Kategoria: Blogi

Edellytykset tyhjentää NHL-pajatso - taas

NHL on ollut minulle ja asiakkailleni hyvä vedonlyöntimarkkina yli 30 vuotta. Sekä 1990 että 1991 vietin tyttöystäväni kanssa Las Vegasissa puolitoista kuukautta pääosin NHL:ää pelaten. Seuraavina vuosina kaksi suunnistajaa teki talviharjoittelua ja löi analysoimiani NHL-vetoja Vegasin Stripillä. Seuraavina vuosina pakotin suuren englantilaisen vedonvälittäjän sulkemaan pelitilini ja tekemään minulle hyvän työtarjouksen NHL:n kertoimenlaskennasta.

Viimeiset 30 vuotta olemme tahkonneet NHL:stä rahaa nettivedonlyönnin kerroinkilpailun tarjotessa erinomaiset peliehdot. Vedonlyöntitoimistojen on "pakko" ottaa NHL-vetoja, vaikka hyvät kertoimenlaskijat ja riskinhallintaa helpottavat syvät, iso markkinat puuttuvat.

Aivan uusiin ulottuvuuksiin on meidän ja asiakkaittemme NHL-voittaminen noussut nyt, kun ColossusBets on aloitanut NHL-vakiot ja -monivedot. Nyt kaikilla viime viikkoilla olemme ottaneet maksimivoiton jostakin Colossuksen NHL-pelistä. Pidämme yhä myös hallussamme ColossusBetsin historian suurinta NHL-voittoa, runsasta 25.000 euroa €8,40 panoksella.

Myös äskettäin löytämäni bet-broker Sportmarket parantaa NHL-menestystämme. Se etsii Sinulle ja meille parhaan kertoimen kaikilta luotettavilta, isoja vetoja vastaan ottavilta välittäjiltä. "My Way" -projektissani olen nostanut Sportmarketin tilini saldon yli kymmenen tuhannen euron vain 800 euron kuukausitalletuksin helmikuusta toukokuuhun. NHL on ollut tuottoisin liiga.

Viikonvaihteessa ColossusBetsillä voi pelata kahdeksan kohteen NHL-vakiota ja neljän kohteen monivetoa voittomarginaaleista.

Washington on näyttänyt kykenevältä hyödyntämään Floridan karkeat puolustusvirheet. Lauantain kotipelissään sillä on täysi mahdollisuus voittaa Florida maalintekokilpailussa. Nashville sen sijaan on ratkaisevasti Coloradoa huonompi, ja vaikka se lienee käytännössä pelaamaton ColossusBetsin NHL-vakiossa, on joukkueen kautta vaikea haravoida tuottavia rivejä, koska niiden vaikeusaste nousee niin korkeaksi, ettei edes koko jakosumman kaappaaminen riitä palkitsemaan riskiä.

NY Rangersia olemme pelanneet Pittsburgh-sarjan ensimmäisiin peleihin tuottavasti. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava Pittsburghin olleen epäonnisen. Se voi olla nyt kotonaan jopa jonkinlainen ideamerkki.

Dallas Starsiin ja mataliin maalilukuihin annoin kaikille halukkaille ilmaiset eväät hyvään voittamiseen jo ennen pudotuspelien alkuani tekemässäni NHL-videossa. Mikään ei ole muuttunut. Dallas kotona Calgarya vastaan on hyvä peli-idea ainakin ColossusBetsillä - ja luultavasti maailman kiinteäkertoimisella markkinallakin. Ihmiset tuskin ovat vielä avanneet silmiään saati ylireagoineet. Tulevissa vieraspeleissään Dallas on luultavasti edullisimmillaan tasoituksin.

Boston Bruins yllätti perjantaiyönä Carolinan, mutta Hurricanes on nykyvauhdillaan ja taidollaan jo parhaat päivänsä nähnyttä Bostonia parempi. Bostonin vanha maine ja brandi voi kerätä peliä sen verran, että Carolina jää vieraissa edulliseksi merkiksi. Ottelusta tulee sinänsä tasainen.

St. Louis oli alun perin ideani Minnesotaa vastaan. Wild on kuitenkin osoittautunut käsittämääni paremmaksi ja ottelusarjan maaliodottama laskemaani suuremmaksi. Sunnuntain kohteessa, Bluesin kotipelissä käytän kaikkia merkkejä.

Toronto on hyödyntänyt Tampa Bayn karkeat virheet ja huonon asenteen taidollaan. Myös vieraspelissä ylipainotan Maple Leavesia ColossusBetsin kimpoissani.

Colossus-vakion päätöskohteessa joudun useimmissa kimpoissani (vaikeusastekontrollin takia) merkitsemään pelkän Edmontonin kakkosen Los Angelesissa. Edmontonin tulivoima ja taito on kerrassaan jäätävää. Se on ratkaisevasti parempi kuin Kings. LA Kingsin venymisestä spekuloiva saa parhaan vastineen rahoilleen antamalla Sportmarketin haalia maailmalta mahdollisimman korkean under-kertoimen.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä