Kategoria: Ajankohtaista

NHL playoffsit käyntiin - heti hyvää pelattavaa

Järkipeluri,

NHL-kauden huipennus käynnistyy kutkuttavalla Carolina - Boston sarjalla ensi yönä ja sen jälkeen kiekko putoaa jäähän Toronto - Tampa Bay taistossa. Näihin molempiin tarjolla ESBC Pick of The Day, joka sisältää niin ensimmäisten otteluiden arviomme ja pelisuosituksemme kuin myös ottelusarjavedoille arviomme:

Kestotilaajaksi liittymällä saat nämä erinomaiset ESBC Pick of The Day -suosituksemme käyttöösi 4,3 € / kpl hintaan, kun yksittäisostona hinta on 8,88 € / kpl - säästät saman tien siis yli 9 € / 50 % suositustemme hinnassa. Tilaajaksi voit liittyä täältä:

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena - kuten nyt nuo kaksi NHL-suositusta - niin et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan niitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme >>

Ensi yönä mittelönsä aloittavat myös Minnesota - St. Louis ja Edmonton - Los Angeles. Näihin tarjolla ESBC We Bet -suositukset, jotka sisältävät game 1 & Series price kerroinrajamme. Nekin löydät tutusti etusivultamme >>

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä lähes 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Suositut SMS-tilauspalvelumme ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day. Tilaajana saat kisojen parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä ja yleisiä kerroinpudotuksia. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %
 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiviisena 2 x ESBC Pick of The Day NHL:ään. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan järkevän vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä