Kategoria: Ajankohtaista

UCL: RB Leipzig - Paris SG

RB Leipzig pelasi korkeiden odotustemme mukaisella tasolla kauden. Bundesliigan talvimestari valui niukasti 3.sijalle, jolle se yhä kuului myös ESBC PowerAI ratingissä kauden jälkeen, vaikka Dortmundin hieman alavireisten otteiden myötä ero niiden välillä kaventuikin kauden aikana minimaaliseksi. Atleticoa vastaan se pelasi odotetusti tasaisen ottelun. Vaikka tuon pelin ESBC PowerAI xG:t olivatkin matalat Atleticon pelityylistä johtuen, niin RB Leipzig pelaa kohtalaisen maalirikasta jalkapalloa ja omaa vahvan hyökkäyksen.

Paris SG on pelannut ahkerasti heinäkuussa sekä harjoituspelejä, että Ranskan cupeja. Ottelutuntuma ei ollut kuitenkaan yhtä hyvä kuin enemmän ja pidempään tosipelejä tauon jälkeen pelanneella Atalantalla, mutta silti selkeänä suosikkina peliin lähtenyt Paris SG otti erittäin ansaitun voiton. Paris SG oli ennen koronakeskeytystä ylivoimaisessa sarjajohdossa, kuten oli odotettuakin, ja joukkue oli pelannut juuri totutulla ja odotetun ylivoimaisella tasolla Ligue 1:ssä. Paris SG pelaa hyökkäävää ja maalirikasta jalkapalloa.

Paris SG:n kokoonpanotilanne on todennäköisesti hieman heikompi, mutta se on silti selvästi vahvempi joukkueista ja lähtee selvästi yli 50 % -suosikkina peliin. Ottelu pelataan Lissabonissa, joten kummallakaan ei ole kotietua. Maaliodotus on välierään hyvin korkea.

RB Leipzig oli ESBC PowerAI:n mielestä puolivälierässä aliarvostettu. Mikä on tilanne tänään? Otteluun löytyy maailmalta ylikerroin, jonka saat ESBC We Bet -suosituksena.

13.8. ESBC Pick of The Day:
RB Leipzig 0 (2,60)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä