Kategoria: Ajankohtaista

Pieninä palasina on leipäni maailmalla

Peliystäväni,

”Pieninä palasina on leipäni maailmalla”.

Legendaarisen keihäänheiton olympiavoittajan ja laulajan Tapio Rautavaaran sanat tulivat mieleeni, kun asetuin äsken aurinkoon suunnittelemaan viikonvaihteen pelitoimintaamme. Me – ja todennäköisesti Sinäkin järkipelien ystävänä – sijoitamme pieniä summia monille eri markkinoille. Rajaamme riskiä ja yritämme puristaa pienistä eduista pientä tuottoa monesta eri pelistä.

NHL:n ja NBA:n pudotuspeleissä olemme tehneet totutun hyvää jälkeä. Ottelusarjat jatkuvat - luultavasti menestyksemmekin. Solängetissä on lauantaina hyvä ravijackpot, ja nykyisillä menetelmillämme meillä on mitä todennäköisimmin etu. Mutta mikä parasta: Ranskan liiga alkaa.

Tarkka esianalyysimme on tuonut merkittävän osan toimintamme voitoista juuri palloilusarjojen ensi kierroksilla. Otamme meille kuuluvan Ranskan kohteissa kaikissa eri pelimuodoissa, vaikka suurimmat edut tulevat ColossusBetsin peleistä. ColossusBetsin vakioveikkaajat ja monivetopelaajat eivät arvioi otteluiden todennäköisyyksiä aivan yhtä tarkasti kuin isot markkinaosapuolet maailman kiinteäkertoimisessa jalkapallovedonlyönnissä.

Colossuksen15 kohteen vakioveikkauskimppani voittivat (kymmenille osakkailleni) ensin €50711 heinäkuun alussa ja sitten €28745 elokuun alussa. Seuraavat kaksi vuotta voivat mennä täysosumitta, tai sitten saatamme ottaa panostasomme maksimivoiton €80.000 jo tänään alkavalta kierrokselta. Pelillä ei ole muistia. Mutta joka tapauksessa Colossuksen P15 Vakio tarjoaa hyvän mahdollisuuden voittaa pienellä panoksella paljon – erityisesti tänään, kun kohteina ovat tosiaan alkavan Ranskan liigan ottelut sekä lauantainen Ilves – FC Lahti.

Ilveksen kausi on alkanut joukkueen ammattimaiseen valmennukseen ja tasaisen hyvään tasoon nähden nihkeästi. Lahti puolestaan on ollut epäileväisiä odotuksiamme parempi. Tästä huolimatta Ilves on vahva suosikki Lahtea vastaan. ColossusBetsin englantilaiset ja afrikkalaiset asiakkaat eivät välttämättä tiedosta tilannetta, vaan jakavat panoksensa kohteessa melko tasaisesti kaikkien merkkien kesken.

Colossuksen vaikeissa pottipeleissä pienet edut ja kuponkien optimoitu rakentaminen palkitaan. Jos Ilves voittaa Lahden, on kimpoillani tietysti yhä pitkä tie €80.000 arvoiseen täysosumaan. Silti matkamme on askelta lyhyempi kuin vastustajillamme, jotka sitä paitsi usein tuhlaavat rahojaan aivan liian vaikeisiin ja epätodennäköisiin yhdistelmiin.

Minä ja työntekijäni näemme vaivaa: laskemme kaikkien 1-x-2 merkkien todennäköisyydet kaikissa 15 ottelussa ja hajotamme edullisista yhdistelmistä koostuvat blokit pieniin, lukuisiin kimppoihin, jotta ne olisivat mahdollisimman edullisia ja haravoisivat alavoittoja mahdollisimman tehokkaasti – rajatulla riskillä.

Juuri riskien hallinta on syy, miksi pyöritämme Colossuksen kimppoja. Saamme toki 10% ostohyvityksen vaivamme palkaksi, kuten kaikki muutkin Colossuksen kimppakapteenit (mikset muuten myös Sinä?), mutta tämä ei ole pääsyy työlääseen kimppaoperaatioomme. On tärkeää päästä pelaamaan tuhansia rivejä mahdollisimman pienillä panoksilla, koska edut ovat suurimmillaan juuri vaikeissa riveissä.

On kuvaavaa, että kun muutama viikko sitten ”kaikki ja kaikkien kaverit” juhlivat pelkistä ykkösistä koostuneen Colossuksen kasivakion minimaalista voitto-osuutta, emme saaneet alikertoimista riviä kiinni missään kymmenistä kimpoistamme. Mutta vastaavasti viime maanantaina voitimme P8:ssa kahdella eri kimpallamme maksimisumman, kun kukaan muu ei löytänyt oikeaa riviä täydellä panoksella.

Toistan vielä: otamme pienet palaset maailmalta kärsivällisesti, ja pelaamme nolostumatta pienin panoksin, jotta emme mene poikki epäonnisessa jaksossa.

Onnen vaikutus pelimenestykseen on nimittäin käsittämätön. Käsittämätön. Käsittämätön – jopa kokeneelle, aikuismaiselle, 57-vuotta vanhalle, 40 vuotta peleistä leivänpalaset voittaneelle ihmiselle.

Olen paljastanut kaikkein parhaat kiinteäkertoimiset vetoni kaikille minuun uskoville Vuoksenmaa-puhelinlinjalla 0700-88808. Minulla ja asiakkaillani on ollut uskomaton onni: toukokuussa 2019 aloittamani linjan historiassa vain kaksi joukkuetta (tai oikeastaan yksi, kahdesti hävinnyt Southampton) on pettänyt. Kalenterivuoden 2020 aikana yksikään linjan vedoista ei ole hävinnyt. Nettotuotto per veto linjalla paljastamani sijoituskohde on ollut 43%.

Kiusaus olisi lisätä: korkoa korolle kierrättämällä olisimme tehneet kympeistä satoja tuhansia. Mutta vastuullisesti puhuttuna: vetojen odotettu tuotto on ollut ehkä 2% veto, ja niistä on kuulunut mennä ohi joka kolmas.

En vähättele ColossusBetsin pelien edullisuutta ja sitä ammattitaitoa, millä työntekijäni arvioivat kohdeotteluiden todennäköisyydet ja rakentavat pienet, edulliset, kustannustehokkaat kimpat. Mutta totta pitää puhua, ja tunnustan: normaalionnella ei kuulu saada kiinni kahta €50711 ja €28745 suuruista voittoa kuukaudessa. Enkä ole koskaan 40 vuotta pitkällä urallani kohdannut niin onnekkaiden vetojen joukkoa kuin mitä Vuoksenmaa-linjan vedot ovat olleet.

Vuoksenmaa-linjasta puheen ollen: menestyksemme on herättänyt arvostusta maailmalla suurten pelisijoittajien keskuudessa. Alan jatkossa paljastaa Vuoksenmaa-linjan kaikkein parhaita pelikohteita verkossa. Koska ne keräävät jo melko suuria panoksia, on tärkeää, että voitamme yhdessä vain suurivaihtoisista palloilusarjoista. Siksi Vuoksenmaa-linja jatkaa (voittokulkuaan) verkossa Englannin liigan alkaessa 12.9.2020.

Mutta sitä ennen otamme meille kuuluvan Ranskan liigasta.

Avauskierroksen ottelut ovat kohteina sekä ColossusBetsin tänään perjantaina alkavassa P15-vakiossa että huomisessa lisärahoja jakavassa kasivakiossa.

Molemmissa peleissä ristit saattavat olla pari prosenttia vähemmän pelattuja kuin niiden korkeahkot todennäköisyydet. ColossusBetsin pelaajapopulaatio ei osaa arvioida tällaisia todennäköisyyksiä aivan virheettömästi. Ja usko tai älä, myös kakkoset saattavat olla (pääsääntöisesti, yleistäen) edullisia muutamastakin eri syystä.

Kuitenkin kotonaan pelaavat Nizza ja Monaco saattavat olla yhdistelmiin tarvittavaa helppoutta tuovat kelpo suosikit. Molemmat ovat nyt parempia kuin mitä viime kausi näytti. Rivieran joukkueiden kotiedut ovat normaalistikin laimeita, joten yleisömäärärajoitukset eivät pudota niiden suoritustasoa merkittävästi. Monilla muilla paikkakunnilla Ranskassa tilanne on toinen.

Joten kimppamme tavoittelevat koko €80.000 jakosumman kaappaamista tänään alkavassa P15-vakiossa ja huomisen kahdeksan kohteen vakion ilmaisia lisärahoja. Olet tervetullut mukaan, mutta ota leivänpalat maailmalta samaan tapaan kuin mekin: pieninä palasina, kärsivällisesti, vastuullisesti. Koska onni täällä vaihtelee.

Ohessa vielä ilmaisvihje avauskierrokselle:

Dijon - Angers

"Nousija Dijon lähti viime kauteen suurimpana putoajakandidaattina. Se ylitti matalat odotuksemme vain marginaalisesti pelillisesti, mutta tuloksellisesti joukkue oli onnekas ja sarjapaikka säilyi 16.sijalla. Angers kuului ESBC PowerAI ratingissä keskikastiin ja myös se pelasi käytännössä täysin odottamallamme tasolla. Myös tulokset olivat täysin oikeudenmukaiset ja joukkue sijoittuikin sarjataulukon puoliväliin 11.sijalle. Tälle kaudelle molempien lähtökohdat ovat identtiset viiime kauteen nähden ja Angers on rutkasti edellä ESBC PowerAI ratingissä. Ligue 1:een sallitaan 5000 katsojaa näin alkuun, joten Ligue 1:n korkea kotietu on taas erittäin merkittävä tekijä. Dijonin kokoonpanotilanne on hitusen heikompi ja Angers lähtee vieraspeliinkin niukkana suosikkina. Maaliodotus on erittäin matala. Veikkauksen alle 1,5 maalia (2,65) riittää ylikertoimeksi, kun kerroinrajamme on 2,60. Myös Angers maali puhtaana (2,70) on ylikertoiminen. Sille rajamme 2,66. Nämä vedot riippuvat erittäin vahvasti toisistaan, mutta voit sijoittaa molemmille silti 0,5/10 -yksikön panoksen."

Palveluksessasi!

Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työryhmä

Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä