Kategoria: Ajankohtaista

Kaksi vuotta tappioitta - uusi veto nyt webshop.esbc.fi

Kärsivällisyys palkitaan!

2 vuotta tappioitta Vuoksenmaa-huippuvedoilla

Vuoden 2022 ensimmäinen verkkokaupassamme nyt!

Peliystäväni,

Hyvää uutta vuotta!

Yksi teistä peliystävistäni, NP, lähestyi minua alkuviikosta twitterissä yksityisviestillä:

"Olen jo pitkään seurannut uraasi ja mm. kaikki hetkinen TV -lähetykset on tullut katsottua. Olen myös ollut asiakkaana ESBC:n vedonlyöntivihjeiden kanssa ja kysymykseni koskeekin Vuoksenmaa linjaa. Sieltä ei ole tullut pitkään aikaan vihjeitä. Jos muistan oikein, niin Liverpool-Brighton oli viimeisin kohde, jolla lunastimme mukavasti! Onko Vuoksenmaa linja lakkautettu vai onko se vielä aktiivinen, ja jos on, niin osaatko yhtään arvioida milloin seuraavaa kohdetta olisi tulossa? Kiitos vielä kaikesta mitä olet tehnyt/teet vedonlyöjien eteen."

KIITOS NP!

Ja kiitos muutamat muut Vuoksenmaa-palvelusta kysyneet!

Ei, kyllä Vuoksenmaa-linja on yhä voimissaan – tiukempana ja vahvempana kuin koskaan. Olen kuitenkin ollut edelleenkin todella ”tiukka” tai ”ronkeli” Vuoksenmaa-vetooni riskeeraamisessa. Vuoksenmaa-kassani on kasvanut uskomattoman onnekkaiden rysäytysten ansiosta jo sen verran suureksi, että myönnän avoimesti: alan ottaa jo haitallista painetta isolta tuntuvien omien panosteni ja koko ajan paisuvan asiakaskuntani takia. Mutta ehkä parempi näin. Kun kerran Vuoksenmaa-linja on ”vain parasta” sijoituspalvelu, olkoon se sitten todellinen premium-operaatio äärimmäisen tiukoin riskimittarein.

Aamulla kokoonpanouutiset nähtyäni löysin kuitenkin erittäin edullisen sijoituskohteen viikonlopun Valioliigaan. Nyt joudun nielemään egoni varjelemisen, voittamaan arkuuteni ison tuntuisiin panoksiin ja kohtaamaan häpäisijäni keskustelupalstakampanjan, jos noin 33 % mahdollisuus Vuoksenmaa-sijoituksen ensimmäiseen tappioon yli kahteen vuoteen toteutuu.

Tietyistä myöhemmin Sinulle valkenevista syistä johtuen nyt vain jouduin karaisemaan mieleni ja pelaamaan tätä nyt kertoimessa 2,01x treidaavaa tapahtumaa – pelikohdetta, jossa jo 1,95x olisi hyvä kerroin. Jo nyt olen yrittänyt miettiä, mitä olen käsittänyt väärin, mutta en ole löytänyt ajattelussani merkittävää analyysiriskiä. Sen sijaan luulen tietäväni, mitä vastustajani - markkinaosapuolet - ehkä väärinarvioivat. Aasialaisten soturien tavoin yritän aina ymmärtää vastustajieni ajattelua, tuntea heidät ja itseni. Näin toimimalla saan lisäturvan siihen, että pari prosenttia tuottaviksi arvioimani vedot todella osoittautuvat näin tuottaviksi pitkässä jaksossa.

Nyt tämän viikonlopun Vuoksenmaa-kohteeni Valioliigaan sisältää aiempia, vuodet 2020 ja 2021 ilman täysiä tappioita selvittäneitä Asian handicap -vetoja suuremman riskin. Vuoksenmaa-vetojen tuotto per veto on tähän mennessä ollut 40 %, kun 4 % on realistisempi tuotto-odotus vetojen määrän karttuessa. Mutta pelillä ei ole muistia, eikä palautusprosenttimme normalisoidu siksi, että ”olisi vuoromme hävitä” hävitä, vaan siksi, että pelivalintojeni tuotto-odotus tulee olemaan jatkossakin tuon 4 % paikkeilla.

Joka tapauksessa: jos sijoitat mielelläsi odotusarvoa voittaviin, huolella ”käsin poimittuihin” vetoihin, on Vuoksenmaa-palvelu Sinua varten! Klikkaa vain

webshop.esbc.fi.

ja saat pelkistyn yksinkertaisesti tiedon, mihin sijoitin merkittävän osuuden melko isoksi 140 % palautuksen ja kahden vuoden tappiottomuuden paisuttamasta Vuoksenmaa-vetojen kassastani.

NP:n ohella moni muukin peliystäväni on kysynyt Vuoksenmaa-linjasta. Kysykää ihmeessä lisääkin osoitteesta palaute@esbcfi, mutta tässä kuitenkin vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin:

Mikä Vuoksenmaa-verkkokauppa

webshop.esbc.fi

oikein on?

Vuoksenmaa-verkkokauppa paljastaa Sinulle kaikkein parhaat, hyvää tuotto-odotusta lupaavat, mutta mahdollisimman harvoin häviävät pelisijoitukseni. Sivulta webshop.esbc.fi saat muutamalla klikkauksella pelikohteeni.

Mitä Vuoksenmaa-verkkokaupan tuote sisältää?

Vain tekemäni vedon, siitä saamani kertoimen, vedonlyöntihetken kellonajan ja kerroinrajan (eli kertoimen, millä lyödyissä vedoissa sekä pelaaja että vedonvälittäjät pysyisivät omillaan, ts. kerroin, jota suuremmilla lukemilla veto on yhä pelaajalle kannattava).

Miksei muuta?

Ensinnäkin on tärkeää, että tekemäni veto on mahdollisimman nopeasti Sinun ja muiden peliystävieni saatavilla. Perustelutekstit ja niihin liittyvien tietojen tarkastaminen sekä ajankohtaistaminen hidastaisivat yhteistyötämme ja sitoisivat minut koko viikoksi kertoimien sekä kokoonpanouutisten tarkkailuun.

Emme myöskään halua paljastaa aina aivan kaikkia strategioitamme, saamiamme erikoistietoja, jalostettuja otteluhavaintoja tai numeroarvioitamme. On tilanteita, missä ”tarjoamme hyvää ruokaa, mutta emme kerro reseptiä”. Siksi Vuoksenmaa-verkkokaupan peruslupaus ja sen tarjoama asiakashyöty on varsin rehellisen pelkistetty:

kerron, mitä pelasin, koska uskoin vedon olevan sen tekohetkellä odotusarvoa voittava ja usein osuva.

Jos luotat, että tällaiset vedot pysyvät tuottavina, että olen valinnut ne huolellisesti ja sijoittanut niihin omaa rahaa, hyvä.

Kuinka usein?

Vuoksenmaa-palvelun vedot tuovat yli 50 % todennäköisyydellä vähintään panoksen takaisin, usein jopa 70 % todennäköisyydellä. Vuosien 2020 - 2021 yksikään Vuoksenmaa-vetoni ei ole hävinnyt kokonaan. Panoksen palauttaneita Asian handicap -vetoja on ollut. Tuo tahti ei tietenkään tule jatkumaan, ei myöskään 40 % nettotuotto per veto, mutta Vuoksenmaa-verkkokaupan vedot tulevat siis jatkossakin olemaan riskiä minimoivia.

Minne löit vedot? Minne minä lyön?

Arpajaislaki kieltää ”ulkomaisen vedonlyönnin edistämisen”. Jos nimeän vedonvälittäjän, kenelle olen lyönyt vetoni, Veikkaus tekee minusta rikosilmoituksen, vaikka en millään tavalla kehoita vedonlyöntiin. Välitän vain tiedon, että löin kyseisen vedon, mutta silti en siis voi paljastaa minne.

Internetissä on lukuisia hyviä, erittäin reaaliaikaisia kerroinvertailusivustoja. Käytä niitä, ja lyö veto mielestäsi luotettaville, arvoiltaan reiluille, vastuulliselle, parhaat peliehdot tarjoavalle pelijärjestäjille. Ota huomioon vaara, että vedonvälittäjä voi sulkea liian menestyksekkääksi osoittautuvan tilisi. Varmistu voittojesi verokohtelusta paikallisessa verotoimistossasi. Useiden lähteiden mukaan pelivoitot EU-alueella ovat verovapaita.

Milloin pelata? Missä pelimuodoissa?

Haluan pitää Vuoksenmaa-palvelun täysin yksiselitteisenä, helppona, mitattavana. Siksi ilmoitan verkkokaupassasi ytimekkään yksiselitteisesti vain tekemäni vedon, siitä saamani kertoimen, vedonlyöntihetken kellonajan ja kerroinrajan.

On kuitenkin selvää, että parannat paljon kirjanpitomme näyttämää tulosta, jos valitset parhaan mahdollisen ajankohdan, pelimuodon ja välittäjän vetoosi. Kun pyrin itse lisäämään vetojen osumistodennäköisyyttä (usein pienillä kassoilla pelaavien asiakkaitteni riskiä pudottaakseni) ja joudun pitäytymään vain niissä välittäjissä, jotka eivät ole vielä sulkeneet tiliäni, saan usein hieman huonomman tuoton, kuin ne asiakkaani, joilla on enemmän pelitilejä, ja jotka pelaavat sijoituskohteitani vaikeammissa, harvemmin osuvissa mutta parempaa tuottoa tarjoavissa pelimuodoissa kuin minä.

Yleensä kertoimet liikkuvat ”viisaaseen” suuntaan ottelun lähestyessä, ja siksi vetojen lyöminen hyvissä ajoin on pääsääntöisesti viisasta – siitä huolimatta, että uudet kokoonpanouutiset saattavat heikentää Sinun tai vastapuolesi tuotto-odottamaa. Joissakin otteluissa, missä suuret massat kuitenkin oletettavasti pelaavat yksipuolisesti toista joukkuetta, voi olla kuitenkin viisasta ajoittaa veto tehtäväksi vasta hieman ennen ottelua.

Uskon, että yksiselitteisesti Vuoksenmaa-palvelussa paljastamani vedot antavat pitkissäkin ajanjaksoissa niukan nettotuoton, mutta en voi taata sitä.

Uskon, että valitsemalla välittäjän, pelimuodon (tai niiden yhdistelmän) sekä vedon toteuttamisen ajankohdan ajatuksella, parannat menestystäsi vielä minunkin saavuttamastani, mutta tätäkään en voi taata.

Vuoksenmaa-linjan pelini saat siis tosiaan kätevästi verkkokaupasta webshop.esbc.fi vain muutamalla klikkauksella luotto- tai pankkikorttisi avulla.

ESBC:n hyväksi havaittuja, perinteisiä palveluita, voit entiseen tapaan ostaa juuri haluamiisi peleihin ja kohteisiin ESBC-krediiteillä sivultamme esbc.fi.

Arvostan ESBC:n tietokirjeisiin käyttämääsi aikaa, ja haluan palkita Sinut ja muut asiakkaamme eri tavoin, usein talletusbonuksin – eli käytännössä kanta-asiakas-alennuksin. Niin nytkin. Verkkokauppaan teille parhaille peliystävilleni suunnattujen alennusten rakentelu ei onnistu ainakaan vielä, ainakaan #NäilläKäsillä’ni – olen kovin epätekninen ja epäkäytännöllinen, joten saat 22 % talletusbonuksen ESBC:n normaalikrediittejä ostaessasi

Bonuskoodilla:

TAPPIOTON2VUOTTA

Minimitalletus on 10 €, maksimi 2200 €.

Tarjous on voimassa tiistaihin 25.2.2022 klo 22.22 asti.

Ellei Sinulla vielä ole ESBC-tiliä, käy sen avaaminen sivullamme olevan ohjeen mukaisesti kätevästi ja nopeasti. Talletuksen voit tehdä pankki- tai luottokortilla tai tilisiirtona.

Saat talletusbonuksen täältä >>

Haluatko Sinä vielä kysyä jotain muuta tai täsmennyksiä edellisiin?

Älä epäröi mailata kysymystäsi osoitteeseen palaute@esbc.fi

Yhdessä enemmän peleistä,

Palveluksessasi

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n työryhmä

esbc.fi

PS. Vuoksenmaa-palvelun pelikohteet on poimittu ja seulottu nimenomaan Asian handicap -pelimuodon salaisten tutkimustulostemme tarjoaman hyödyn maksimoimiseksi. Usein huippukohteemme ovat edullisia myös muissa pelimuodoissa. Esimerkiksi Vakioveikkauksessa ja ColossusBetisin peleissä. Usein kannan Vuoksenmaa-palvelun valintani kanssa täyttä riskiä Colossuksen, Veikkauksen ja muiden pool/potti-pelien kimpoissani. Tiedän esimerkiksi tämän viikonlopun tilanteessa ideajoukkueeni tuottavaksi vakioveikkauksen ja monivetojen varmana, vaikka varsinainen Vuoksenmaa-linjan iso vetoni on Asian Handicap 0 (eli Draw No Bet), missä rahat saa takaisin tasapelillä.

PS2: Liian onnekkaat lyhyet otokset kuten Vuoksenmaa-linjan kaksi vuotta tai Ranskan ravien kuluva talvi saavat minut lähes ahdistuneeksi, koska pelkään, että jotkut asiakkaistani eivät usko ohjeistustani käyttää panostusohjeena Kelly/8 tai 1 % kassasta. Paitsi niissä ”epätieteellisissä” tilanteissa, missä kassa on pieni, elinikäodottama on pitkä, taloudelliset tavoitteet ovat korkealla ja kassan kuivuessa epäonniseen sarjaan sen korjaaminen muualta on mahdollista.

Viime viikolla kaikki parhaat, vähintään 8/10 panossuosituksen sijoituskohteemme voittivat lähtönsä: - Face Time 8/10 - Fakir Du Ranch 8/10 - Ideal Du Pommeau 9/10 - Jolly Roger 9/10 - Hohneck 8,5/10 - Idao De Tillard 10/10.

Tällä viikolla lähes räjäytimme pankin kombinaatiopeleissä, mutta viisinkertaistimme rahamme ihan jo voittapelissäkin asiakkaittemme kanssa, kun First Dream leiskautti uskomattomalla kirillä voittoon keskiviikkona Marseillessa.

Mutta Vuoksenmaa-linjan ja talven ravien onnekkuus on ollut täysin poikkeuksellista. Yhtä todennäköisiä olisivat olleet n. 75% palauttavat vastaavat lyhyet n. 30 vedon sarjat.

Pelaa siksi vain panoksin, jouden häviäminen ei vaikuta talouteesi tai mielialaasi. Vastuullisesti.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä