Kategoria: Ajankohtaista

Hyvää (Peli)ystävänpäivää Sinulle - ja ystävällesi

Peliystäväni,

Kung Hei Fat Choi!

Eli hyvää kiinalaista uutta Vuotta. Tänään perjantaina alkaa Härän Vuosi - onnen vuosi peli- ja sijoitusalan ihmisille.

Eilen ColossusBetsin kimppani ottivat merkittävän osan koko P8-vakion poteista. Ja sunnuntaina on Ystävänpäivä. Monta syytä siis juhlia ja laittaa hyvä kiertämään ystävien kesken.

Kiinalaisen uuden vuoden Sinulle tuovista hyödyistä kerron lisää kahden viikon kuluttua. Mutta jo nyt voit aloittaa onnekkaan Härän Vuoden onnen luvulla 8 ja jakaa onnekkuuden ystäväsi kanssa.

Siis mitä?

Taustoitan:

On outo tilanne, että sadat ihmiset voisivat parantaa menestystään järkipeleissä ESBC:n asiakkaina. Lähes kaikki edistyneetkin järkipelurit voittavat useammin ja enemmän ESBC:n asiakkaina. Myös harrastajat ja jännityksen takia pelaavat saavat enemmän irti puntaroinnista, ottelun aikaisista elämyksistä ja "oikeassa" olemisen tunteista, kun he ovat samojen joukkueiden kyydissä kuin minä. Jopa Suomen parhaat, jo seitsemännumeroisiksi pelikassansa jauhaneet peliammattilaiset, hyötyvät ESBC:n prosenttiarvioista ja analyyseistä omien ajatustensa "reality checkina", tarkastusmekanismina.

ESBC:n asiakaskunnassa onkin suuri yliedustus peliammattilaisia, puoliammattilaisia ja fiksuja harrastajia, joiden äly ja henkiset ominaisuudet sinällään riittäisivät voittavaan vedonlyöntiin, mutta jotka haluavat säästää analyysiin tarvittavan ajan työlleen, harrastuksilleen, läheisilleen ja ystävilleen. Siksi he työllistävät minut ja joukkueeni. Silti läheskään kaikki ESBC:stä hyötyvät eivät ole win-win-yhteistyössä kanssamme. Ja vielä vähemmän asiakaskunnassamme on vedonlyönnin puhtaasti viihteenä ottavia harrastajia - juuri pelaajia, joiden rahallinen ja henkinen saalis vedonlyönnistä hypähtäisi kaikkein eniten, jos he alkaisivat pelata samoja kohteita kuin minä ja työryhmäni.

Pelaan pääosin likvideja, suurivaihtoisia markkinoita. Jos ryhmä järkipelureita voittaa kanssani, ei se juurikaan pudota minun ja analyytikkojeni voittoja. Sen sijaan riskimme putoaa, ja saamme oikeutetun hyödyn joka tapauksessa tekemästämme työstä, kun asiakkaamme pudottavat riskiään, parantavat tuotto-odotustaan ja saavat enemmän elämyksiä. Win-win.

Joten näistä syistä hyödymme kaikki, kun klaanimme kasvaa.

Toivottavasti eilisen voittotorstain kaltainen tilanne ei toistu.

Taas ymmärrän, jos kysyt: "Siis mitä?"

Eli: voitimme, mutta olisin halunnut voittaa useamman peliystäväni kanssa.

Viikon FA-cup-kierroksella usea P8-vakiokimppani osui, mutta niihin tuli kovin vähän osakkaita. Isoimman voiton antaneesta jäi minulle puolet. Toisessa, 168-kertaisena panokset palauttaneessa pikkukimpassa oli lisäkseni vain neljä pelisystävää.

En tunne syyllisyyttä minulle jätetyistä suurista osuuksista ja voitoista. Olin reilusti kertonut FA-cupin kierroksen edullisuudesta twitterissäni kaikille. Toisina päivinä voitollisetkin kimpat tuovat nollalunastuksia. Mutta tuollaiset osumattomatkin omistan mielelläni, koska uskon ainakin sijoitustilini Vuoksenmaa - ESBC:n kimppojeni voittavan odotusarvoa kokonaisuutena.

Matemaattisesti minulle on melko yhdentekevää, tuleeko ihmisiä kimppoihini vai ei. Saan kaikkien muiden ColossusBetsin kapteenien tavoin 10% ostohyvityksen palkkiona vaivannäöstäni, mutta se ei ole kovin olennaista. Olen pelannut ColossusBetsille heinäkuusta 2014 alkaen yksin ja sittemmin yksityisissä kimpoissa suomalaisten robottipelaajalegendojen sekä pokeriammattilaisten kanssa. Julkisia kimppoja aloin tehdä, kun niitä minulta toivottiin syksyllä 2018. Kimpoissa riskimme putoaa, ja siksi voimme pelata kaikken edullisimpia, mutta usein myös hyvin epätodennäköisiä rivejä. Tämä on tärkein kimppapelaamisen puolesta puhuva "järkiasia", mutta myönnän kyllä, että inhimillinen motiivi olla hyödyksi, arvostettu ja yhteydessä toisiin samanhenkisiin ihmisiin vaikuttaa halukkuuteeni tehdä kimppoja tai paljastaa muut pelini. En väheksy rahaa tai mahdollisuutta tarjota win-win-työtä asiakkailleni/työryhmälleni, mutta tunne on siis mukana - onpa peliala tai analyysi miten viileää tahansa.

Koska Sinä, asiakkaamme yleisemminkin, minä, työryhmäni ja ESBC:n viitisenkymmentä pienosakasta hyötyvät yhdessä, teen nyt tarjouksen Sinulle ja muille peliystäville:

Kerro ESBC:stä ja sen tarjoamista hyödyistä ystävällesi. Jos ystäväsi ei ole milloinkaan tai 1.1.2020 jälkeen ostanut ESBC:n analyysia, ja jos hän nyt tallettaa uudelle/aiemmalle ESBC-tililleen vähintään 8,88 €, saa hän tililleen 8,88 € tallettamansa summan lisäksi. Myös Sinä voit tehdä tuon talletuksen ja tilinavauksen - Ystävänpäivän lahjana. Mutta oletpa pelkkä suosittelija tai lahjoittaja, palkitsemme Sinut "jengiläisenämme" yhteistyöstäsi 8,88 € täydennyksellä myös omalle tilillesi.

Tämä asiakkaillemme suunnattu kirje tulee näkyviin myös nettisivullemme. On siis mahdollista, että luet tätä, vaikka et itsekään ole vielä tutustunut ESBC:n tarjoamiin asiakashyötyihin. Siksi olkoon vähintään 8,88 € talletuksesta tuleva ystävänpäivälahja tarjolla myös Sinulle, jos olet vasta liittymässä järkipelureittemme ryhmään, ESBC:n asiakaskuntaan.

Kun talletat, käytä hyötykoodia #PELIYSTÄVÄLLE

Talleta täältä >>

"Peliystävälle" -tarjous on voimassa maanantaihin 15.2.2021 klo 18.18 asti.

Mistäkö muuten nämä kaikki kahdeksikot? No kiinalaisesta numerologiasta, tietty. Kahdeksan on onnen numero - erityisesti uudenvuoden päivänä :-). On herttaista leikkiä näillä ajatuksilla, vaikka pesinkin hiukseni aamulla. Mutta saatan pelata huomenna Liverpoolia - "the redsiä". Punainen väri on onnekas näinä päivinä :-).

Vakavammin puhuttuna: Liverpool on illan alkavassa ColossusBetsin KAHDEKSAN kohteen vakiossa ehkä oikeastikin kelpo suosikki. Puolustuksen keskustan tilanne on yhä epävakaa, mutta Liverpool saattaa silti voittaa maalintekokilpailun. Aasiassa Liverpoolin voitosta saa jo 2,2x kertoimia. Viime aikojen kompuroinnit näkyvät, vaikka idässä Liverpool nauttii kulttisuosiota. Vielä edullisempi - ehkä noin 40% pelattu - Liverpool saattaa olla kuitenkin ColossusBetsin kasivakiossa. Colossuksen afrikkalaisista ja briteistä koostuva asiakaenemmistö tapaa reagoida voimakkaasti tuoreimpiin tuloksiin.

Muilta osin lähes kaikki Colossuksen tänään alkavan P8:n altavastaajat ovat "eläviä". Rakennan kimppani niitä huolellisesti kierrättäen. Kimpoista tulee edullisia, ja osumat voivat taas palauttaa panokset 100-200-kertaisina kuten viikollakin. Hyvä strategia on ostaa minimiosuuksia useasta kimpasta - ja miksei ystävänpäivän kunniaksi kimpassa peliystäväsi kanssa!

Onnea ja onnellisuutta Sinulle ja ystävillesi!

Jorma Vuoksenmaa ESBC:n työryhmä

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä