Kategoria: Ajankohtaista

Miten voimme auttaa?

Peliystäväni, Baseball-kausi käynnistyi viime yönä. Löimme viisi vetoa. Chicago Cubs (2.63x), Houston (2.11x), St. Louis (1.60x), Kansas City (2.12x) ja Arizona – San Diego under 9½ (1.87x) voittivat kaikki.

Kukaan ei ole kiinnostunut siitä, mitä pelaamme Baseballiin.

Vuoksenmaa-palvelumme - ensin puhelinlinja, nyt

webshop.esbc.fi

on pian kolmen vuoden ajan paljastanut absoluuttisesti parhaat vetoni. Niitä on löytynyt vain 35 kappaletta, mutta vaativuus on palkittu. Huippusijoitukset ovat antaneet 22 % nettotuoton per veto – kiertävälle pääomalle.

Löysin kuukauden ”väijymisen” jälkeen viimein tiukat kriteerini toteuttaneen Vuoksenmaa-panostuksen viikonlopun Valioliigasta. Julkistin sen eilen verkkokaupassamme. Kun kirjoitan tätä perjantaina 8.4.2022 kello 12, on tähän mennessä vain yksi ihminen ollut kiinnostunut huippukohteestani.

Amerikkalaisessa jalkapallossa olen voittanut 1986 alkaen joka vuosi. Yritin jakaa NFL:n peli-ideani joskus asiakkaillenikin, mutta vaikka ne tuottivat voittoa, oli kiinnostus olematonta. Mainettani voittavana NFL-vedonlyöjänä ei näyttänyt pelastaneen edes voitto kaikille avoimessa, arvostetussa NFL Super Challenge -vedonlyöntikilpailussa. Tuossa syksyn 2015 käsittäneessä kilvassa jouduin valitsemaan täsmälleen viisi kohdetta joka viikko kaikista NFL-runkosarjan otteluista. Päädyin 66 % osumaprosenttiin, mikä vastasi noin 30 % nettotuottoa per veto.

Normaalisti sijoitusneuvojat kertovat, kuinka ”sadat ja tuhannet asiakkaat” ovat löytäneet heidän palvelunsa. Meillä näin ei ole. Ehkä emme osaa sepittää riittävästi ymmärrysharhaa ruokkivia tarinoita vetojemme ympärille, ehkä yllätyshakumme näyttävät ihmisille järjenvastaisilta, ja ehkä 1.5x -kertoiminen tekemämme veto tuntuu ikävystyttävältä, vaikka sen mahdollisuus osua olisi jopa 70 %. Onpa syy epäsuosioomme mikä tahansa, on totuus, että ESBC:n myynnit eivät nykyisellään kata analyysi- ja tutkimuskulujamme.

Asialla ei ole suurta merkitystä, koska voitamme samoilla sijoituskohteilla, jotka paljastamme. Jos enemmän iloa ja tuottoa peleistään haluavia peliystäviä on edes kohtalaisesti, näemme sijoituksiemme julkistamisen ja jakelun vaivan. Esimerkiksi edulliset ja helppokäyttöiset tekstiviestipalvelumme suosituimpiin palloilusarjoihin kasvavat koko ajan, eikä niiden jatko ole uhattuna.

Silti on järjetön tilanne, että monet ihmiset pystyisivät voittamaan rahaa (jopa merkittävästi) Baseballissa, NFL:ssä, Tenniksessä ja NBA:ssa kanssamme, mutta vain kourallinen on riittävän pitkäjänteisiä voittaakseen. Saman aikaisesti monet pelaajat käyttävät tuntikausia aikaa miettiäkseen, ”mikä on varma” ilman kykyä voittaa näissä sinänsä kaikkein tuottavimmissa palloilusarjoissa. Jotkut jopa lukevat ”ilmaisvihjeitä” nimensä salaavilta kirjoittajilta ja pelaavat näiden mukaisesti!

Mielellämme olisin hyvän työryhmäni kanssa todelliseksi hyödyksi pelit vakavasti ottaville järkipelureille. Tilanne olisi molemmille osapuolille hyvä win-win, kun tarjoamamme hyöty tulisi palkituksi oikeudenmukaisella korvauksella työstämme, tutkimuskuluistamme ja salaisuuksiemme paljastamisesta.

Näin ollen kysyn: Miten voimme auttaa? Millainen sijoitusneuvontapalvelu olisi Sinulle hyödyllinen?

Mailaa vapaita ajatuksiasi Sinulle parhaiten sopivista yhteistyön muodoista kanssamme!

Osoite on:

palaute@esbc.fi

Palkitsemme kolme eniten ajatuksia herättänyttä ehdotusta kahden kymmenen euron arvoisilla ESBC-krediiteillä, joilla saat haluamisia analyysejamme nykytarjonnastamme. Lisäksi arvomme viidelle muulle kehitysideoita antaneelle kymmenen euron arvosta ESBC-krediittejä.

Mutta jo tänään voit siis sijoittaa samoihin huippukohteisiin kanssamme – ja voittaa niillä entistä enemmän. Olemme nimittäin löytäneet SPORTMARKET-välityspalvelun, joka etsii vedoillemme maailman parhaan kertoimen seulotuilta, luotettavilta välittäjiltä. Jos olisimme käyttäneet Sportmarketin palveluita Vuoksenmaa-palvelun alusta, 9.5.2019 asti, olisi 22 % nettotuottomme per veto ollut vielä isompi.

Sportmarketin helppokäyttöisellä sivulla voit valita myös pelimuodon. Näiden ja eri tasoitusten antamissa tuotto-odotuksissa on eroja. Valitsemalla parhaan nostat menestystäsi entisestään. Voit myös jättää tarjouspyyntöjä eri markkinoille omilla kerroinvaatimuksillasi. Näin nostat voittojasi entisestään.

Uskon, että viikonlopun Valioliiga-vetoni on edullinen. Pelasin sitä jo torstaina, ja kärkyn Sportmarketissa lisävetoja. Vaadin aluksi todellisia huippukertoimia, mutta saatan tinkiä vaateistani hieman juuri ennen ottelua.

Joka tapauksessa: jos haluat kysyä jotain Sportmarketista tai Vuoksenmaa-palvelustamme, älä epäröi mailata kysymystäsi osoitteeseen palaute@esbc.fi ! Ja muista myös tuo jo mainittu ”Miten voimme auttaa” -kysely!

Yhdessä enemmän peleistä,

Palveluksessasi

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n työryhmä

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

PS. Pienistä puroista tulee virta. Jos saat jokaiselle vedollesi tästä hetkestä loppuelämäsi ajan muutaman sadasosan korkeamman kertoimen Sportmarketin ansiosta, on vuoripurosi kuohu alajuoksulla melkoinen koski, kun kassa kasvaa korkoa korolle. ESBC:n analyysi parantaa menestystäsi useita prosentteja. Pienenä alkusysäyksenä pelimenestyksesi parantamiseen teemme tässä voittajiin liittymisen vieläkin edullisemmaksi. Kun ostat ESBC:n vihjeisiin oikeuttavia ESBC-krediittejä bonus-koodilla SPORTMARKET, saat niitä bonuksena 10 % enemmän kuin mitä tallettamasi summa edellytti.

TALLETUSBONUS on voimassa maanantaihin 11.4.2022 kello 17:00 asti.

Minimitalletus on 20 €, maksimi 1 000 €.

Talleta täältä >>

Ellei Sinulla vielä ole ESBC-tiliä, käy sen avaaminen sivullamme olevan ohjeen mukaisesti kätevästi ja nopeasti. Talletuksen voit tehdä pankki- tai luottokortilla tai tilisiirtona.

Heti tänään voit hyödyntää bonusta Liigan semifinaalien avauksessa, johon tarjolla ESBC Päivän Veto mainiolla kolmen vedon pelikokonaisuudella. Illalle tarjolla myös #Buliperjantai ESBC Pick of The Day -suosituksemme bulilla panostuksella. Lisäksi ESBC Päivän Veto lauantain Bundesliigasta ja Valioliigasta tarjoilee ylivoimaisesti maailman parasta. Tilaajaksi liittymällä saat saman tien katseluoikeuden suosituksiimme, jotka löytyvät tutusti sivultamme esbc.fi >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä >>

Viimeksi #Buliperjantai:na lunastimme asiakkaidemme kanssa tällä täystuhdilla panostuksella:

1.4. Union Berlin 0 (1,71) Panos 9/10
Union Berlin -1,5 (4,95) Panos 1/10

PS2:

"Olenko (muka) Baseball-asiantuntija? Katsotko Baseballia?"

No en. 162 peliä per joukkue, usein öisin. Pitkiä, ikävystyttäviäkin kamppailuja.

Ei kiitos.

Lyön baseball-vetoni Sportmarketiin pääosin mekaanisilla, kurinalaisilla, tuottaviksi testatuilla stretegioilla.

Pelaan paljolti voimalukuihin perustuen. Muodostan joukkueiden hyökkäyksestä ja puolustuksesta syöttäjäkohtaiset voimaluvut, joissa puolustuksen puolella avaavan syöttäjän tunnuslukuihin sekoitetaan optimoidussa suhteessa bullpenin (loppuvuoroparien syöttäjien) lukuja.

Reagoin syöttäjien näyttöihin markkinaa hitaammin, Bayes-mielessä "normisyöttäjien" tasoa alkupriorina pitäen.

Testaan uusia strategioita koko ajan. Otan käyttöön kestävästi tuottavat. Poistan hajonnalliset tai kuluneet.

En siis pysty pätemään Baseballin (tai muidenkaan lajien) triviatiedolla, mutta uskon menetelmiini ja sijoitan niiden perusteella omaa rahaa. Kerro, jos haluat olla mukana!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä