Kategoria: Ajankohtaista

ESBC Premier fantasy - week 3

Peliystävä,

FPL-viikko kolme tuli päätökseen sunnutaina, kun Liverpool murjoi Manchester Unitedin Old Traffordilla lukemin 0-3.

Mo Salah onnistui jälleen unelmien teatterissa ja nousi tasoihin fantasypisteissä Haalandin kanssa. Salahin hintalappu 12,6 M on huomattavasti kevyempi, kuin Haalandin 15,2 joten kolmen ottelun jälkeen Salahin joukkueeseensa valinneet näyttäisivät tehneen oikean ratkaisun. Kausi on kuitenkin vasta alkumetreillä, joten suuria johtopäätöksiä asiasta ei vielä kannata tehdä.

ESBC:n liigassa kärjessä jatkaa Aatu R:n "The Uncoachables" 273 pisteellä. Joona R:n "FC Bayern Mambo" jatkaa sijalla 2. ja jaetulle kolmannelle sijalle nousivat Ville W:n "Kaljamahat" ja Tero S:n Arne Slots Red Socks".

ESBC sisäisessä kisassa Henrik johtaa 238 pisteellä. Tomi ja Jorma pallottelevat 202 pisteessä ja Hannu on parkkeerannut bussin 199 pisteeseen.

Otamme firman sisäiseen seurantaan vielä Karrin joka missasi 1. viikon lomillaan. Lisäämme näissä katsauksissa Karrille 68 pistettä, jotta tulos on vertailukelpoinen. Näin laskettuna Karri nouseekin sisäisessä taistelussamme sijalle 2. 213 pisteellä.

Fantasymanagereilla on nyt hyvin aikaa punoa juonia ja miettiä vaihtoja, sillä Valioliiga siirtyy nyt viikon maaottelutauolle ja seuraavat pelit alkavat 14.9. Southamptonin ja Manchester Unitedin kohtaamisella.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä