Kategoria: Ajankohtaista

Reissuilta kotiin - kivat hommat käyntiin!

Moi Peliystäväni -

Pitkästä aikaa!

Kirjoitan tätä kotitoimistostani. Se joutui neljäksi kuukaudeksi muovien alle, kun taloni alakertaan tehtiin suuri remontti. Työskentelyni muuttui hankalaksi, kun jouduin matkustelemaan remonttipakolaisena siellä ja täällä.

Nyt runsaan neljännesvuoden jälkeen kaikki on valmista. Tuntuu niin hyvältä, kun näytöt, printterit (ja wanhan liiton vedonlyöjän) paperiläjät ovat omilla paikoillaan. Mikä parasta, työpäivän päätteeksi pääsee rentoutumaan kuin uudeksi kaunistuneeseen saunaan. Kaiken kaikkiaan kotona on niin rentoutunutta, rauhallista, mukavaa olla. Työtehoni paranee.

ESBC:n varsinaisessa toiminnassa evakkoretkeni ei ole näkynyt negatiivisesti. Työryhmäni on tehnyt erinomaista jälkeä. Varsinkin ravipuolella jatkuva pieni etumme markkinaan nähden on realisoitunut kassavirtana. Vaikeista rastipeleistä suosituksemme (ja kimppamme) toivat pieniin panoksiin nähden suuret voitot vuodenvaihteen Axevallan V75:ssä (12 900 €) ja 13.11.2023 Mikkelin Euronelkku, 17 495 €. NHL:ssä nihkeän syksyn jälkeen asiat loksuivat kohdalleen, ja nyt kauden palautuksemme on yli 104 %! Olen katsellut tyytyväisenä kassani kasvua matkoillani, kun työryhmäni toteutti (kuten jo vuosikaudet) kaikki asiakkailleni suositellut vedot sellaisinaan omilta tileiltäni.

Mutta vaikka siis itse pelitoiminnassa olet saanut ESBC:n asiakkaana saman lisäedun omiin peleihisi kuin ennenkin, tunnustan vähän nolona, että en ole juurikaan palvellut Sinua näillä peliystävieni kirjeillä, Vuoksenmaa-TV:llä tai podcasteilla.

Olen nukkunut lokakuun alun jälkeen alle 30 yötä kotona. On ollut opettavaista käydä Kentuckyn varsahuutokaupoissa, kiertää USA:ta, nähdä NHL-otteluita ja College-jalkapalloa musiikin "pyhien paikkojen" välillä, pelata pokeria Missisippillä, Floridassa sekä Karibianmerellä ja käydä päivittäin Gulfstream Parkin laukkakilpailuissa. Mutta jatkuva liikkeessä olo ja (sinänsä kiehtova) elämystulva vie energiaa sekä aikaa. Lisäksi olen tottunut tekemään Vuoksenmaa-TV:t ja Podcastit kotona - kirjastossa ja saunassa. Nyt kaiken tultua valmiiksi laitan hommat käyntiin uudelleen, mutta "evakossa" en saanut edes kelvollisia studioita pystytetyksi. Ensi viikolla keskityn "Pelaajalta Pelaajille" -kirjani äänikirjaversion lukemiseen, mutta heti maaliskuun alussa käynnistyvät TV- ja podcast -tuotantoni.

Innostavien töiden ja työolosuhteiden lisäksi minua inspiroi viime viikolla aloittamamme ESBC:n sisäinen EPL Fantasy liiga. Heti avausviikolla mukaan tuli 27 pelaajaa. Osa heistä on järkipeleissä kymmeniä tuhansia vuosittain voittavia asiakkaitani, ja monet minulle vielä tuntemattomammatkin nimet tuntuivat valitsevan todella fiksun tuntuisia joukkueita. Näitä vastaan olen alakynnessä. En saanut parhaista hippaa yllättävän vähiin maaleihin jääneeltä, Manchester City -painotteisella joukkueellani. Mutta näin koville miehille ei ole häpeä hävitä, ja opin minulle melko uutta Fantasy Sport -pelaamista tasokkailta ryhmäläisiltämme. Liity mukaan

ESBC EPL Fantasy-mestari

ja kerro kavereillesikin! Palkitsemme koko ajan parhaita hintaansakin arvokkaammilla ESBC-krediiteillä.

Paljon muutakin Sinulle hauskaa ja hyödyllistä on tapahtunut ESBC:n "konehuoneessa" kuluneen neljän kuukauden aikana, mutta nämä ovat isoja, tieteellisiä asioita. ne ansaitsevat omat erilliset tietokirjeensä. Nyt toivotan kimaltelevan kaunista kevättalvea Sinulle!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

PS1: Matkoillani huomasin, kuinka ylellistä on saada ESBCn täysi palvelu: joko klikkailla 3 % tuottoa jo lähes vuosikymmenen tarjonneet ESBC PowerAI -sijoituksemme kiinnostavimpiin otteluihin sivuiltamme, tai toteuttaa vain yksinkertaisesti tekstareina saapuvat parhaat pelisuosituksemme. Nyt haluan, että pääset kokemaan saman - edullisesti!

Kun ostat 1.3.2024 klo 18.18 mennessä ESBC-krediittejä 50 € - 1000 € edestä, saat 20 % bonuskrediitit. Esimerkiksi tallettamalla 500 € tulee tilillesi 600 € suuruinen ostovoima.

Käytä Bonuskoodia: ROADMANAGER

Talleta täältä

ps2. Kun pulahdin uima-altaani kauniin sinertävään veteen ärhäkkäiden löylyjen jälkeen ensimmäistä kertaa neljään kuukauteen, vannoin itselleni: "en lähde kotoa mihinkään ennen ensi marraskuuta". Mutta olin unohtanut Solvallan Elitloppet-ravit. Sinne toki menen. Olen nähnyt vuoden 1976 jälkeen 40 Elitloppetia. Niistä puolisen tusinaa viimeisintä olen kokenut Janne Korven ja Jaajo Linnonmaan legendaarisilla Raviristeilyillä, ja tuossa hurtissa porukassa matkustan tänäkin keväänä.

Elämysmatkojen järjestämät raviristeilyt.fi ovat aina, vuodesta toiseen olleet täydellisen sujuvia elämyksiä:

Laivaan suoraan junasta tai liityntäbussista eri puolilta Suomea. Tavarat hyttiin. Kiintoisa vihjepaneelikeskustelu. Huippuruuan äärelle. Juhlimaan. Lauantaina raveihin täsmällisillä, nopeilla non-stop-bussseilla. Sama sunnuntaina. Maanantaina kotiin. Kaikki tämä todella hyvällä hinta/laatu-suhteella ja ilman sodankäyntiä Tukholman anarkiaa muistuttavassa taksi-babylonissa. Kun on ollut tien päällä neljä kuukautta, nousee matkustamisen sujuvuus pääasiaksi muiden etujen yläpuolelle. Tulen kyllä varmasti nauttimaan ja katsomaan uteliaan avoimin mielin myös Gasellien, Abreun ja Arttu Wiskarin keikkoja laivalla.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä