Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Vetolinja

ESBC Vetolinja sisältää edullisen pelisuosituksen Veikkauksen Pitkävetoon.

Usein näistä kohteista saa tosin vieläkin parempia kertoimia kansainvälisiltä vedonvälittäjiltä.

Suosittelemme pelaamaan kohteita aina yksittäisvetoina.

Jos Vetolinjan kohteessa on tuplavaatimus, eikä tarjolla ole Vetolinjoja muihin otteluihin, sisältää Vetolinja luettelonomaisesti, ilman perusteluita mahdollisia varsinaiseen kohteeseen yhdistettäviä otteluita.

Vetolinjalla on arvio vedon osumistodennäköisyydestä. Lisäksi Vetolinjalla on panossuositus yksikköinä asteikolla 0,3 - 10. Panossuosituksemme on skaalattu niin, että maksimisuosituksemme 10/10 vastaa 2% pelikassasta Kelly/8 -panostasolla. Yksi yksikkö vastaa siis 0,2% pelikassasta. (Esim. 3/10 -> 3 x 0,2% = 0,6% (tai 3/10 x 2% = 0,6%)) Panossuosituksemme on kuitenkin vain esimerkki ja sinun kannattaa valita omaan riskiprofiiliisi sopiva Kelly-jakaja tai panostusmenetelmä. Lisäksi panossuosituksemme voi joskus hieman vaihdella riippuen esim. vedon suojausmahdollisuuksista/analyysiriskistä/yms.

Vetolinja on tehty aina sen julkaisuhetken mukaisella informaatiolla kohteesta ja sen kertoimesta. Pyrimme reagoimaan uuteen informaatioon ja muuttuneisiin kertoimiin, mutta emme aina voi taata sitä.

Joskus Vetolinja saattaa sisältää pelisuosituksia myös Veikkauksen Tulosvetoon.

Katso esimerkki tuotteesta >>tästä!

ESBC Vetolinjan normaalihinta on 2,88 - 8,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Vetolinja sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä