Kategoria: Ajankohtaista

Unibet Online Series

Peliystävä,

Pokerin Unibet Online Series -turnaussarjan seuraava osa pelataan nyt sunnuntaina. Sen kunniaksi järjestämme jo perinteisen ilmaiskisan:

Arvaa Jorma Vuoksenmaan sijoitus ja karsiutumiskäsi. Voittajalle 30 € edestä ESBC-krediittejä.

Kilpailu sulkeutuu sunnuntaina turnauksen alkaessa.

Osanottajamäärän ennustaminen on vaikeaa, koska turnaus pelataan verkossa ja pelaajia turnaukseen tulee koko ajan. Tarkkaile tilannetta Unibetin pokerisivustolta, jotta veikkaamisesi helpottuu. (Jorma tulee käyttämään uudelleenoston, jos putoaa)

Tasatilanteessa paremmuus ratkaistaan viimeisen käden pohjakorttien perusteella seuraavasti: 1) molemmat kortit arvattu oikein 2) toinen kortti arvattu oikein ja erotus toisen kortin arvattuun silmälukuun mahdollisimman pieni 3) molemmat kortit arvattu väärin, silmälukujen yhteenlaskettu erotus mahdollisimman pieni.

Kisaan pääset osallistumaan täältä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä