Kategoria: Ajankohtaista

Voitamme raveista enemmän kuin koskaan

Peliystäväni,

Tänään torstaina 21.3.2024 tarjolla on yksi elämäni parhaista hevospelitilanteista. Ruotsin Bergsåkerin T6-pelissä jaetaan 433 520,58 € jackpot. On mahdollista, että pelissä jaetaan voittoina pelipanoksia suurempi voittosumma! Tässä tilanteessa jo keskivertopelaaja voi odottaa pelaavansa voitollisesti.

Olen pelannut hevosia vuodesta 1975. Koskaan etuni hevospeleissä ei ole ollut niin suuri kuin nyt. Myös varmuuteni siitä, ettei menestyksemme perustu pelkkään hyvään onneen, on suurempi kuin koskaan.

En kirjoita tätä siksi, että pelikohteemme ovat voittaneet läpi talven arvioimillamme todennäköisyyksillä ja antaneet niihin nähden käsittämättömän korkeita tuottoja. En ole voitto-euforiassa, vaikka syksyn ja uudenvuodenaaton suurvoittojen jälleen 12-kertaistimme lauantaina T75-kimppalaistemme kokonaispanokset. Olisin kirjoittanut tämän, vaikka emme olisikaan tyhjentäneet maanantaina Färjestadissa viidellä (seitsemästä) osuneella pelikohteellamme.

Syy, miksi tarjoan Sinulle ja muille mahdollisuuden liittyä voittokulkuumme on, että Nemesis-tietokantamme, analyysimallimme ja toimintatapamme ovat vahvistuneet täysin ylivoimaiselle tasolle hevospelimarkkinaan nähden.

Voitamme eniten Ruotsista – ja kaikkein eniten lisätyn rahan jackpot-kierroksilta. Kun voittoina jaetaan edellisiltä kierroksilta hävittyjä rahoja. Lisättyjen rahojen ansiosta keskimääräisille pelaajille palautetaankin tällaisilla kierroksilla noin 90%, joskus enemmänkin. Mutta jotkut pelaajat voittavat enemmän kuin keskimääräiset. He osaavat hankkia informaatiota ja muuttaa sen todennäköisyysarvioiksi vastustajiaan paremmin. Me osaamme – ja pystymme lisäksi kokemuksellamme löytämään edullisimmat rivit. Muodostamme sitten näistä parhaat rivikokonaisuudet.

Teemme suuren työn kaikilla lisätyn rahan ravikierroksilla, ja meidät palkitaan suurvoittojen, pikkuvoittojen ja raakojen häviösarjojen vaihtelusta huolimatta.

Ravipelaaminen on kiehtovaa ja jännittävää. Ymmärrän hyvin, jos haluat puntaroida ja tehdä pelisi aivan itsenäisesti. Mutta Suomen parhaatkin hevosvedonlyöjät ottavat ajattelunsa tueksi myös ESBC:n arviot ja parantavat siten muutenkin hyvää menestystään. ESBC:n kattavaa analyysipakettia kannattaa käyttää hyödyksesi, jos haluat voittaa raveissa.

Voit katsoa myös videoni, jossa paljastan miten ammattimaisessa ravipelaamisessa analysoidaan hevosia ja lähtöä, sekä annan pikakurssin maallikolle ravipelaamiseen:

Mutta jos haluat ottaa osuutesi parhaiden ravijackpottien suuresta voitto-odottamasta käyttämättä aikaasi juuri lainkaan, pääset mukaan kimppoihimme suoraan ESBC:n vihjetuotteen linkeistä! Aivan pienessä hetkessä voit klikkailla itsesi mukaan kimppoihimme, joihin on seulottu ja niputettu parhaat lisärahakierrosten kymmenistä tuhansista voitollisista riveistä.

Rastipeleissä on suuri satunnaisuus. Saatamme hävitä pari vuotta, mutta saatamme ansaita myös enemmän kuin arviolta 20% voitto-odottamamme. Jos Sinulla on riskinsietokykyä ja kärsivällisyyttä, kannattaa Sinun osallistua ravikimppoihimme nyt, ennen kuin pelimarkkina ehkä viisastuu lähivuosina.

Toimi siis seuraavasti:

Osta 22.3.2024 klo 18.18 mennessä ESBC-krediittejä 10 € - 1000 € edestä, niin
saat 20 % bonuskrediitit. Esimerkiksi tallettamalla 500 € tulee tilillesi 600 € suuruinen ostovoima.

1) Käytä Bonuskoodia: NemesisDominoi

2)

Talleta täältä

3) Klikkaa ESBC:n ravituotteisiin, jotka löytyvät etusivultamme Ravit -osion alta oikealta skrollaamalla alaspäin. Klikkaa linkeistä ESBC:n kimppoihin. Maksa panokset omalla Veikkauksen tililläsi. Saat voitot sinne. (Huom! Kimpat tulevat tarjolle vasta illemmalla, jotta saamme tehtyä niistä paremmat. Kimpat myös saattavat täyttyä, emmekä takaa, että niitä on tarjolla)

Tervetuloa voittamaan kanssamme! Nyt pelaat samalla tavalla kuin vuosikymmeniä Ruotsia dominoineet suomalaiset robottipelurit!

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n ravien työryhmä

P.S. Oletko koskaan kokenut ravien elämyksellistä puolta: uljaita hevosia, intensiivistä, vauhdikasta urheilutapahtumaa ja pelivoittojen/tappioiden huumaa? Jos et, mikset aloittaisi huipulle ja lähteä kanssani

RAVIRISTEILYLLE

Tukholmaan Solvallan Elitloppetiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna?

Olen matkustanut Elitloppetiin 41 kertaa vuoden 1978 jälkeen ja tapahtuma on aina yksi vuoden kohokohdista. Kansanjuhlana ja urheilujuhlana se on ainutlaatuinen, mutta myös pelillisesti Elitloppet on usein antoisa, koska pelipooleihin tulee paljon asiantuntematonta harrastajarahaa.

Teen yhteistyötä Raviristeilyn järjestäjien, Janne Korven ja Jaajo Linnonmaan kanssa. Annan siksi matkatovereilleni paljon ESBC:n syvällistä ravianalyysiä ilmaiseksi. Laivalla on myös Janne Korven vetämä vihjepaneelikeskustelu heti perjantai-iltana.

Jo risteily sinällään, ilman ravejakin, olisi edullisen hintansa arvoinen. Laivalla on kaikkina kolmena iltana täydet juhlat – esiintyjinä mm. Gasellit, Arttu Viskari ja Anna Abreu. Tunnelma on ollut joka vuosi ainutlaatuinen – aito, riehakas, rento.

Järjestelyt ovat aina sujuneet hyvin. Non-stop bussit satamasta raveihin ja takaisin ovat yksi merkittävä syy, miksi vuodesta toiseen matkustan Elitloppetiin Raviristeilyllä.

Katso lisää: Raviristeily 2024

Toivottavasti näemme Raviristeilyllä!

P.P.S Huuhkajat ovat tänään todellisessa painekattilassa kerrasta poikki playoffseissa lentämässä kohti kisaunelmaansa. SuperMonivedossa on 30 000 € ilmaista rahaa jaossa, jota saamme jännittää Huuhkajien kisaunelman kohtalon ohella TV:n ääressä. Huuhkajien ottelusta löytyvätkin yhdet erittäin edullisen kierroksen kulmakivistä.

Bonuksen lisäksi tarjolla on harvinaisen huimat edut muidenkin otteluiden pelijakaumien virhearvioista - ota ESBC PowerAI:n ainutlaatuisella, arvostetulla & tarkalla maajoukkueanalyysillä lisäetua puolellesi. Siihen ja pelijakaumien virheisiin perustuvat peli-ideat saat ESBC Mini-Mani-Monilta, jonka löydät tutusti Moniveto -osion alta etusivultamme

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä