Kategoria: Ajankohtaista

Alkuviikon 36/2017 katsaus

Liiga ja NFL alkavat!

Taistelu jääkiekkoilun Suomen mestaruudesta starttaa perjantaina 8.9. ja jatkuu heti lauantaina 9.9. back-to-back otteluilla. Vedonlyöntimarkkinan suosikki tulevaan kauteen on Tampereen Tappara, jonka mestaruudesta käydään kauppaa noin kolmen kertoimilla.

Potentiaalisimmat haastajat kirvesrinnoille löytyvät markkinan mielestä nelikosta JYP, TPS, HIFK ja Kärpät. Pitkävedon kertoimet 4.9.2017:

Tappara 2,80
JYP 5,40
TPS 6,8
HIFK 6,8
Kärpät 12
Lukko 17
HPK 20
Pelicans 25
Ässät 40
Ilves 50
Kalpa 55
Sport 70
SaiPa 80
KooKoo 110
Jukurit 120

Rapakon takana puolestaan alkaa NFL-kausi ottelulla Chiefs - Patriots. ESBC:n Jorma Vuoksenmaa matkustaa paikan päälle Las Vegasiin kauden avaukseen ja osallistuu samalla NFL:n Las Vegas SuperContestiin. Viime vuosina SuperContestin voittajat ovat kuitanneet $906 000 ja $895 000.

Jorma tulee bloggaamaan reissusta ahkerasti ja myös videomateriaalia on luvassa Hetkinen TV:n muodossa!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä