Kategoria: Ajankohtaista

Vakiossa +250 000 € & T75:ssä +70 000 €

Järkipeluri,

Tänään on pelitarjonnassa aurinkoinen päivä, kun jaossa on ilmaista rahaa Lauantaivakio 1:ssä huimat 250 000 € ja Joensuun T75:ssä 70 000 €. ESBC Vakiolinja ja ESBC Vakio Wizard sekä Joensuu T75 Jackpot auttavat bonusjahdin pelipäätöksissä. Löydät ne etusivultamme tutusti Vakio- ja Ravit -osioiden alta.

Maaliskuu on ollut raveissa meille & asiakkaillemme erittäin aurinkoinen:

2.3. Teivo:
Show Must Go On 9,07x

2.3. Halmstad:
Winner Brodde 3,80x 6/10
Cassius Clay D.E. 3,15x 10/10

5.3. Jyväskylä: "Päätöskohteeseen tarjolla maukas yllättäjä, jonka nostamme suosikin kaveriksi A-osastolle."
Chased 8,43x - kiinteistä jopa 12,00x !

6.3. Vermo: "Vermon T65 jackpot-kierrokselle löytyy Hämmästyttävän hyvä varma"
Amazing Player 1,65x! Kimppariveihin 1948 € lunastukset

7.3. Gävlen lounasravit: "Iso kannanotto Gävlen lounasraveihin... ...peliprosentit trendaavat alaspäin, mutta meidän papereissamme tamma on isossa ylipainossa."
Ackuratess johtavan rinnalta voittoon! Kiinteistä 4,85x 10/10 panostus!

8.3. Färjestadin lounasravit: "On selvästi paras PP-ratingiltaan. Oli jo viimeksi meillä ylipainossa, mutta ravasi huonosti ja laukkasi lopussa. Lähtö on nyt selvästi helpompi ja ruunan kuuluisi olla suosikki lähtöön. Maailmalta tarjolla huippukertoimia, 4,00x - 6,25x vihjeen tekohetkellä!"
Adthemission - raskaan reissun päätteeksi voittoon! 10/10 panostus!

Menestykselle pääsemme hakemaan jatkoa tänään T75:n ohella myös Pitkävedon ravitarjonnasta. Pelivalintamme löydät etusivultamme Ravit -osion alta.

Premier League tarjoilee sunnuntaina jalkapallokauden ehdottoman kohokohdan, kun superjoukkueet Liverpool ja Manchester City taistelevat mestaruuden kannalta erittäin tärkeistä pisteistä. ESBC We Bet paljastaa pari pelivalintaamme titaanien taistoon sekä todennäköisyysarviomme ja kerroinrajamme - myös tulosvetokerroinrajat. Löydät sen etusivultamme International products -osion alta.

ESBC EPL Fantasy-mestari

Kurkkaa linkin takaa osallistumisohjeet ja osallistu ilmaiseksi. Voit voittaa ESBC-krediittejä ja 30 viestin ESBC Päivän Veto -tilauksen.Tervetuloa mukaamme voitollisen järkivedonlyönnin etujoukkoihin. Liity Sinäkin voittajien joukkoon ja ota vedonlyöntisi hallintaan kanssamme.

Kiitos asiakkuudestasi ja parasta menestystä - niin peleissä kuin elämässä yleisestikin!

European Sports Betting Consultants oyj

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Iiro Mutikainen

assistentit

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC X:ssä (Aiemmin Twitter)

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä