Kategoria: Ajankohtaista

Ensimmäinen pelini - kymppi ajatuksistasi

Peliystäväni,

Silmäilin äsken lounaallani Forssan illan ravien lähtölistoja. Pilvenmäen ravirata on nokkelasti rakentanut viikonlopun kilpailunsa yhdistelmäksi nykyajan hienoja mahdollisuuksia ja komeaa perinnettä. Perjantaina ja lauantaina kilpaillaan mm. perinteikkäät Tammavaltikka ja Pilvenmäen Maraton. Jo niistä mieleeni pulppusi kymmeniä hyviä (ja vähemmän hyviä) muistoja.

Muistettavin muistoni Forssasta oli kuitenkin elämäni ensimmäinen ravipäivä ja veto. Pääsiäisenä 1975 jännittynyt 12-vuotias Jorma näki, kun Pilvenmäen ensimmäisen lähdön esittelyyn tuli ensimmäisenä numerolla yksi punarautias ruuna Akseli. Pullea, starttaamaton suomenhevonen oli juossut koelähdön ajassa 51,1. Sen rattailla istui hauholainen melko menestyksekäs amatöörivalmentaja Tapio Tarri.

Vieressäni hyvin pukeutunut mies huikkasi Tarrin ja Akselin ohittaessa meidät: ”Tapsa, suhun on paljon rahaa sijoitettuna!”. Tarri nyökkäsi miehelle ja hymyili. Lapsen logiikalla uskoin, että nyt olin päässyt käsiksi todelliseen sisäpiiritietoon. Pelasin viikkorahoistani kaksi markkaa voittajaa Akselille.

Jännittyneenä palasin aidan viereen katsomaan kilpailua. ”Valmis; yksi-kaksi-aja!”. Akseli keinahti heti laiskasti oikealle ja laukalle. Se ei antanut koskaan laukkaa alas vaan jatkoi suoraan hylättynä Pilvenmäen tallialueelle.

Olin tyrmistynyt ja pettynyt. Mutta opinpahan kerrasta, että muilta kuultuun informaatioon liittyy riskejä. Myöhemmin ensimmäisten ravieni muistoja laatikoistani kaivellessani nimittäin huomasin, ettei kukaan muu kuin minä ollut pelannut täysin vailla mahdollisuuksia startannutta Akselia. Ja pukumiehen (suurpeluriksi olettamani) huuto oli ollut pelkkä – sinänsä hauska – vitsi Tapio Tarrille, jonka Puk Valentine ja Sexy ottivat noina 70-luvun keskivuosina hyviä palkintoja Forssan Tammavaltikoista Meadow Trishin takana.

Katselen Forssan ravit kotona TV:stä tänään perjantaina ja huomenna. Paljon on samaa, paljon on muuttunut 45 vuodessa. Innostukseni raveihin on ennallaan, mutta pelaan ehkä hivenen paremmin kuin tuolloin. Nykyisin vain äärimmäisen hyvä ja yleisestä ajattelusta poikkeava raakatieto voi hienosäätää arvioitamme. Muuten luotamme testattuihin malleihimme ja omaan vuosikymmenten hiomaan intuitioomme.

Itse asiassa pelaan hevosia nyt paremmin kuin koskaan, vaikka Veikkauksen vainotoimien seurauksena olinkin muutaman vuoden vähemmän aktiivinen Suomen ravipelaamisessa. Nyt olen palaamassa – työryhmäni ja kanta-asiakkaitteni kanssa. Suomi on yhä tärkeä osa maailmanlaajuista hevospelioperaatiotamme.

Olemme kehittäneet Nemesiksen - kokonaisvaltaisen hevosvedonlyönnin ajatusmaailman, toimintatavan ja työkalun.

Pelaamme nyt hevosia täysin eri tavalla kuin kukaan muu maailmassa. Tiedämme, millaisista jakaumista hevosten suorituksia arvotaan - Millä rajoilla, millä täystuhoriskeillä, millä hajonnoilla ja millä riippuvaisuuksilla.

Olemme ratkaisseet hevosvedonlyönnin 90-prosenttisesti.

Pelaamme nyt hevosia aktiivisesti ja voitollisesti eri puolilla maailmaa Nemesiksellä. Stressittä, muillekin sijoittamisen muodoille ja ennen kaikkea muulle elämälle aikaa jättäen.

Suuntaamme aikamme, mentaalienergiamme ja pääomamme markkinoille, jotka tuottavat eniten.

Esimerkiksi Troikkaa pelaamme todella monelle markkinalle. Todella kapeasti. Häviämme 98% pelaamistamme lähdöistä, mutta voitamme rahaa. ColossusBetsin "sijakutosesta", kuuden lähdön Placepotista hinkkaamme taas pienempää tuottoa paljon pienemmin heilahteluin useilla päivittäisillä, salaisen strategiamme mukaisilla pikkukimpoilla.

Joissakin peleissä ja markkinoissa meidän kannattaa tehdä yhteistyötä kanssasi. Sinä parannat menestystäsi ja saat työtuntiemme sekä tutkimuksemme tulokset hyödyksesi edullisesti. Toisaalta me saamme lisäkorvauksen työstämme, jonka tekisimme joka tapauksessa. Varianssimme putoaa. Voittomme eivät pienene varsinkaan isovaihtoisissa peleissä ratkaisevasti. Ja usko tai älä, on henkisesti stimuloivaa voittaa hyvän, pienen, samanhenkisen porukan kanssa. (Kovin isoa ryhmää meidän tavoin ajattelevia ei sinänsä kyllä löytyisikään)

Nyt pyydämme apuasi: Miten haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme? 50 vuoden kokemukseni, tuoreimmat tutkimusläpimurtomme ja kaiken rahaksi kiteyttävät modernin tietotekniikan työkalumme parantavat pelimenestystäsi. Mikä olisi haluamasi tapa hyötyä työstämme? Millainen tieto ja neuvonta? Miten jaeltuna? Mihin hintaan?

Otan puheeksi tämän suomalaisen tabunkin, rahan.

Emme voi poliitikkojen tapaan vain jakaa ilmaisia ”vappusatasia” ja vähentää työtä 20 prosentilla sen laadun tai vastaavasti työntekijän palkan kärsimättä. Meidän on yhdessä kanssasi hienosäädettävä tasapainotila, missä Sinun, työntekijöitteni ja ESBC:n 50 osakkeenomistajan hyödyt ovat tasapainossa.

Hyödymme kaikki, jos menestyksesi paranee, ja haluat maksaa hyödystäsi osan ESBC:n työntekijöille palkkana tyytyväisin mielin. Jos hintamme on kallis, Sinä kärsit, ja jos liian halpa, työntekijät kärsivät. Mutta seuraavan kyselyn myötä opimme, mitä haluat, miten jaeltuna ja mihin hintaan.

Hyödymme kanssasi, kun käytät viisi minuuttia, ja klikkailet meille toiveistasi sujuvan helpossa webropol-kyselyssä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä!

Palkitsemme apusi paitsi hyödyllisenä, historiaan jäävänä peliyhteistyönämme kanssasi, mutta myös välittöminä 10€ arvoisina ilmaisvihjeinä.

Vastaa kyselyyn siis keskiviikkoon 2.9.2020 klo 23.59 mennessä, niin lisäämme tilillesi 10 krediittiä sunnuntaihin 6.9. mennessä.

Olemme iloisia ja ylpeitä, kun voitamme kanssasi.

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n ravityöryhmä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä