Kategoria: Ajankohtaista

Alkuviikon katsaus 16/2017

Tuleva viikko näyttää sekä urheilullisesti että vedonlyönnin kannalta erittäin herkulliselta:

Tiistaina alkaa ottelusarja jääkiekon Suomen mestaruudesta. Vastakkain viime vuosien kestomenestyjä Tappara ja kauden yllätysjoukkue KalPa. Onko Tapparan kokemus ratkaisupeleistä ja paperilla ylivertainen materiaali liikaa KalPalle vai pystyvätkö Virta ja Kapanen keittämään kokoon sellaisen sapluunan jolla Tapparakin kaatuu?

Tappara selvitti HIFK:n viidessä ottelussa, kun puolestaan KalPa joutui taistelemaan JYP:n kanssa täydet seitsemän ottelua.

Ensimmäinen finaali tarjoaa meille hyviä ylikertoimia niin Pitkävedosta kuin kansainvälisiltäkin vedonvälittäjiltä.

Pitkävetoon:

Kansainvälisille markkinoille:

Keskiviikkona jatkuvat Mestarien liigan pudotuspelit ja vastakkain ovat Barcelona - Juventus sekä AS Monaco - Dortmund. Juventus otti ESBC:n asiakkaiden iloksi hienon 3-0 voiton Torinossa, mutta pysytyykö Barca toistamiseen ihmenousuun?

Torstaina jatkuvat Liigan finaalit ja NHL:ssä puolestaan ensimmäiset ottelusarjat ovat jo katkolla. Jatkuuko Connor McDavidin huikea kausi ottelusarjavoitolla kokenutta San Josea vastaan?

Perjantaina käännämme jo katseita viikonlopulle, kun Vakiossa on tarjolla muhkea Bonuskierros jopa 100 000 € lisätään jokaiseen toteutuvaan voittoluokkaan.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä