Kategoria: Ajankohtaista

EURO 2024: ESBC PowerAI -analyysit päivän joukkueista

Slovenia

Slovenian ESBC PowerAI Pelaajarating on Euroopan mittapuulla selvästi keskitasoa korkeampi, mutta näiden kovatasoisten kisojen kontekstissa se riittää vain heikoimpien joukkueiden joukkoon. Puolustusvoittoinen manageri Matjaz Kek ei pelin tasoa pysty yksilöiden tason summan yläpuolelle nostamaan. Karsinnat ja valmistavat ottelut olivat sen verran mittava pettymys pelillisesti ESBC PowerAI xG -mittareilla, että joukkueen ESBC PowerAI Rating on laskenut niistä hieman.

Kekin käsissä on kisojen vahvimpiin kuuluva maalivahti Jan Oblak, mutta tähtivahdin takana taso putoaakin sitten radikaalisti. Benjamin Sesko hyökkäyksestä on myös lähes kisojen keskitason pelimies. Vastapainoksi todella selkeät heikot lenkit löytyvät puolustuksen laidoilta, kun molemmat laitapuolustajat Jure Balkovec/ Erik Janza & Petar Stojanović/ Zan Karnicnik ovat radikaalisti joukkueen matalaa keskitasoakin heikompia. Lisäksi keskikentän Benjamin Verbic/ Timi Max Elsnik ovat vain hitusen puolustuksen heikkoja lenkkejä vahvempia ESBC PowerAI Pelaajaratingissä.

Ennen kisojen alkua keskitasoa hieman kovemmassa lohkossa jumbosija oli ylivoimaisesti todennäköisin sijoitus ja myös suosikkitapahtuma, ja jatkoon pääsy vaati suurta venymistä.

Avausottelu oli ESBC PowerAI xG -mittareilla oiva esitys nostaen joukkueen Ratingiä hieman.

Serbia

Serbian ESBC PowerAI Pelaajarating on Tanskaa korkeampi, mutta mutta manageri Dragan Stojkovicin matalahko ESBC PowerAI Managerirating sekä selvän pelillisen pettymyksen World Cup sekä karsinnat ja valmistavat maaottelut, ja managerin odotettavissa olevat epäoptimaaliset peluutusvalinnat, pudottavat joukkueen ESBC PowerAI Ratingin Tanskan alle. Myöskään topparit todennäköisesti heikoimpana lenkkinä eivät auta menestymismahdollisuuksia. Maalilla Vanja Milinković-Savić saanee Stojkovicin luoton, vaikka ESBC PowerAI Pelaajaratingin mukaan nuorempi Djordje Petrovic olisi pätevämpi valinta.

Näiden ongelmakohtien vastapainoksi keskikentältä ja hyökkäyksestä löytyy selvästi kisojen keskitasoa kovempiakin tekijöitä. Keskikentän Sergej Milinković-Savić sekä hyökkääjä Dušan Vlahović ovat selkeät avainpelaajat. Keskikentän parhaassa kehitysiässä oleva Lazar Samardžić ja hyökkääjä Aleksandar Mitrovic ovat myös vielä selkeästi kisojen keskitason yläpuolella. Nikola Milenković, Filip Kostić sekä Dusan Tadic ovat auringontarkasti kisojen keskitason pelimiehiä.

Ennen kisojen alkua todennäköisin sijoitus oli 3.lohkossa, mutta 2.sijakaan ei ole kuin hieman epätodennäköisempi lopputulos. Jatkopaikka oli hyvin todennäköinen.

Avausottelu vahvimman pelaajamateriaalin omaavaa Englantia vastaan ESBC PowerAI xG -mittareilla positiivinen esitys nostaen hitusen joukkueen Ratingiä.

Tanska

Tanskan ESBC PowerAI Pelaajarating on hyvin auringontarkasti kisojen keskitasoa. Manageri Kasper Hjulmand on johtanut joukkuetta kohta neljä vuotta. Menestys ei tosin ole ollut läheskään käytössä olevan pelaajiston tasoista, vaan niin World Cup kuin myös karsinnat ja valmistavat maaottelut kokonaisuutena ovat pudottaneet Tanskan ESBC PowerAI Ratingiä kokonaisuutena suhteellisen selvästi. Nyt Kasperin käsissä on harvinaisen tasapainoinen pelaajisto, jolla menestysmahdollisuudet ovat hitusen paremmat.

Kaikki kentän osa-alueet ovat erinomaisen tasavahvoja eikä yhtään heikkoa lenkkiä löydy. Edukseen erottuvat puolustaja Andreas Christensen, keskikentän kehitysikäinen Morten Hjulmand sekä kärjestä kovimmassa kehitysiässä oleva nuori Rasmus Højlund, jonka ESBC Pelaajarating on noussut roimasti viime aikoina.

Ennen turnauksen alkua 2.sija lohkossa oli todennäköisin lopputulos, mutta 3.sijalle jääminenkin on silti lähes yhtä todennäköinen tapahtuma. Jatkopaikka oli silti hyvin todennäköinen.

Avausottelu oli ESBC PowerAI xG -mittareilla pettymys, mikä laski hitusen joukkueen Ratingiä.

Englanti

Englannin ESBC PowerAI Pelaajarating on kisojen korkein, mutta manageri Gareth Southgaten matala ESBC PowerAI Managerirating pudottaa Englannin ESBC PowerAI Ratingissä 2.sijalle Ranskan taakse, kun Ranskan manageri Didier Deschamps myös puolestaan nostaa Ranskan Ratingiä. Karsinnat ja valmistavat maaottelut olivat pettymys pelillisesti, mikä laski Englannin Ratingiä hieman. Southgaten pelikirja on erittäin puolustusvoittoinen, mikä ei Englannin tulivoimaisella pelaajistolla ole kenties kovinkaan optimaalinen menestysresepti. Pelikirja joka tapauksessa pitää Englannin maaliodotuksen huippujoukkueeksi hyvin matalana.

Tärkeä keskikenttä on kisojen vahvin, kuten myös hyökkäys. Noiden sektoreiden avauskokoonpanon pelaajat veteraani Harry Kanea lukuun ottamatta ovat kaikki kehitysikäisiä ja Pelaajaratingiään viime aikoina nostaneita sekä yhä nostaviakin pelimiehiä. Kanen ohella ehdoton avainpelaaja on Real Madridissa liekkeihin syttynyt Jude Bellingham eivätkä Declan Rice & Bukayo Sakakaan ole kaukana perässä. Maalivahtipeli on selvästi heikoin lenkki, mutta Jordan Pickford on kuitenkin kisojen keskitasoa hieman kovempi hänkin. Puolustus on oikein pätevä ja tasalaatuinen.

Ennen kisojen alkua lohkovoitto oli hyvin todennäköinen ja jatkopaikka puolestaan lähes varma.

Avausottelu oli ESBC PowerAI xG -mittareilla lähes odotetun vahva, joskin pelitapahtumiltaan radikaalisti maaliodotustamme matalampi, mikä laskikin Englannin jo alkujaankin hyvin matalaa maaliodotusta vielä matalammaksi.

Espanja

Espanjan ESBC PowerAI Pelaajarating riittää kisoissa 5.sijalle. Mainiosti menneet karsinnat ja valmistavat maaottelut ovat nostaneet joukkueen ESBC PowerAI Ratingin vielä suhteellisen selvästi pelaajiston tason yläpuolelle. Viime vuoden alussa manageriksi tullut Luis de la Fuente on ESBC PowerAI Manageriratingissä minimiinuksen mies.

Mies on kuitenkin saanut käsiinsä erittäin tasapainoisen pelaajiston, jossa ei ole yhtään heikkoa lenkkiä. Edukseen sen sijaan erottuvat kisojen parhaimmistoon kuuluvat keskikenttämiehet Rodri & Pedri.

Ennen kisojen alkua Espanja oli selkeä suosikki ottamaan lohkovoiton ja jatkopaikka oli toki sen myötä erittäin todennäköinen.

Avausottelu ei heilauttanut ESBC PowerAI:n arviota Espanjasta mihinkään suuntaan.

Italia

Italian ESBC PowerAI Pelaajarating on rutkasti kisojen keskitason yläpuolella ja ESBC PowerAI Manageriratingissä korkealla oleva Luciano Spalletti on ollut puikoissa viime syksystä lähtien, mikä nostaa joukkueen ESBC PowerAI Ratingiä.

Spalletti on saanut kasattua paletin, jossa kaikki kentän osa-alueet ovat erinomaisessa tasapainossa ja lisäksi vielä yksilötkin ovat kaikki suhteellisen samantasoisia. Jos jotain heikkoutta haluaa löytää, niin maalintekovoima jää hieman muusta tasosta jälkeen kuten myös toinen toppari Gianluca Mancini/ Riccardo Calafiori.

Ennen kisojen alkua jatkopaikka oli erittäin todennäköinen ja lohkovoittoonkin oli suhteellisen hyvät saumat.

Avausottelu ei heilauttanut ESBC PowerAI:n arviota Italiasta mihinkään suuntaan.Monivedossa on erittäin edullinen +25 % kertoimet bonuskierros ja lisäbonuksena lohkovaiheen odotetuin taisto Espanja - Italia kruunaa kierroksen huimilla lisäeduilla pelijakauman virheiden ansiosta.

Ilmaisvihje ESBC Mini-Mani-Monilta:

3. Espanja - Italia

Ydintulokset:

 • ? - ? 4,0%
 • ? - ? 3,2%
 • ? - ? 2,9%
 • ? - ? 0,7%
 • 2 - 0 0,5%

Muut edullisimmat tulokset järjestyksessä:

 • ? - ? 1,3%
 • ? - ? 0,8%
 • 1 - 3 0,5%

Perustulokset osumistodennäköisyyden ansiosta:

 • 2 - 1
 • ? - ?

Potentiaaliset jackpot-tulokset:

 • ? - ? 0,3%
 • ? - ? 0,3%
 • ? - ? 0,2%
 • 4 - 0 0,1%

% tuloksen perässä kertoo sen suhteellisen edullisuuden -
mitä suurempi %, sitä edullisempi pelivalinta.

Jos haluat päästä helpommalla, niin voit kurkata kysymysmerkkien taakse ja ottaa edun puolellesi ESBC PowerAI:n arvostettuuun ja tarkkaan arvokisa-analyysiin perustuvien pelisuosituksien avulla:

Maksimaalisen hyödyn ja edun EURO 2024:stä saat tilaamalla EURO 2024 All Inclusive -kisapakettimme, jolla saat saman tien katseluoikeuden myös tuohon ylläolevaan pelisuositukseemme. Nyt vain 448,88 €

Tarjous on voimassa, kunnes ESBC sen poistaa, kuitenkin enintään 23.6.2024 asti.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä