Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Vetolinja

ESBC Vetolinja sisältää edullisen pelisuosituksen Veikkauksen Pitkävetoon.

Usein näistä kohteista saa tosin vieläkin parempia kertoimia kansainvälisiltä vedonvälittäjiltä.

Vetolinjalla on arvio vedon osumistodennäköisyydestä kerroinrajan muodossa ja panossuositus yksikköinä asteikolla 0,3/10 - 10/10. Panossuosituksemme on skaalattu niin, että maksimisuosituksemme 10/10 vastaa 2 % pelikassasta. Yksi yksikkö vastaa siis 0,2 % pelikassasta. (Esim. 3/10 3 x 0,2 % = 0,6 % (tai 3/10 x 2 % = 0,6 %)) Panossuosituksemme ottaa huomioon analyysiriskin tason ja useampien vetojen tapauksessa niiden keskinäisen riippuvuuden. 2 % / veto maksimipanossuosituksemme on kuitenkin vain esimerkki ja sinun kannattaa valita omaan riskiprofiiliisi sopiva maksimipanos. (Halutessasi voit laskea panokset itsekin sinulle sopivalla Kelly-jakajalla tai käyttää jotakin muuta sinulle paremmin sopivaa panostusmenetelmää.)

Lisäksi saat aina 1X2-arviomme sekä tärkeimmät Aasialaisen tasoitusvedonlyönnin kerroinrajat.

Vetolinja on tehty aina sen julkaisuhetken mukaisella informaatiolla kohteesta ja sen kertoimesta. Pyrimme reagoimaan uuteen informaatioon ja muuttuneisiin kertoimiin, mutta emme aina voi taata sitä.

Joskus Vetolinja saattaa sisältää pelisuosituksia myös Veikkauksen Tulosvetoon.

Katso esimerkki tuotteesta.

ESBC Vetolinjan normaalihinta on 3,88 - 9,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Vetolinja sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä