Kategoria: Ajankohtaista

Sadonkorjuu

Peliystäväni,

tutkimustuloksemme ja kehittämämme menetelmät ovat viime aikoina palkinneet meidät sekä asiakkaamme ruhtinaallisesti.

Loppukesän aikana ColossusBetsin kimppani ottivat 15 kohteen vakioveikkauksesta ensin €50711 ja sitten €28745 voitot. Nyt viime sunnuntaina (30.8.2020) moni kimppamme 60-100-kertaisti panoksensa, vaikka Elfsborgin tasoitus Malmön vieraana veikin eri kimpoiltamme yhteensä yli €100.000. Olin nimittäin kotiuttanut voittoja parhaista kimpoistamme €42.000 edestä, ja saimme lisäksi hyviä alavoittoja.

Tällä kertaa kävi näin. En tiedä, onko lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä, kun sittemmin vain satasten arvoiseksi osoittautuneesta kimpastamme

sai lähes sata kertaa panoset takaisin jokaiselle 20 kimppakaverillemme.

Etumme vaikeissa yhdistelmäpeleissä perustuu tarkkojen todennäköisyysarvioiden lisäksi myös taitoomme hajoittaa edullisista riveistä koostuvat kokonaisuudet edullisiksi, pieniksi kupongeiksi/kimpoiksi.

Aina sitä ei palkita. Viime keskiviikon Ruotsin T86-jackpotissa, yhdessä kaikkien aikojen edullisimmista, emme saaneet tuhansien rivien hajoituksistamme takaisin äyriäkään, vaikka rankingini viisi ykköstä, yksi kakkonen ja kaksi kolmosta voitti lähtönsä.

Miksikö?

Vaikeissa pottipeleissä on aina punnittava jokaisen rivin edullisuutta (EV:tä, tuotto-odotusta, ylikertoimisuutta). Ainoalla lapsella on monta nimeä. Nyt T86-pelissä useita sinänsä edullisiakin suosikkeja sisältävät rivit antavat todella matalia voitto-osuuksia (kuten keskiviikkonakin). Mikä pahinta, niillä ei koskaan saa mitään 6-oikein -tuloksella. Keskiviikkona jopa seitsemän oikein tulokset jäivät voitoitta.

T86-pelissä ei ole mahdollista pelata pelkkää ylintä voittoluokkaa kohti. Jos pelaat helppoja rivejä, menee 25 äyrin rivipanoksestasi 10 äyriä taistelemaan ylimmästä voittoluokasta, 5 äyriä 7-oikein- potista ja loput 10 äyriä 6-oikein -kertymästä.

Haluatko, että 60% panoksestasi yrittää voittaa nolla äyriä? Minä en halua. Siksi säästän panokseni suosikkiriveistä ja haravoin huolellisesti yhdistelmiä, jotka eivät ole ”ylimahdottomia” mutta joilla voi voittaa paljon, liikaa.

Tämä periaate on voimassa myös ColossusBetsin eri peleissä. Muutama viikko sitten toteutui huippuedullisessa P8-rollover-vakiossa kahdeksasta ykkösestä koostunut rivi. Käytännössä kaikki muut ihmiset koko Britanniassa ja Afrikassa voittivat. Minun pääosin järkipelureista koostuvat kimppani voittivat tällä kertaa odotusarvoa muun tyyppisillä yhdistelmillä – ja rahaakin voitamme sellaisten taas toteutuessa.

Kiitos kaikille viikon takaisessa ravipalvelukyselyssämme avuksi olleille!

Pelaamme nyt hevosia aktiivisesti ja voitollisesti eri puolilla maailmaa. Paremmin kuin koskaan. On reilua, että tuomme osaamisemme myös meihin uskovien saataville. Siksi oli tärkeää selvittää, millainen informaatio ja miten jaeltuna auttaa Sinua eniten.

Kehitämme palveluamme toivomallanne tavalla pikkuhiljaa. Juuri nyt tapahtuu kuitenkin paljon. Alkanut hevospelitoimintamme vie paljon aikaa, samoin alkavien palloilusarjojen esianalyysi. Mutta kiitos tosiaan. Ravipalvelumme kehittyvät hyödyksesi.

Kiitoksena avustasi annamme nyt 10 % talletusbonuksen koodilla:

NEMESIS

Tarjouksemme on voimassa maanantaihin klo 18.18 asti.

(minimitalletus €20, maksimi €1000)

Talleta täältä >>

Jo viikonloppuna raveissa on paljon jackpotteja ja bonuksia. Myös urheilullisesti viikonloppu on yksi ravivuoden kohokohdista, kun Vermossa ajetaan myöhemmin tänä iltana Finlandia-ajo ja huomenna klassinen Derby. Ruotsin Derby on vuorossa sunnuntaita. Hyviä pelisijoituksia löytyy joka päivälle. Pelaamme, ja paljastamme ideamme Sinulle

Pakettimme sisältää:

  • Todennäköisyysarviot

  • Pelikohteet

  • Kaksaritaulukon

  • Optimaalisen hajotuksen: hevoset ryhmiteltyinä ja ehdot

On myös mahdollista, että paljastamme Sinulle yksittäisiä, parhaita sijoituskohteita edullisina pick-tuotteina. Nekin löydät sivulta esbc.fi

Sunnuntain Ruotsin Derbyyn pakettimme on suppeampi, koska V75-peli näyttää epäedulliselta liian vahvojen suosikkien takia. Näitä hevosia pelaamme kuitenkin muissa pelimuodoissa. Esimerkiksi Ruotsin Derbyssä Robert Bergin tallin hevoset Hail Mary ja Power starttaavat melko matalilla kertoimilla mutta jäävät arvioni mukaan silti luultavasti edullisiksi.

Joten:

Liity voittajiin!

Tule mukaan korjaamaan Sinulle kuuluva sato hevospelistä Nemesis-menetelmällämme!

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n ravityöryhmä

Ps. Hong Kongin laukkakausi alkaa ensi viikolla. Irlannin laukkaan käynnistimme vakavahkon operaation eilen. Englannin laukasta olemme louhineet pientä voittoa jo pitkään. Ranskan aloitamme kunnolla marraskuussa Vincennesin talvimeetingin myötä, mutta otamme jo nyt meille kuuluvan odotusarvon jackpot-tilanteissa. San Malossa 5.8.2020 otimme noin viidenneksen koko jakosummasta.

Olet tervetullut mukaan, jos haluat olla voittaja ilman rajoja.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä