Kategoria: Ajankohtaista

ESBC focus QPR-Stoke 5.12.2021

Viime kaudella QPR oli Championshipin 9. ja sai kasaan 68 pistettä. Tälle kaudelle vedonlyöntimarkkina odotti QPR:lta jälleen n. 68 pisteen suoritusta.

Kesän siirtoikkunassa Mark Warburton ei tehnyt isoja liikkeitä, vaan pelaajia liikkui lähinnä lainasopimuksilla.

Nyt 20 ottelun jälkeen voidaan todeta, että onnistunein poiminta oli kapteeniksi noussut keskikentän Stefan Johanssen. Myös de Wijs, Dunne, Odubajo ja Charlie Austin ovat löytäneet itsensä usein avauksesta.

Tehot QPR:llä ovat jakautuneet tasaisesti. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa Ilias Chair kuudella osumalla yhdessä Lyndon Dykesin kanssa. Wilcock ja Gray ovat säestäneet 5 ja 4 maalilla.

Pelinteosta vastaa pääasiassa keskikentän kaksikko Johansen – Chair joilta luonnistuvat niin lyhyet, kuin pitkätkin avainsyötöt.

Joukkueen tuki ja turva löytyy puolustuksen keskeltä jossa 195 senttinen Robert Dickie on hallinnut ilmatilaa pääpelivoimallaan.

20 ottelun jälkeen QPR löytyy jopa kolmannelta sijalta 35:llä pisteellä. Se on ollut melko onnekas varsinkin maalinteossa, sillä ESBC Power AI:n mukaan ”reilu” määrä maaleja olisi alkukauden maalipaikoista ollut vain 25 maalia, eli joukkue on ylisuorittanut n. 10 maalin verran.

Stoke puolestaan oli viime kaudella 14. ja vedonlyöntimarkkina odotti siltä parannusta 66 pisteen tuntumaan aivan QPR:n kantaan.

Michael O’Neillillä oli budjetissa liikkumavaraa ja kesän hankinnoista onnistuneita ovat olleet Leo Östigard, Ben Wilmot, Mario Vrancic ja Romaine Sawyers. Sima, Surridge ja Duhayney vielä hakevat paikkaansa avauksesta.

Stoken tämän kauden parhaat pelaajat löytyvät keskikaistalta. Puolustuksen keskellä varmin suorittaja on ollut Harry Souttar, joka on poiminut pääpalloja jopa QPR:n Dickietä varmemmin.

Keskikentällä peliä johtaa Mario Vrancic, jonka kautta palloa toimitetaan Jacob Brownille ja Nick Powellille. Powell ja Brown löytyvätkin Stoken maalitilaston kärjestä viidellä osumalla kumpainenkin.

Stoken tämän kauden saldo 20 ottelun jälkeen vastaa melko tarkasti sen otteita ESBC Power AI:n mukaan, joten sen voi olettaa ilman suurempaa onnea tai epäonnea jatkavan tuossa nousukarsintaviivan tuntumassa. QPR on puolestaan ollut näistä kahdesta onnekkaampi ja ei olisi yllätys, jos sen sarjasijoitus vielä putoaisi useammalla pykälällä kauden toisella puolikkaalla.

Alkukauden lähtökohdat ja jo nähdyt 20 ottelua huomioiden joukkueet lähtevät sunnuntain kamppailuun erittäin tasaisista lähtökohdista. Nykyisestä sarjatilanteesta huolimatta emme pidä QPR:ia parempana, mutta kotiedun turvin se on tässä silti suosikki.

QPR:ltä ovat todennäköisesti sivussa de Wijs, McCallum, Wallace ja Dykes.

Stokelta ovat mahdollisesti sivussa Clucas, Thompson, Souttar, Allen ja Powell.

Stoke heikkenee näistä tiedoista hieman enemmän.

Mahdolliset avauskokoonapanot voisivat näytää esimerkiksi seuraavalta: (kuva whoscored.com)

ESBC:n 1x2-arvio: 42% 29% 29%

Vedonlyöntimarkkina on tässä lähes samoissa lukemissa ESBC Power AI:n kanssa, joten sijoituskohdetta tästä ei ole tarjolla.

Viihdevedoiksi lähempänä pelattavaa ovat QPR +0 kerroinrajalla 1,69 ja under 2,75 kerroinrajalla 1,65.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä