Kategoria: Blogi

Cheltenham - pelin juhla tyhjillekin lehtereille

Cheltenham – pelin juhla tyhjillekin lehtereille.

Cheltenham Festival on Brittien saarilla jotain yhtä isoa kuin kuninkuusravit Suomessa. Kansanjuhla se ei tänä keväänä ole tyhjille lehtereille, mutta pelillinen juhla se on. ColossusBetsin placepotissa jaetaan €20.000 ilmaista rahaa! Peli ei ole toivottoman vaikea, ja laajan hevospelitutkimuksemme ansioista meillä on selkeä etu.

Paljastan seuraavassa, mille perusperiaatteille rakennamme Cheltenhamin avauspäivän placepot-kimppamme nyt tiistaina.

Avauskohde on viikon teeman mukaisesti todella tasokas. Appreciate It:illä on se kohtaa monta kehityskykyistä uhkaajaa. Mutta tarvitsemme merkkejä muissa kohteissa, ja yhdymme irlantilaisten oluen heittelyyn kotikatsomoissa, jos ylipainottamamme suosikki on kolmen joukossa.

Vielä vahvempi suosikki on kakkoskohteen Shiskin. Se on tehnyt selvästi vastustajiaan parempia lukemia väljissä voitoissaan. Ruuna hyppääkin hyvin, ja sen tappioon on vaikea löytää järkeviä ennakkoperusteita.

Voi olla vaikea uskoa, että keulahevoset ovat markkinan aliarvostamia jopa pitkissä ja pienten hevosmäärien risuestelaukoissa, mutta niin vain on. Siksi kakkoskohdetta pitkään johtava Allmankind saa mahdollisuutensa niissä kimpoissamme, missä varmistamme ”pörröä” suursuosikkia Shinskiniä.

Kolmannessa kohteessa kannattaa hakea yllätystä. Sellainen – tai kaksi – on hyvä saada, jotta Colossuksen Placepot-rivi nousee edulliseksi. Tässä luultavasti yllätysalttiilla, hitaahkolla matkavauhdilla kulkevassa lähdössä 16 hevosta kohtaavat useimmat esteet melko tiiviinä laumana, joten hyvätkin ovat alttiina hyppääjät kaatumisille ja pienemmille virheille. Tasoituspainot määrittävä handikaappari on totta vie onnistunut tehtävässään ärsyttävän tarkasti. Oikeudenmukaisen painot tasoittavat lähdön. Aye Right on oikeastaan ainoa pelihevonen, jonka Auren-ratingimme poikkeaa merkittävästi Englannin Jockey-klubin virallisista lukemista, mutta senkin voiton todennäköisyys tässä on vain noin yksi kuudesta.

Neloskohteessa sinänsä Auren-luvuiltaan paras Honeysuckle on noussut median hehkuttamana jo liikaa ”koko kansan hevoseksi”. Epatante on niin ikään kaikkien jo arvostama mestari. Siksi pelaamme useimmat ColossusBets-kimppamme tässä tasapainoin kolmella hevosella, Gosdenkin mukana. mukana. Myös kilpailukykyisillä Aureneilla juoksevia Silver Streakia ja Sharjahia kannattaa pelata, mutta ehkä muissa pelimuodoissa. Tämän rakenteisissa lähdöissä ne eivät välttämättä palkitse placepot-yhdistelmissä kovin hyvin.

Concertista on perusteltu suosikki viitoskohteessa. Se kiertää varmana useissa kimpoissamme. Tamma erottuu lukemillaan. Vanha suosikkini Roksana on taas yhtä kevättä vanhempi, ja vaikka se on perustellusti lähdön toiseksi eniten pelattu, ei se välttämättä ohita kaikkia lopussa, koska matkavauhti pysynee tässä maltillisena.

Päätöskohteessa mennään sen sijaan lujaa. Viimeisillä esteillä nähdään väsyneitä hyppyjä. Pelaamme leveästi. Saint Samilla ja Nassalamilla ovat parhaat Aurenit mutta myös paljon painoa kannettavana. Nassalam pudottaisi paljon placepot-kuponkeja. Molemmat juoksevat kuitenkin kärkipäässä, ja tässä lähdössä takana juoksevilla on – poikkeuksellista kyllä – parempi mahdollisuus, kuin mitä vedonlyöntimarkkina uskoo.

Ajatustemme mukaisia ColossusBets-kimppoja löytyy ColossusBetsin, PAF:in, Betfairin, Betwayn ja monen muun lisensoidun pelinjärjestäjän sivustoilta kapteeniprofiilini ”Vuoksenmaa – TV” alta.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä