Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC PowerAI:n menestys

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 mennessä tekemämme "välitilinpäätöksen" aikaan) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Tuon tuoton antama ”korkoa korolle” -tuotto on riippunut siitä, minkä osan pelikassastaan on riskeerannut jokaiseen vetoon. Alla pelisuositustemme pelikassan kehitys yksikköinä vetojen määrän ja kuluneen ajan mukaisesti.

Käyrät ja tilastointi perustuvat kaikkiin noin 10 000 ensimmäiseen ESBC PowerAI:n EURO 2016 -kisojen täydellisesti sujuneen tulikokeen sekä sen jälkeen tekemiimme ja järjestelmäämme kirjattuihin pelisuosituksiin - hyvin varovaisella Kelly/8-panostasolla.

Laske itse, paljonko olisit voittanut pelaamalla samat vedot kuin me? Ota huomioon alkukassasi koko, valitsemasi panostusmenetelmä/riskitaso ja ESBC:n työryhmälle maksamasi vaivanpalkka.

Jos uskot, että olemme hyödyksesi, voit mielihyvin alkaa lyödä samoja vetoja kuin me. Lyömme ne joka tapauksessa. Olemme ammattimaisia pelisijoittajia. ESBC tuo meille lisätuloja ilman merkittäviä haittoja ja tasaa riskejämme. Samalla toimintaamme tulee pieni henkinen lisäarvo, kun tunnemme olevamme hyödyksi muillekin ja saamme kommunikoida saman henkisten järkipeliharrastajien kanssa.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja noin 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan vedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Asiakkaittemme aiemmasta menestyksestä huolimatta emme suosittele pelisijoittamista kenellekään.

Pelin järjestäjillä on lähtökohtainen etu. Sen murtaminen vaatii paljon aikaa ja sitoutumista. Pelitoiminta on stressaavaa ja saattaa aiheuttaa riippuvuutta.

Jos kuitenkin pelaat, pelaa järjellä ja vastuullisesti, vain panoksin, jotka voit hymyillen hävitä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä