Kategoria: Ajankohtaista

Unibet open winter edition

Peliystävä,

Pokerin Unibet Open turnaussarjan seuraava osa pelataan ensi sunnuntaina. Sen kunniaksi järjestämme jo perinteisen ilmaiskisan:

Arvaa Jorma Vuoksenmaan sijoitus ja karsiutumiskäsi. Voittajalle 20 € edestä ESBC-krediittejä.

Kilpailu sulkeutuu sunnuntaina turnauksen alkaessa.

Osanottajamäärän ennustaminen on vaikeaa, koska Unibet Open pelataan nyt Koronaviruksen takia poikkeuksellisesti verkossa ja pelaajia turnaukseen tulee koko ajan. Tarkkaile tilannetta Unibetin pokerisivustolta, jotta veikkaamisesi helpottuu. (Jorma tulee käyttämään uudelleenoston, jos putoaa)

Tasatilanteessa paremmuus ratkaistaan viimeisen käden pohjakorttien perusteella seuraavasti: 1) molemmat kortit arvattu oikein 2) toinen kortti arvattu oikein ja erotus toisen kortin arvattuun silmälukuun mahdollisimman pieni 3) molemmat kortit arvattu väärin, silmälukujen yhteenlaskettu erotus mahdollisimman pieni.

Kisaan pääset osallistumaan täältä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä