Kategoria: Blogi

Avustetun tekoälyn Liiga-blogi

Annoimme tekoälylle ranskalaisin viivoin tietoja Liigan pudotuspelijoukkueista. Se kirjoitti seuraavan blogin. Korjasimme vielä lopuksi muutaman tekoälyn tekemän ilmeisen lapsuksen.

Emme ota kantaa, onko teksti hyvä vai huono, viisas vai tyhmä. Halusimme vain kokeilla.

Tappara - Voimaluku: 64 - Mestaruuskerroin: 3.75x Tapparaa pidettiin ennen kautta niukasti parhaana, vaikka runkosarjan voitto tuli "huonollakin pelillä". Valmentaja Grönborg on kokenut ja menestynyt, mutta joukkue oli maaliodottamien perusteella runkosarjan häntäpäätä! Kysymys onkin, onko joukkue ollut onnekas vai viimeistellyt poikkeuksellisen hyvin? Ja onko syytä luottaa, että Tappara tapansa mukaan parantaa pudotuspeleihin?

Tapparan Maalivahti Heljanko on hyvä, mutta kakkosmaalivahti ei ole vahva, mikä voi haitata pudotuspeleissä, jos Heljanko loukkaantuu, ylirasittuu tai alkaa pelata huonosti.

Ilves - Voimaluku: 63 - Mestaruuskerroin: 3.90 Ilveksen nuoret pelaajat ovat yllättäneet korkeisiin odotuksiinkin nähden positiivisesti, ja joukkueen kiekolliset pakit ovat huippuluokkaa. Valmentaja Pennanen on ehkä sarjan paras valmentaja. Ilveksen maaliodottama ei ole vielä noussut joukkueen pistesaaliin veroiseksi, mutta pelin taso on parantunut kauden edetessä. Joukkueen vahvistukset ovat nostaneet PowerAI Ratingin plussan puolelle.

HIFK - Voimaluku: 61 - Mestaruuskerroin: 6.50 HIFK:lla oli kauden aikana vaikeuksia puolustajapulan kanssa, mutta tilanne on nyt parempi. Joukkueessa on kehittyviä nuoria pelaajia, ja maalinteossa on ollut huono onni. Maalivahtikaksikko on vahva, ja joukkue on hyvä aloituksissa. HIFK:n ylivoima ja alivoima ovat vahvoja, mikä tukee joukkueen menestysodotuksia

Kärpät - Voimaluku: 58 - Mestaruuskerroin: 8.50 Kärpillä on ollut vaikeuksia kauden aikana, mutta uusi valmentaja Mäntymaa ja hyvä maalivahtikaksikko antavat toivoa. Joukkueessa tapahtui vaihdoksia, mutta pelaajamateriaali on yhä laadukas.

Jukurit - Voimaluku: 57 - Mestaruuskerroin: 12 Jukurit on yllättänyt hyvillä esityksillä maaliodottamien perusteella. Valmentaja Jokisen johdolla pelaajat ovat kehittyneet, mutta pudotuspeleissä kysymysmerkkejä on maalivahtien suorituksissa.

Pelicans - Voimaluku: 56 - Mestaruuskerroin: 7 Pelicans on ylittänyt odotukset viime kaudella ja tälläkin kaudella. Maalivahti Kokko on osoittautunut vahvaksi, mutta pudotuspeleissä kokemattomuus voi olla haaste.

KalPa - Voimaluku: 52 - Mestaruuskerroin: 19 KalPa näyttää kurinalaiselta pudotuspelijoukkueelta, vaikka se jääkin kärkiviisikosta selvästi. Joukkue on tasainen ja kurinalainen.

TPS - Voimaluku: 50 - Mestaruuskerroin: 31 TPS on yllättänyt hyvällä valmennuksella ja onnistuneilla hankinnoilla kauden aikana. Fyysisyyttä löytyy pudotuspeleihin, ja kiekonhallinta on hyvä. Jatkoon pääsy voi kuitenkin olla epätodennäköistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä