Kategoria: Blogi

Jackpot tulee – oletko valmis?

Jackpot tulee – oletko valmis?

ColossusBetsin maanantaisessa Pick4:ssä (=4 kohteen Monivetoa vastaava peli) jaetaan 100.000€ ylimääräistä rahaa panoksista tulevan voittosumman päälle. Tämä tarkoittaa, että jos pelin vaihto jää alle 333.333 euron, jaetaan pelissä panoksia suurempi summa voittoina!

Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

Lauantain Colossuksen vastaavassa mutta ilman lisärahaa pelatussa Pick4:ssä palautusprosentti nousi 97%:iin pelkän takuupotin ansiosta. Tapahtuneen valossa ei yllättäisi, että maanantain jackpotissa pelaajille maksetaan osallistumisesta – eli että pelin palautusprosentti nousisi 100% yläpuolelle!

Joka tapauksessa on varmaa, että jo alkeellisillakin tiedoilla ja strategioilla pelaava omaa voitollisen odotusarvon. Etunsa voi päästä myös realisoimaan pienennetyllä riskillä, sillä ColossusBetsissä on mahdollisuus kotiuttaa voittoja pelin ollessa kesken. Tuossa lauantain Pick4:ssä muuten lauantaiblogissani

https://esbc.fi/articles/blog/superlauantai-paljon-peleja-ja-paljon-peleja/

paljastamani strategiamme toimi, ja pääsimme yli kolminkertaistamaan kokonaisinvestointimme kantamatta riskiä enää Kroatia – Nigeria -ottelussa. Tästä lisää ensi viikolla.

Hyödyn korjaaminen maanantain jackpotista vaatii tietysti ahkeruutta ja vaivannäköä. Maanantai menee järjestelmien suunnittelussa, koostamisessa ja palauttamisessa Colossukseen. Siksi olen tutkinut kohdeottelut ajoissa. Annan tässä Sinulle ensimmäiset ajatukset, jotta voit aloittaa omien peliesi suunnittelun ja palauttamisen ajoissa.

Kohteina Colossuksen maanantain Pick4:ssä ovat:

Tunisia – Englanti

Puola – Senegal

Uruguay – Saudi-Arabia

Iran – Espanja

Näen tämän turnauksen Englannissa paljon positiivisia asioita. Silti on mahdotonta, että Englanti jäisi edulliseksi suursuosikkina pelissä, missä suurin osa panoksista tulee englantilaisilta. Tunisia yrittää puolustaa ja pitää pelin tasaisena. Englannin neljän maalin ja sitä suuremmat voittotulokset ovat varmasti ylipelattuja.

Puola – Senegalissa kerää Puola todennäköisesti aivan liikaa peliä. Olen valmis häviämään rahaa muilla Puolan voittotuloksilla kuin 1-0:lla. Tärkeää on silti muistaa, että aivan kuin suomalainen Moniveto, Colossuksen Pick4 on peli, missä kohteiden tulosten yhteensopivuus on ratkaisevan tärkeää. Siksi jotkut Puolan epäedulliset voitot saattavat muodostaa ylikertoimia yhdistelmiä muiden otteluiden oikein alipelattujen vaihtoehtojen kanssa.

Uruguay – Saudi-Arabia on hankala kohde. 0-5 Venäjä-tappion jälkeen Colossuksen perusasiakkaat tulevat todella monissa kupongeissaan merkitsemään varmaksi Uruguayn AOH:n eli voiton vähintään neljällä tehdyllä maalilla. Ikävä kyllä, Uruguayn murskavoitto ei ole mahdottomuus. Uruguayn mainiot kärkimiehet ovat nyt nälkäisiä. Jos Saudi-Arabia päästää aikaisen maalin, sen taistelumoraali voi romahtaa.

Iranin ja Espanjan tasoero on käsittämätön. Silti markkina tulee olemaan liian varma Espanjan kolmeen- ja neljään maaliin riehaantumisesta.

Kerron Sinulle tarkemmin viisaiden systeemikokonaisuuksien rakentamisesta huomenna maanantaina.

JORMA VUOKSENMAA

PS. Jo tänään sunnuntaina alkaa ColossusBetsin 20 ottelun Asian Handicap -peli, missä lisättyä rahaa on 254699€. Uskomatonta kyllä, tästäkin pelimuodosta löytyy edullisia yhdistelmiä. Vaikka jo 15-oikein tuloksella pääsee alavoitoille, on peli kovin vaikea. Sitä voi pelata vain kimpoissa ja kuin ”järkipelaajan lottoa” – oikeudesta unelmoida suurvoitosta kunnollisin peliehdoin.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä