Kategoria: Ajankohtaista

ESBC Vakio Wizardilla kuumasta kesästä kuumaan syksyyn

ESBC Vakio Wizard kuumeni kesähelteillä, kuten alla olevista mieltämme lämmittäneistä asiakaspalautteista voit lukea. Vaikka syksyn tullen säät viilenevät, niin ESBC Vakio Wizard on pysynyt kuumana.

Löydät sen tutulta paikaltaan etusivultamme Vakio -osion alta. Tällä hetkellä Sunnuntaivakio 3:seen, jossa 100 000 € takuupotti ainoalle täysosumalle ja tarjolla erinomainen ideavarma räikeästi alipelatusta suosikista.

ESBC Vakio Wizardilla eräs onnekas asiakkaamme on naarannut myös kaikkien aikojen takuupotin itselleen:

"Kiitos kuluneesta vuodesta, joulu kruunattiin jackpotilla!" 300 000 € päävoitto!

29.8. "Aina se läheltä liippaa mut ei vieläkään täysosumaa. Tosin -2 ja Chelsea ei vieny mut kyllä tuolla saa taas ostettua pari vakiohakua lisää. -TK"

27.8. Futisvakio 5: "Harvinaisen huima ideavarma räikeästi alipelatusta suursuosikista haastavassa EFL Cupissa":
Ideavarmamme Crystal P ✅
Edullisista ideoista osui huimat 8/9 ✅

26.8. Futisvakio 4: "Jopa kaksi selkeää suosikkia on ruksittu isoiksi altavastaajiksi":
Ideavarmamme Västerås SK ✅
Ylipainossa Red Star ✅

13.8. "Melko harvinaista saada Vakiosta oikein 2/2. Niin, siis ostin kaksi suositustanne ja molemmat toi täysosuman! Kiitos! -JH"
Täysosuma
Toinen täysosuma
Haluamme muistuttaa kuten JH:kin, että Vakio on vaikea pelimuoto. Täysosumat ovat harvinaisia - puhumattakaan tuplatäysosumista.

24.7. "Kuumaan heinäkuuhun hieno veikkausvoitto 11400e pienellä haravalla. Kiitokset -KL"

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä