Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

Vuoksenmaa-linja

Vuoksenmaa-linjalta 0700 - 88808 (3,96 €/min.) saat ESBC:n perustajan Jorman Vuoksenmaan kaikista parhaimmat huippuvedot.

Puhelinlinjan alusta kuulet heti, mihin otteluun linjalla on viesti ja voit sen jälkeen siirtyä halutessasi viestin maksulliseen osuuteen.

Tyypillisesti linjan aluksi kuulet pelikohteen ja sen jälkeen voit halutessasi kuunnella perusteluita ja rahanarvoista lisäoppia kyseisestä kohteesta.

Lanseerasimme linjan kesällä 2019 ja kehitämme sitä pikkuhiljaa stressittä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Linjan alku on ollut uskomattoman onnekas ja syksyyn 2019 mennessä vain yksi Vuoksenmaa-linjan kohteista on kokonaan hävinnyt.

Vuoksenmaa-linjan tyypilisistä vedoista häviää pitkällä aikavälillä ja normaalilla onnella lähes joka toinen.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä