Kategoria: Ajankohtaista

ESBC Vakio Wizard - kolikoilla kahisevaa!

ESBC Vakio Wizardin vakiokäyttäjä naarasi lauantain Vakiosta vain 23 € kokoisella haravalla
13 oikein ja alavoittoineen jopa 17 176,4 € potin!

Vakio Wizardissa kyseinen harava puolestaan kustansi vain 2,88 €.

Vakio Wizard onkin erinomainen työkalu tavoitella vain kolikoilla kahisevaa - ja parhaassa tapauksessa kasoittain kahisevaa.

Vaikeassa pelimuodossa, kuten Vakiossa, suositamme asiakkaitamme kimppapelaamiseen, jolloin henkilökohtainen riski putoaa. Kyseinen järkipeluri olikin laittanut haravan tarjolle kavereilleen Veikkauksen pelaajaryhmät -palveluun, joka on mainio apuväline kimppapelaamiseen.

Yhden osuuden hinta oli vain 2,87 €. Ei aivan "markat miljooniksi", mutta melkein eurot tonneiksi. Ja Lotosta poiketen ESBC Vakio Wizardin avulla odotusarvot ovat tässä pelissä aivan eri luokkaa kuin puhtaaseen arvontaan perustuvassa pelissä.

">

Toinen kanta-asiakkaamme nappasi jokin aikaa sitten ESBC Vakio Wizardilla NHL-kierrokselta myös jackpotin yli 8 000 €!

ESBC Vakio Wizard tekee sinulle antamiemme reunaehtojen mukaan edullisen ja yksilöllisen haravan helposti - ja vain kolikoilla.

Löydät ESBC Vakio Wizardin tutusti aina viimeistään pelipäivänä etusivultamme >>

Kokoa kavereistasi pelikimppa vaikkapa Veikkauksen pelaajaryhmät -palvelun avulla ja tule mukaan tavoittelemaan seuraavaa jackpottia kanssamme!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä