Kategoria: Blogi

Chelmsfordin pelisuunnitelmani

ColossusBetsin P6 (V6) -peli Chelmsfordin iltalaukkoihin on edullinen pelikohde, sillä lähtöihin löytyy muutama idea, eikä rivin karkaaminen ylivaikeaksi ole niin suuri riski kuin normaalisti. Paljastan tässä pelisuunnitelmani. Mikä parasta, samoja hevosia voi hyödyntää myös ColossusBetsin placepot-pelissä (V6 sijapelissä). Placepot on jo normaalikierroksilla niukasti edullinen peli – tai ainakin uskon niin pelaten sitä säännöllisesti.

Heti Chelmsfordin avauskohteen 6 Shouldavbeenmore on peliemme tukipilari. Tamma on Auren-ratingeiltaan omassa luokassaan ja saa hyvän juoksun. Hevonen palaa tauolta, mutta ellei pelaa tätä, ei voi pelata mitään taukohevosta koskaan.

Pelaan Shouldavbeenmorea myös muissa pelimuodoissa. Kaksareissa ja sijaparissa 5 Mumma Macia kuuluu olla suhteessa korkeammassa painossa kuin mitä markkinapainot väittävät. Mumma Mac saa paljon kakkossuosikki 1 Amanda Hugnkissia suotuisamman juoksun ja voi parantaa paljon enemmän.

Betfairin pörssin markkina menee koko ajan näkemykseni suuntaan. Tämä on hyvä merkki. Mikä parasta, viisas markkinaraha ei useinkaan näy Colossuksen rastipelijakaumissa.

Myös Chelmsfordin toisessa kohteessa kannamme riskiä voidaksemme kierrättää yllätyshakuja myöhemmissä kohteissa. 4 Invincibly on tehnyt hyvät Auren-luvut. Se on lähdön todennäköinen keulahevonen, mikä olisi merkittävä etu Chelmsfordissa. Joka tapauksessa Invincibly juoksee vähintään kärjen lähellä. Nousevat Aurenit 76 – 82 – 90 saattaisivat tietyissä tilanteissa viitata huonontamisriskiin jo neljännen parannuksen sijasta, mutta tietyt asiat kuntosyklissä pienentävät vaaraa. Ja kun hevonen lupaa nyt kuuden kerrointa, voi jopa 80% varmuudella toteutuvan riskin hyväksyä ilolla.

Chelmsfordin kolmas 5.00 lähtö on kehnojen stayerien koitos. Tempo tulee olemaan kävelyä, enkä tiedä, kuka johtaa. Pelaan tämän leveästi. Suosikit eivät vakuuta, mutta toisaalta haastajistakin esim. 2 Manjaam tuntuu pikemminkin bookkaukselta kuin peliltä.

Neloskohteen 1 The Last Lion aivan kilpailukykyinen selkeästi erottuvan suosikkiparin kanssa. Näistä kahdesta 2 Regional on parempi, vaikka se nyt samassa kertoimessa 3 Aboven kanssa. Regional kehittyy enemmän.

Viidennen lähdön suosikkia 8 Big Bardia bookkaan mielelläni. Suosikkeja vastaan meneminen on varmin tapa saada nimeään häpeävät nettikirjoittajat perustelemaan lähtöjen jälkeen vetojen typeryyttä. Mutta tässä Big Bardin tuoreet voitot ovat sokaisseet kansan. Ykköset ovat tulleet tätä helpommista lähdöistä. Big Bardin Aurenien on parannuttava, eikä se saletissa silloinkaan. Pahalta paikaltaan suosikki juuttuu ulos tai joutuu pakittamaan taa.

No, viime aikoina olen maailman turmiollisin bookkaaja, mutta tässä Big Bardin 2,38x on ihan liian vähän. Tai kappas, 2.75x, sillä kerroin on noussut iltapäiväisestä, kun viisas raha tuntuu karttavan tätä ansaa.

Tässä Cheekin sanoin voisi kysyä: ”KUKA MUU MUKA?”, ja valitettavasti vastaukseni on ”en tiedä”. 5 Shalaa Askerilla on hyvät luvut, mutta se on epärehellinen ja joutuu kiertämään. 6 Follow Your Heart jää muiden taakse eikä ole ihmeellinen. Tässä kohteessa kannattaakin hakea yllätystä vielä leveämmältä. Esimerkiksi 2 Stay Smartin luulisi tulevan kerran 17 yrittämästä.

Päätöskohteessakin voi tärähtää. En silti ihan uskalla bookata 5 Cometh the Man:ia. Se ei erotu luvuillaan mutta hyötyy hyvästä lähtöpaikastaan ja saattaa jatkaa parannustaan uudessa tallissa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä