Kategoria: Blogi

Kausiveto saletissa - vai oliko?

Maaliskuu, ensimmäinen kokonainen kuukausi takana My Way -kokeessani, ja olen yhä miinuksella.

Käytännössä koko tappio on tehty muutamaan suureen Premier-liigan vetoon. Varianssi vedonlyönnissä on julmaa. Kolmen edellisen vuoden aikana juuri Valioliiga on ollut kultakaivoksemme. Nyt alkaneen vuoden 2022 kevättalvella lähes kaikki kookkaimmat Premier-vetoni ovat hävinneet.

Brighton on ollut suurin surun aiheeni. Alkukaudesta joukkue teki minulle ja asiakkailleni rahaa. Helmikuun lopulla erehdyin ilakoimaan ääneen, ”kuinka Brightonin kausiveto yli 46½ -pistettä on saletissa”. No, tuohon lausuntooni minut innoittaneen Watford-vierasvoittonsa jälkeen Brighton ei ole voittanut peliäkään, eikä kuuden tappion jälkeinen tasapeli Norwichista nyt lauantaina lohduttanut minua. Olin nimittäin pelannut sinivalkoisina antaen maalin ja neljänneksen tasoitusta pois.

Jalkapallo-ottelut voi aina selitellä suuntaan tai toiseen, mutta harvoin näkee yhtä epäonnista (tai tehotonta) suoritusta, kuin mitä Brightonin lauantainen oli. Joukkue pommitti kuorisuojaukseen vetäytynyttä Norwichia läheltä ja kaukaa, mutta maaliin pallo ei tietään löytänyt – edes rangaistuspilkulta. Selkeästi hermostunut Noel Maypay laukoi rankkarin yläilmoihin.

Kaikkiaan Brighton laukoi Norwichia vastaan 31 kertaa ja vyörytti hyökkäyksensä kulmapotkuksi 11 kertaa. Joukkueen peli näytti rakenteluvaiheessa lähes yhtä näppärältä kuin aiemminkin. Saattaa siis olla, että Brightonia joutuu pelaamaan lähiaikoina vielä uudelleenkin. Sama tilanne on myös kahden muun kassaani kupanneen, Leedsin ja Evertonin kohdalla. Kaikki riippuu toki kertoimista.

Edullisten kertoimien väijyminen on onneksi vaivatonta Sportmarketissa. Voit laittaa melko tavoitteellisenkin minimikertoimen ideallesi, ja veto toteutuu, jos joku välittäjä tuon kertoimen antaa. Pelikassasi on yhden Sportmarket-tilin takana. Et siis joudu siirtelemään rahaa tililtä toiselle huippukerrointen perässä etkä vahtimaan eri välittäjien kerroinmuutoksia. Ellei vetosi toteudu ”haavekertoimellasi”, voit aina lyödä sen lopuksi juuri ennen ottelun alkua sen hetkisen markkinan korkeimmalla noteerauksella.

Nuoruudessani Suomen jääkiekko antoi pikkuriikkiseen pelikassaani ensimmäisen merkittävän hyppäyksen ylös päin. Nyt My Way -projektissa edes liigakiekko ei ole lähtenyt lentoon. Se on toki mennyt siedettävästi, ja otteluiden aikaiset live-underit ovat plussalla. Pelin kuva ja käytettävät taktiikat antavat usein lisäinformaatiota, joka ei mene täysimääräisesti kertoimiin.


Mikä My Way?

Onko mahdollista paisuttaa 800 euron alkukassa ja 800 euron kuukausittainen lisäsäästöerä miljoonaan euroon alle kymmenessä vuodessa? Tätä kokeilen nyt vedoilla, jotka toteutan oikealla rahalla Sportmarketissa.

Sportmarket on Betbroker-palvelu, joka etsii löytää vedoille korkeimman saatavilla olevan kertoimen. Pelaaja tarvitsee paljon tuottoja nostavaan automaattiseen toimintaan vain yhden tilin.

Vedonlyöntimarkkina on viisastunut paljon verrattuna urani alkuun 1980-luvun jälkeen, jolloin aloin kasvattaa omaa pientä pelikassaani. Mutta toisaalta nykyajan työkalut ja Sportmarketin tuoma noste kertoimiin parantavat pienenkin pelaajan kassan kasvua.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä