Kategoria: Ajankohtaista

ESBC:n NHL-analyysilla 24.073,36 €

(julkaistu 17.12.2019)

Järkipeluri,

viime viikonloppuna kirjoitettiin jälleen pala suomalaista NHL-vedonlyöntihistoriaa, kun Jorma Vuoksenmaan kimppa Colossusbetsillä voitti upeat 24.073,36 €

Asiakkaamme lähettikin meille mieltä lämmittävän palautteen:

"Hei, ostin 2,79 €:n panoksella 46,5%:n osuuden Vuoksenmaan NHL kimppaan ja tänä aamuna oli Colossusbetin tililläni 6.400€, eikä siinä ollut vielä kaikki: viimeisen pelin päätyttyä kilahti tilille reilut 4.500 € lisää.

Joululahjasuunnitelmiini teen pientä viilausta ja joulun ajan ruokavalio on pääpiirteissään kinkkua, punkkua ja voiton myötä konjakkia.

Suuret kiitokset tästä ja myös syksyn monivetovoitoista, sekä oikein mukavaa joulua teille!!!" -AK

Vaikka yksittäiset voitot ja varsinkin ylläolevan kaltaiset suurvoitot ovat sattuman armoilla, ei ESBC:n NHL-menestys pidemmällä aikavälillä ole sattumaa.

ESBC:n perustaja Jorma Vuoksenmaa aloitti NHL-vedonlyönnistä voittamisen jo vuonna 1988 ja nyt 30 vuotta myöhemmin menetelmämme ovat tarkempia kuin koskaan.

Samaan aikaan, kun Jorma Vuoksenmaan hallinnoimat Monivetokimpat tekevät tuhojaan Colossusbetsillä, ovat ESBC:n asiakkaat päässet nauttimaan analyysimme heldelmistä myös yksittäisvetojen puolella.

Jälleen viime yönä NHL-asiakkaamme pääsivät hitaasti, mutta varmasti kartuttamaan NHL-pelikassojaan.

Kierros ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun viime aikoina alavireisesti pelannut Florida teki ryhtiliikkeen Ottawaa vastaan ja X2-yllätyshakumme Veikkaukselle meni selkeästi ohi numeroin 6-1. Tähän panostimme yhteensä yhden yksikön. (1/10)

Toinen klo 02:00 alkavista otteluista olikin sitten Joonas Korpisalon näytöstä. Olimme suositelleet tähän Columbuksen pelaamista +0,5 maalin tasoituksella kertoimella 2,02 ja jopa viiden yksikön panoksella. Pelivalinta saattoi näyttää oudolta, jos luki kokoonpanouutisia, mutta kaikki muutkin olivat lukeneet samat uutiset ja poissaoloista kärsineestä Columbuksesta sai nyt suhteettoman korkeita kertoimia. Lopulta rohkeutemme palkittiin pelin päättyessä lukemiin 3-0.

Ottelussa NY Rangers - Nashville pelasimme kotijoukkuetta korkeilla kertoimilla yhteensä 1,9 yksikön verran. Rangers hallitsikin pelitapahtumia, mutta ei saanut palkintoa. Rangers vei maalipaikat, mutta Predators ottelun.

Central-divisioonan kamppailuun St. Louis - Colorado ostimme undereita ja Coloradoa tasoituksella. Coloradon +0,5 ei ollut pelitapahtumiin nähden kovinkaan kaukana, mutta pelin kuva oli tällä kertaan runsasmaalinen, eivätkä underimme olleet kovinkaan lähellä. Tähän hävisimme maltilliset 2/10 yksikköä.

Illan viimeiseen peliin suosittelimme asiakkaillemme Edmonton Oilersin pelaamista Dallasia vastaan vieraissa. Oilers teki ensimmäisessä erässä kaksi maalia ja onnistui sen jälkeen suojelemaan johtoaan 1-2 voittoon. Asiakkaidemme neljän yksikön panostus +0,5 linjaan palkittiin kertoimella 2,13.

Kokonaisuutena panostimme maanantain NHL-kierrokselle 13,9 yksikköä ja saimme takaisin 18,6 yksikköä. Lisäksi tarjosimme kaikissa pickseissämme vaihtoehtoisia linjoja, joita valitsemalla saattoi päästä parempaan/huonompaan lopputulokseen.

Tiistain NHL-kierros vaikuttaa erittäin lupaavalta, sillä 11 ottelun kattaus tarjoilee todennäköisesti vieläkin parempia kohteita, kuin viime yönä.

Pelivalintamme tulevat myyntiin etusivullemme www.esbc.fi sitä mukaa, kun kertoimenlaskijamme saavat analyysin valmiiksi tarkastettuaan olennaiset maalivahti- ja kokoonpanotiedot.

Jorma Vuoksenmaan hallinnoimat Colossusbets -monivetokimpat löydät puolestaan Colossusbetsin "Syndicates" -sivulta. (tällä hetkellä tiistaina ei ole käynnissä olevia Monivetoja)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä