Kategoria: Blogi

laukkasyndikaattini ohjeistus illan Kemptoniin

Tässä pelisyndikaattini saama käskytys Kempton Parkin illan kilpailuihin tänään, keskiviikkona 211020. Sitä on hiottu vain hieman kohti miedosti parempaa kieliasua. Arviot hevosista ja niiden todennäköisyyksistä sekä pelillisistä arvoista ovat kuitenkin täysin samat kuin millä itse pelaamme.

L1

Muilla on liikaa parannettavaa 2 Bashful’in lukemiin, vaikka Bashful on sinänsä vielä voitoitta. Se saa hölkätä pienen ryhmän kärjessä. Placepot-banker minikertoimestaan huolimatta.

L2

5 Bashololla parhaat Aurenit ja kerroin 7x (bet small). Voi parantaa. Juoksee kuitenkin muiden takaa, mikä ei ole hyvä asia Kemptonissa. 10 Charming Wally on todennäköisin keulahevonen. Jo se voi riittää pitkälle tässä tasottomassa kisassa (bet small).

L3

10 Lady Xenia (LAY) ja 1 Al Husn (LAY) kohtasivat kolmisen viikkoa sitten Newmarketissa ja pysyivät keskijoukossa. Niiden neljän alapuolella olevat kertoimet tuntuvat suhteettoman matalilta, sillä esimerkiksi 8 Keep Hoping (small bet) juoksi Leicesterissa suosikkiparin kanssa vertailukelpoiset speed ratingit, eikä myöskään 2 Augmentarium ole kovin kaukana, jos se sattuisi parantamaan muita enemmän. Parannusten ennakointi varsalähdöissä ei ole yksiselitteistä.

L4

8 Say Goodnight on ehdottomasti lähdön kiinnostavin merkki, jopa pelikohde (BET). Se juoksi debyytissään hyvän ajan vaikka näytti kokemattomalta. Parantanee ja tämän hetken (2.40 GMT) kertoimellaan 6x edullinen +EV. Suvukkaalla 1 Brush Greekillä on tilaa parantaa, ja pelaan sitä Colossuksen Placepotteihin neutraalipainossa. Suosikki 10 Shootoutin (LAY) kertoimessa on Murphy-veroa, mutta silti lähdön todennäköisimpänä voittajana se kuuluu moniin Colossuksen Placepot-kimppoihin riskinhallintasyistä.

L5

Applebyn laatutallin 2 Bay of Honour voi parantaa enemmän kuin jokseenkin yhtä hyvän olosuhdekorjatun ajan jo juossut 14 Wodeton. 13 Wineglass Bay (small bet) on muista erottuvan kärkinelikon parhaat numerot tehnyt hevonen. Neljäs, 8 Dream by Day (small place lay) on lukemiemme valossa kolmeen jo mainittuun nähden muutaman hevosenmitan jäljessä. Gosdenin valmennettuna se voi kuitenkin parantaa muita enemmän.

L6

Tässä vaikeassa lähdössä eri hevosia voisi suosia eri syistä. Koska kisa on kuitenkin tasainen, ja suosikit saattavat saada hankalat juoksut, olen tässä riskineutraali.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä