Kategoria: Blogi

Jo 223 x panos, pian 40 000 € lisää?

Peliystäväni,

vuodesta 1986 alkanut menestyksemme jalkapallon suurturnauksissa jatkuu. Vuonna 1996 hävisimme. Muulloin emme ole hävinneet, emmekä häviä nytkään.

Jo EURO 2020 alkusarja on ollut hyvä asiakkaillemme ja ColossusBets-kimppalaisillemme.

Colossuksen alkulohkojen P15-vakio ratkeaa tänään keskiviikkona. Yhteensä 7,60 € maksanut kimppamme voittaa 40 000 €, jos Ruotsi ja Ranska voittavat tänään.

Pelaamme "ilmaiseksi", sillä olemme jo kotiuttaneet voittoja yli 1 600 € edestä - 223 x alkupanoksemme verran.

Tuon verran uusia sytykkeitä kyllä saatammekin tarvita, ennen kuin jälleen taistelemme kymppitonneista. Hajoitamme huolellisesti edulliset rivit pieniksi fiksuiksi kimpoiksi, jotta emme haaskaisi Sinun tai meidän rahojamme liian vaikeisiin tai liian paljon pelattuihin riveihin. Kun kimpat ovat pieniä, niistä useimmat häviävät. Mutta pieniä tappiota - ja kimpassa - voi ottaa pidempäänkin, kun cashout-voittokotiutukset ja alavoitot tuovat pientä tilkettä pelikassaan ennen seuraavaa suurvoittoa.

Colossuksen pottipeleissä häviösarjat voivat olla pitkiä. Suuristakaan voitoista ei saa siis innostua panostamaan liikaa. Minimipanos monessa eri ammattitaitoisen kapteenin kimpassa on hyvä lähtökohta.

Silti uskon, että pelaamme paremmin kuin vastustajamme, ja lähes kaikki parantavat menestystään ColossusBetsin kimpoissani sekä muissa peleissä ESBC:n asiakkaina.

Kiinteäkertoiminen 1X2 -markkina pitää keskiviikkona puoliltapäivin Puolaa suosikkina Ruotsia vastaan. Vaikka Ruotsin esitys Espanjaa vastaan oli osin onnekaskin onnistunut torjuntataistelu, ja vaikka Slovakiaa vastaan Ruotsin hyökkäys näytti ensimmäisellä jaksolla hampaattomalta, pidän Ruotsia silti Puolaa parempana joukkueena. Puola on kovin Lewandowskin varassa. En luultavasti kotiuta enempää voittoja ainakaan ennen ottelun puoliaikaa, elleivät kokoonpanot tai markkinan liikeet tuo uutta ratkaisevaa informaatiota.

Ranska-ottelussa toimintani kimppalaisteni hyväksi riippuu tietysti Ruotsi-ottelun tuloksesta ja siitä, millaisia cashout-tarjouksia saamme ennen sitä. Pidän Ranskaa materiaaliltaan selvästi kisojen parhaana joukkueena ja Unkari-tasapeliä pelkästään inhimillisenä asennelipsahduksena. Ellei meille tarjota kohtuuttoman suurta summaa voittopotentiaalista luopumisestamme, saatan hyvinkin katsoa ainakin ensimmäisen jakson Ranskan kyydissä suurta riskiä kantaen. Ronaldo on poikkeuksellinen pelaaja, mutta yhden yksilön eliminoiminen ei ole mahdoton tehtävä Ranskan kovalta puolustukselta.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä