Kategoria: Ajankohtaista

Pelaajalta pelaajille - Tietotekniikka urheiluvedonlyönnissä

"Tieto on valtaa.", kuten filosofi Francis Bacon aikoinaan päätteli. Tietotekniikka on oiva apuväline paikkansapitävien #betsit-päätelmienkin tekemiseen satunnaisuuden seasta. Opi lisää ilmaiseksi Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta pelaajille äänikirjan luvusta: 6. Tietotekniikka urheiluvedonlyönnissä

Kuinka käsitellä erilaisia tietokantoja urheiluvedonlyönnissä? Entä millaisia vaaroja strategioiden ylivirittäminen voi tuottaa? Tässä kappaleessa avataan tarkemmin hyviä ja huonoja tunnuslukuja, Monte Carlo -menetelmien käyttöä sekä maaliodottamien laskemista. Lisäksi pohditaan, että mikä selitti Leicesterin ihmeen, eli Valioliigamestaruuden kertoimella 5000x. Entä mitä tarkoittaa pahamaineinen robottipeli?

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä