Kategoria: Ajankohtaista

Huima Mestarien liigan finaali Paris SG - Bayern München

Paris SG on pelannut ahkerasti heinäkuussa sekä harjoituspelejä, että Ranskan cupeja. Ottelutuntuma tosipeleistä ei ollut kuitenkaan näihin Mestarien liigan ratkaisupeleihin yhtä hyvä kuin enemmän ja pidempään tosipelejä tauon jälkeen pelanneilla. Siitä huolimatta joukkue oli todella vakuuttava niin Atalantaa kuin RB Leipzigiakin vastaan. Paris SG oli ennen koronakeskeytystä ylivoimaisessa sarjajohdossa, kuten oli odotettuakin, ja joukkue oli pelannut juuri totutulla ja odotetun ylivoimaisella tasolla Ligue 1:ssä.

Bayern München lähti Bundesliigaan totutusti ylivoimaisena mestarisuosikkina ja lähes odotetun vakuuttavasti joukkue myös mestaruuden voitti. Bayern pelaa hyvin maalirikasta jalkapalloa. Peliesitykset Chelsea vastaan olivat täysin ylivoimaisia ja upean pelivireen löytänyt Bayern lähti takellellutta Barcelonaakin vastaan peliin poikkeuksellisen selvänä suosikkina. 2-8 loppulukemat olivat toki jotain täysin odottamatonta, mutta pelitapahtumienkin valossa Bayern murskasi Barcelonan täydellisesti. Lyonia vastaan välierässä Bayern oli suursuosikki ja otti ansaitun voiton, joskin Lyonkin olisi ansainnut ainakin maalin hyvästä yrityksestään.

Ottelu pelataan Lissabonissa, joten kumpikaan ei nauti kotiedusta. Bayern on tällä hetkellä ESBC PowerAI ratingissä maailman vahvin joukkue ja lähtee finaaliin selkeänä suosikkina. Molemmat joukkueet pelaavat todella hyökkäävää ja maalirikasta jalkapalloa. Maaliodotus onkin finaaliin todella poikkeuksellisen korkea.

Ottelu tarjoilee Monivedossa maukkaita etuja ja vieras Brasilian Serie A on saanut pelikansan tekemään todella harvinaisen räikeän virhearvion!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä