis vetoja tarvitse lyödä näinä päivinä pelkän kannatuksen tai jännityksen vuoksi. Vielä edullisemmilta sinivalkoiset vedot jopa sijoituskohteina näyttävät EM-jalkapallossa.

"Huuhkajien mahdolliuus voittaa Tanska on alle 10%. Yhtä iso altavastaaja se on Venäjää vastaan. Belgian yllättäminen onnistuu ehkä joka viidennellätoista yrityksellä. Mutta Suomen mahdollisuus venyä matalamaaliseen tasapeliin tai selviytyä maalin tappiolla on realistinen kaikissa peleissä. Näistä asioista saa hyviä kertoimia aasialaisissa tasoitusvedoissa, joita tarjoavat nykyisin lähes kaikki Euroopassa lisensoidut peliyhtiöt. Me ja monet asiakkaistamme olemme jo sijoittaneet Suomeen tasoitusvedoissa. Esimerkiksi Tanskaa vastaan 1,5 maalin tasoituksella Suomesta sai vielä viikko sitten tyypillisesti 1.55:n suuruisia kertoimia. Nyt ne ovat enää 1,52:n tienoilla suurimmilla toimijoilla. Suomi on siis kerännyt peliä laajemminkin", paljastaa Vuoksenmaa.

LISÄTIEDOT, HAASTATTELUPYYNNÖT, VALOKUVAT:

Jorma Vuoksenmaa Perustaja, hallituksen puheenjohtaja ESBC oyj

jorma.vuoksenmaa@esbc.fi

ESBC oyj

on 1993 perustettu vedonlyöntiharrastajia ja -sijoittajia palveleva yhtiö. Sen palveluksessa on viisi työntekijää. ESBC oyj on tehnyt laskutettavaa työtä mm. Veikkaus oylle ja PAF:lle sekä maailman suurimmista peliyhtiöistä mm. Bet365:lle ja Unibetille. ESBC:n toiminta Suomessa loppuu ja siirtyy ulkomaille, jos hallituksen esittämä vedonlyönnin kieltolaki toteutuu.

Jorma Vuoksenmaa ( https://esbc.fi/articles/about/jorma-vuoksenmaa-cv/ )

on toiminut pelitutkijana, -sijoittajana ja kirjoittajana vuodesta 1979 lähtien. Vuoksenmaa kirjoitti 1999 kirjan "Urheiluvedonlyönti - voittajan opas" ja 2016 kirjan "Pelaajalta Pelaajille". Kirjoita ensimmäinen on käännetty Englanniksi, Saksaksi ja Ruotsiksi.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä