Kategoria: Ajankohtaista

Alkuräjähdys

Peliystäväni,

Räväkkä otsikko, kyllä, mutta juuri nyt tuntuu tältä. Näissä kirjeissäni Sinulle ja muille peliystävilleni rikon muutenkin tietyn pidättyväisyyden ja ”normaalin” markkinointikommunikaation rajoja. Mutta tämä yhteistyömme ei olekaan ”normaalia” liiketoimintaa tai ”normaali” asiakassuhde, vaan peleihin intohimolla ja järjellä suhtautuvien, ajattelevien, vapaiden ihmisten yhteistyötä. Olen voittanut peleistä yli 40 vuotta, työryhmäni noin 20 vuotta, ja sijoitamme peleihin joka tapauksessa. Ei ole haitaksi, jos jotkut voittavat kanssamme ja maksavat meiltä saamastaan hyödystä oikeudenmukaisen korvauksen.

Mutta alkuräjähdys, kyllä.

Premier-liigan alku on joka syksy urheilullisen ja vedonlyönnillisen uuden seikkailun alku. Mutta tänä vuonna alkava viikonloppu on vielä enemmän – niin monen uuden ja hyvän asian alku.

Uusi elämä

Jo henkilökohtaisella tasolla tämä syksy on minulle erityisen innostava. Kuten todennäköisesti tiedätkin, minulta löydettiin talvella ”puoliärhäkkä” syöpä. Se leikattiin jo huhtikuussa. Minä en voittanut syöpää, mutta kirurgi ja HUS:n loistavat hoitajat taisivat voittaa. Oli opettavaista olla täysin toisten ihmisten käsissä, avuttomana, kun on kymmenet vuodet tottunut olemaan vahva, voittamaan, kontrolloimaan kaikkea. Kirurgi taisi olla backgammon-käsittein ”hyvä käsistään”, koska voin nyt hyvin ja sain mahdollisuuden aloittaa tällä viikolla työskentelyn täydellä energialla.

Kiitos myötäelämisestä ja luottamuksesta

Kiitän myötäelämisestä ja kannustavista viesteistä. Ne olivat minulle merkityksellisiä kevään ikävinä, paikoitellen ahdistavina hetkinä. Opin, että yritän muistaa toiseenkin suuntaan myötäelää toisten ihmisten myötä ja vastoinkäymiset ja löytää hetken lyhyeen yhteydenottoon.

Erityiskiitos, jos työllistit työryhmäni kevään ja kesän aikana, ja eritys-erityis-erityis-kiitos kaikille High Roller EM-kisapaketin ostaneille.

Oli jylhää ja koskettavaa havaita, että työryhmääni luotettiin, vaikka itse olin ensin toipilaana ja sitten taka-alalla. ESBC:n asiakkaiden määrä jopa lisääntyi!

ESBC:n työryhmä luottamuksen arvoinen

Totta onkin, että työryhmäni on perinyt kaiken kokemukseni, intuitioni, tutkimustulokseni ja kontaktini. Minua älykkäämmät työntekijäni ovat tehneet ideoitteni pohjalta lisätutkimusta ja ottaneet modernin tietotekniikan täysillä oman sijoittamisemme ja asiakkaittemme hyödyksi. ESBC yrityskulttuurissa vuodesta 1993 kukoistanut intohimo, omistautuminen ja ahkeruus elämäntyölle nimeltä järkipelit ovat vähintään entisellään. Mutta pelkäsin, että asiakkaittemme menestys olisi henkilöitynyt liikaa omaksi ansiokseni, ja pelkäsin, että jotkut vuosia kanta-asiakkainamme olleet peliystävät lopettaisivat.

10.000 vetoa – tuotto 3,6% per veto – kiertävälle pääomalle

No, turhaanpa pelkäsin. Ja totta onkin, että työryhmäni on ollut luottamuksen arvoinen. Julkaisimme leikkausviikollani 14.4.2021 ESBC:n PowerAI -menetelmän yksiselitteisten pelisuositusten tuoton. 9979 vedon jaksossa se oli 3,6% per veto.

Joten tästä on hyvä jatkaa. Koska olin varautunut pahempaan, siirryin ”vanhaksi viisaaksi neuvonantajaksi” lähtiessäni leikkaukseen, ja rakensimme koko ESBC:n toiminnan uudelleen – Karrin, Hannun ja avustajien uudelle rungolle. Vapaasti, vastuullisesti, vanhaan pohjautuen mutta uutta luoden.

ESBC:n perustoiminnassakin alkava syksy on siis tietyllä tavalla uusi alku, vaikka kaikki menestystuotteemme – erityisesti koko ajan kasvavat tekstiviestipalvelut – sinänsä säilyvät ennallaan.

Alkavan Valioliigakauden kohteisiin pääset nyt käsiksi edullisesti, sillä tarjoamme "alkuräjähdyksen" kunniaksi jopa 20% talletusbonusta, jonka saat koodilla Valioliiga2021

Tallettamaan pääset Täältä >>

Suositut SMS-tilauspalvelumme ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day

Vuoksenmaa-linja palaa verkkokauppana ja kansainvälistyy

Mutta enhän minä malta olla kokonaan taustaneuvojana ja tutkimuksen koordinaattorina. Vaikka työntekijäni hallinnoivat pelikassojani ja minulle tekevät täsmälleen Sinulle sekä muille ESBC:n asiakkaille paljastamansa vedot. Joskus saan vahvoja omia näkemyksiäni. Silloin pelaan niitä lisäyksenä varsinaiseen ESBC:n työryhmän pyörittämään sijoitustoimintaan.

Paljastin kaikki nämä omat, suurehkot, tarkoin seulotut sijoitukset Vuoksenmaa-linjalla 0700-88808. Vajaassa kahdessa vuodessa sijoituksista vain kaksi meni kokonaan ohi. Vetojen palautusprosentti oli 140%. Jokainen 100€ veto tuotti siis keskimäärin 40€. Säännöllisesti Vuoksenmaa-linjan kohteisiin sijoittaneet ovat raportoineet melko hurjista pääomien kertaistumisista – panostuksen rohkeudesta riippuen.

Kaikesta huolimatta vain kolikoita maksanut palvelu ei kiinnostanut juuri ketään. Lopetin palvelun, koska siihen käyttämäni aika oli poissa muusta elämästä.

Mutta nyt – ikään kuin uuden elämän saaneena – päätin antaa myös Vuoksenmaa-linjalle uuden mahdollisuuden. Alan paljastaa noita kaikkein parhaita, ikiomia löytöjäni uudelleen, mutta nyt kansainvälisessä verkkokaupassa. Toivon, että koko maailmasta löytyy Suomea enemmän pelisijoittajia, jotka ymmärtävät sijoituskohteitteni arvon. 140% palautus vain kahdella täystappiolla on hyvä saavutus ja lyhyessäkin jaksossa niin paljon odotettavan tuoton yläpuolella, että onnen normalisoituessakin odotan Vuoksenmaa-linjan sijoitusten antavan pienen tuoton. En voi enkä halua taata tätä, mutta pelaan, mitä paljastan pelaavani.

Valioliigan avauskierrokselle löysin vain rajatapauksia, mutta ensi viikon Valioliigaan

ESBC PopUp-puhelinpalvelu alkaa

Nyt, kun puhelinlinjamme 0700-88808 vapautuu muuhun käyttöön, perustamme sinne PopUP-puhelinpalvelun. Idea on vähän sama kuin liiketiloissa, missä millekään vakituiselle kaupalle ei ole riittävän pitkää kokonaiskysyntää, mutta missä eri tilanteissa voidaan lyhytaikaisesti tehdä kaikille hyödyllistä liiketoimintaa.

Ideamme on, että PopUp-puhelimemme alaisuudessa on eri päivinä erilaisia palveluita – lyhyitä, edullisia viestejä, joskus jopa ensimmäiseen ilmaiseen minuuttiin mahtuvia täsmävihjeitä.

ESBC-Spot-palvelussa on pelikohteita vähemmän vakituisesti seuraamiimme lajeihin ja liigoihin. Ainakin Tennis ja Baseball tulevat olemaan silloin tällöin esillä – ehkä myös Golf ja Formula1, jos kiinnostusta on. Pelaamme itse Tennikseen ja Baseballiin. Ystäväpiirissämme on myös voitollisia Golf- ja Formula1-sijoittajia.

ESBC-Sportsman-palvelu on (minun kaltaisiani) Sporstman-peliharrastajia varten. Me olemme valmiita lyömään maailman klassisimpiin ja urheilullisimpiin tapahtumiin vedon ollaksemme mukana, vaikka vedossa ei olisikaan varsinaista tuotto-odottamaa.

ESBC SmallCap-päivinä linjalla on pelisijoitus johonkin vaihdoiltaan pieneen lajiin. Näitä emme voi myydä normaaleissa palveluissamme, koska suurimpien asiakkaittemme panostukset tuhoaisivat kertoimet. SmallCapiin alkavat soittaa pienin panoksin pelaavat, jotka tietävät, että kertoimet voivat muuttua rajustikin jo pienistäkin panoksista.

SportOfKings-päivinä puhelimessa on analyysia ja tekemiämme pelejä kansainväliseen hevosurheiluun.

ESBC-ravit otsikolla uusi linja tarjoaa Suomen ja Ruotsin ravineuvoja – joskus myös lämmittelyistä.

ESBC Trader paljastaa ideani pörssiin, optioihin ja futuureihin.

ESBC Live antaa jalkapallon, jääkiekon ja NFL:n erätauoilla peli-ideoita live-vedonlyöntiin ja paljastaa mahdollisesti tekemämme omat pelimme. Tässä emme voi luvata paljastaa kaikkia vetojamme ja aina – live-toiminta on kovin hektistä.

Mitä Sinä haluat?

Olemme toki tietoisia, että puhelinpalvelut ovat vanhanaikaisia, ja niiden maine ryvettyi jo 30 vuotta sitten pornoon, paritukseen, povareihin ja itsejulistautuneisiin terapeutteihin. Soundi linjalla on kaikuisan kehno.

Mutta toisaalta napakan avaintiedon jakeleminen puhelinlinjan kautta on nopeaa ja helppoa – sekä asiakkaalle että meille. Spontaani vihjeviestin lukeminen – ja ostaminen – on helppoa, minuuteissa tapahtuvaa. Jos minä ja asiakkaani olemme vaikkapa jäähallissa tai raveissa, ei viime hetkellä nähtyä rahan arvoista tietoa voi jakaa ja vastaanottaa muuten.

ESBC PopUp on nimensä mukaisesti ketterä. Kaikkea voi kokeilla. Aloittaa ja lopettaa. Vähäisellä vaivalla ja tappiolla. Mutta toisaalta kaikki onnistunut vakiinnuttaen – ehnkä uusiin jakelukanaviin laajentaen. PopUpissa voimme palvella pieniäkin ryhmiä ja edullisesti aina silloin tällöin, kokeeksi.

Joten: miten voisimme olla avuksi juuri Sinun järkipeliharrastuksessasi? Mailaa palaute@esbc.fi ! Voimme kokeilla ideaasi PopUp-linjalla 0700-88808 ja parhaassa tapauksessa vakiinnuttaa sen yhteistyömuodoksemme muillakin jakelukanavillamme.

Unibet / ESBC fantasy-liiga

Eikä tässä kaikki! Kun toimit heti, pääset mukaan myös Unibetin Valioliigan Fantasy-peliin – seuraavaan syksyn alkuräjähdyksen luomaan hienoon juttuun.

Pääset mukaan Unibetin sivun kautta. Mutta tosiaan tule mukaan samalla vaivalla ja 0€ osanottomaksulla myös ESBC:n kisaan, jonka voittaja saa 100€ arvosta analyysiamme ja melkoisen kunnian Suomen skarpeimpien järkipelureiden päihittämisestä.

ESBC:n liigaan pääset tästä linkistä. (liigan koodi: gfwh2m)

ColossusBets Premier League P10-vakio

ColossusBetsin uusi luomus alkuräjähdykseen on puolestaan P10 vakioveikkaus Premier-liigaan. Kohteina on koko kauden aina yhden Premier-liiga-kierroksen kaikki ottelut. Tämä peli tulee edulliseksi jackpot-viikoilla sekä kuolleita rahoja jakelevilla jackpot (rollover) -kierroksilla. Tavalliset kierroksetkin voivat olla hyviä, jos riittävästi vahvoja suosikkeja löytyy yhdistettäväksi hyviin yllätysideoihin.

Kaiken kaikkiaan syksy tuo melkoisen lisävauhdin ColossusBets-toiminnallemme. EM-jalkapallo oli menestys Colossuksessakin, mutta loppukesästä ei kohteita juurikaan ollut, ja otimme heinäkuun lopusta tähän päivään Colossuksenkin varsin pienellä kimppamäärällä ja liikevaihdolla. Silti näykkäilimme hyviä pikkuvoittoja.

Laukka

Olemme pelanneet kymmeniä vuosia Englannin laukkaa voitollisesti. Tänä syksynä pääset mukaan hyötymään vanhasta kokemuksestamme ja uudesta tekniikastamme.

Jotain muutakin alkuräjähdys taisi luoda, sellainen fiilis minulla on, mutta olen unohtanut. No, kirjoitan sitten uuden kirjeen. Nyt hämyisen kauniita elokuun iltoja, onnea ja onnellisuutta!

Tästä lähtee!

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Assistentit

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä