Kategoria: Ajankohtaista

Illan kombo: Huuhkajat TV:ssä ja 40 000 € ilmaista rahaa!

Meitä järkipelureita hemmotellaan kun toisena päivänä peräkkäin on SuperMonivedossa 40 000 € ilmaista rahaa jaossa!

Tänään järkipelaaminen ja urheiluviihde lyövät myös jälleen kauniisti kättä kun TV-ottelu Itävalta - Suomi tarjoilee hyvät peli-ideat. Saavatko Moisander ja Hetemaj pitkästä aikaa syytä hymyyn Suomi-paidassa?

Ilmaisvihje SuperMonivetoon: 3. Hollanti - Italia

Hollannin EM-karsinnat päättyivät katastrofiin, kun se ei päässyt edes jatkokarsintoihin. Joukkue jäi lohkossaan Tshekin, Islannin ja Turkin taakse, ja Hiddink saikin kenkää jo kesken karsintojen. Hollanti on pyrkinyt aloittamaan uudet karsinnat "puhtaalta pöydältä", ja kokoonpanossa on nähty paljon nuoria vasta kansainvälisistä peleistä kokemusta hankkivia pelaajia. MM-karsinnat ovat muistuttaneet nihkeydellään edellämainittuja EM-karsintoja, lauantain nöyryyttävä 2-0 tappio Bulgarialle kruunasi tämän kuvan. Päävalmentaja Danny Blind sai välittömästi lähtöpassit, tällä hetkellä joukkueen peräsimessä on väliaikaisesti U21-joukkuetta valmentanut Fred Grim.

Italian EM-kisat sujuivat hyvin, vaikka se etenikin vain puolivälieriin asti. Pudotuspelikaavio oli ankara, ja niinpä puolivälierässä kohdattiinkin Saksa. Tiukan väännön jälkeen Saksa vei rangaistuspotkukilpailun ja Italian kisat olivat paketissa. Tuohon otteluun päättyi myös Conten pesti Italian päävalmentajana, ja Chelseaan suunnanneen miehen tilalle hankittiin pitkän valmennusuran tehnyt Ventura. Italian ryhmä on varsin pitkälti sama kuin EM-kisoissa, oikeastaan vain siitä kokoonpanosta on pudotettu vain Motta, Giaccherini ja El Shaarawy. Myöskään mm. Chiellini ja Montolivo eivät ole kokoonpanossa tällä kertaa, mutta laatua Italialta löytyy runsaasti joka pelipaikalle. Karsinnat ovat sujuneet tuloksellisesti hyvin, neljä voittoa ja tasapeli Espanjaa vastaan.

Hollannilla on nyt otollinen paikka hakea kasvojenpesua uuden valmentajan alaisuudessa kotiyleisönsä edessä. Italia kuitenkin pääsee pelaamaan mukavuusalueellaan vastaiskuja kytäten ja on pelivoimaltaakin selvästi vahvempi kuin sekava Hollanti. Amsterdamin kotiedun myötä lähtökohdat ovat kuitenkin täysin tasaväkiset. Maaliodotus on normaali. Hollannin rämpiminen näkyy liikaa kansan käytöksessä ja Italia on painettu selväksi suosikiksi. Kohde kannattaa silti pelata varsin tasapuolisesti. Matalamaalisimmat lukemat (1,0, 0-0, 0-1) tarjoilevat hyvät lähtökohdat kierroksen edullisille riveille.

Uudistuneelta ESBC Monivetolinjalta saat pelijakauman mukaan geneettisin algoritmein nyt bonuskierroksella jopa 21 kupongille hajotetun systeemisuosituksemme. (Normaalikierroksillakin nykyään 18 kuponkia, mikä mahdollistaa entistäkin järkevämmän hajotuksen tekemisen) Lisäksi saat yhä kaiken alla olevan:

  • tarkat 1X2 -prosenttiarviomme joita voit hyödyntää yksittäisvetojenkin lyömiseen niin maailmalle kuin Pitkävetoonkin
  • parhaat yksittäiset pelitulokset kohteittain joiden avulla voit tehdä halutessasi lisää rivejä tai muokata esimerkkipelisuositustamme mieleiseesi suuntaan
  • sanalliset kommenttimme joista saat arvokasta oppia näkemyksistämme joukkueista, pelaajista ja erikoistekijöistä, joita voit hyödyntää tulevaisuudessakin peleissäsi

ESBC Mini-Mani-Monilla saat myös analyysimme ja edullisimmat pelitulokset, joiden avulla voit kasata juuri itsellesi sopivan kokoisen systeemin. Samalla asiakkaidemme riveihin tulee pientä hajontaa, mikä pitää kaikkien voitto-osuudet parempina. Tarjoamme työkaluiksi Monivetolinjalta tutut 1X2 -arviomme ja kuvauksen kohteen väärinpelauksesta, sekä parhaat yksittäiset pelitulokset ja rajatapaukset. Lisäksi kerromme lopuksi strategisia ohjeita kuponkien kasaamiseen.

Molemmat Moniveto -tuotteemme bonuskierroksesta huolimatta vain normaalikierroksen hinnalla.

ESBC - yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä