Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Vakiolinja

ESBC Vakiolinja sisältää tarkat prosenttiarviomme kaikkiin kohdeotteluihin, sekä strategiset neuvot pelikokonaisuuden rakentamiseen kierrokselle.

ESBC Vakiolinja keskittyy viikon päävakioon eli Vakioveikkaukseen.(Vakio 1:seen)

Vakiolinjalla olemme verraneet prosenttiarvioitamme Veikkauksen tekohetkellä vallinneisiin peliprosentteihin. Näitä vertaamalla olemme laskeneet Kelly-tunnusluvun jokaiselle merkille. Negatiiviset tunnusluvut ovat ylipelattuja merkkejä ja positiiviset alipelattuja. Yleistäen lukuja tulkitaan seuraavasti: Mitä suurempi negatiivinen luku on, sitä enemmän kyseistä merkkiä on ylipelattu, ja sitä huonompi pelivalinta se on. päinvastoin mitä suurempi positiivinen luku on, sitä edullisempi pelivalinta on kyseessä.

Vakion kaltaisessa kombinaatiopelissä yksittäisen kohteen merkkien edullisuus on kuitenkin vain yksi huomioon otettava osatekijä. Tärkeä, mutta silti vain yksi tekijä. Koko rivin ylikertoimisuus on ratkaisevin asia ja siihen päämäärään pääsemiseksi täytyy yksittäisen kohteen prosenttijakauman lisäksi ottaa huomioon koko rivin rakenne.

Riveissä täytyy olla oikeassa suhteessa altavastaajia ja suosikkeja jottei rivin osumistodennäköisyys painu liian pieneksi ja riski nouse liian korkeaksi. Tässä vaiheessa strateginen pelisuosituksemme auttaa antamalla perusrungon jonka ympärille pelit on hyvä rakentaa.

Katso esimerkki tuotteesta >>tästä!

ESBC Vakiolinjan normaalihinta on 9,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Vakiolinja sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä