Kategoria: Ajankohtaista

Alkuviikon 45/2018 katsaus

Maanantaina on vuorossa Valioliigan putoamiskamppailun kannalta erittäin tärkeä kamppailu. Huonosti kautensa aloittaneet Huddersfield ja Fulham kohtaavat ensin mainitun kotikentällä. Singlevetojen markkinassa kertoimet ovat melko kohdillaan, mutta ESBC Action Betistä saat otteluun parhaan pelivalinnan. Monivedosta otteluun löytyy sen sijaan upea peli-idea. Lisäksi Tulosvedossa 5 000 € ilmaista rahaa jaossa! Saat tarkat kerroinrajamme ESBC Vetolinjana etusivultamme.

Tiistaina on vuorossa 9 ottelun NHL-kierros, jolta pääsemme hakemaan jatkoa viikonlopun maukkaille NHL-osumille.

Keskiviikkona Mestarien liigassa pelataan mielenkiintoisia otteluja, joista SuperMonivedon avaa Juventuksen ja Manchester Unitedin kohtaaminen. Viimeksi Juve oli parempi lukemin 0-1 Manchesterissa ja nyt pelataan vuorostaan Torinossa.

Torstaina Europa-liigassa on tarjolla mm. Lazion ja Marseillen välinen ottelu sekä Real Betisin ja AC Milanin välinen kamppailu. Myös isänpäivää enteilevä Karjala-turnaus käynnistyy.

Perjantaina pääsemme puntaroimaan taas NHL:ää, sillä vuorossa on 9 ottelu kierros. Columbus pääsee hakemaan revanssia Washingtonia vastaan ja Suomessa piipahtanut Winnipeg Jets saa vastaansa Coloradon tulivoimaisen ykkösketjun Rantanen-MacKinnon-Ladeskog.

Lauantaina pääsemme puolestaan pelaamaan tämän vuoden suurinta T75-Jackpottia. Ruotsissa Eskilstunan kierroksella lisättyä rahaa on potissa uskomattomat 7 407 015 euroa! Tälle kierrokselle kannattaa osallistua vaikka et normaalisti raveja pelaisikaan.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä