Kategoria: Ajankohtaista

Vakion SM-kisat jatkuvat - vielä ehdit mukaan!

Peliystävä,

Vakion SM-kisojen 1. kisaviikko alkoi kisaryhmältämme mainiosti. Siirryimme kokonaiskisassa kärkeen 53 pisteellä. Toinen Vakion SM-kisojen kestomenestyjä ja rakas kilpakumppanimme "RovaniemenPallo" on toisena 51 pisteellä.

Ryhmämme taitavin oli viime kierroksella Tuomas Jäntti, joka saalisti jopa 12 oikein ja Sasu Mäkelä säesti yhdellätoista. Olemme palkinneet molemmat soturit ESBC-krediitein.

Vaikka ensimmäinen kisaviikko on jo takana, niin ehdit mainiosti vielä mukaan kisaryhmäämme. Vakion SM-kisoissa nimittäin huonoin kuudesta kisaviikosta lasketaan pois tuloksestasi, joten voit kerryttää pisteitä vielä tästä toisestakin kisaviiksota alkaen!

Ryhmämme nimi on ESBCTwitter ja salasana 3qA4ZLSg

Tähän ilmaiseen kisaan pääset mukaan täältä

Tämän viikon kierros näyttää seuraavalta:

SM-kisariveihin selkeä ankkuri on kohteen 1-1 Liverpool. Muita isoja suosikkeja ovat 3-1 Watford, 8-1 Birmingham, 9-1 WBA, 10-1 Swansea ja 11-1 Sheff Utd.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä