Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup Playoffs 2024, finaalit

Tällä sivulla seuraamme Stanley Cupin finaaleita. Poimimme kiinnostavia tapahtumia niin urheilun, kuin vedonlyönnin kannalta.

Tilanne finaalissa 19.6.2024:

  • Florida - Edmonton 3-2

20.6.2024 McDavidin johdolla vielä kerran Edmontoniin

Stanley Cup oli jo kovaa vauhtia menemässä sweepillä Floridaan, mutta otteluissa 4 ja 5 on nähty Connor McDavidin ylösnousemus. Kummassakin pelissä #97 on taituroinut 4 pistettä ja finaalisarja palaa vielä kerran Edmontoniin.

Kokonaisuutena ottelusarjassa Edmonton on ollut ESBC Power AI -mittareilla hiuksenheinosti parempi. Floridalla on edelleen kaksi ottelupalloa, joten se on suosikki mestaruuteen, mutta Oilers on nyt jo iskuetäisyydellä; se tarvitsee nyt kotivoiton ja sen jälkeinen mahdollinen game7 Floridassa olisi melko lähellä kolikonheittoa.

Conn Smythe -kisassa McDavid siirtyi nyt piikkipaikalle, vaikka Oilers ottelusarjan häviäisikin. 42 pistettä nykypäivän NHL:ssä on sen luokan suoritus, että sitä on vaikeaa sivuttaa. Äänestyksen suorittavien toimittajien tiet ovat tosin tutkimattomat ja Floridan voittaessa kuudennen ottelun on vielä mahdollisuus, että Conn Smythe menisi Bobrovskylle tai Barkoville.

Tämän päivityksen myötä NHL-blogimme jää kesätauolle ja palaamme asiaan taas syksyllä!

Mukavaa ja rentouttavaa kesää koko ESBC:n NHL-tiimin puolesta!

14.6.2024 Bobrovsky matkalla Conn Smythe Trophyyn

Ottelusarjan kolmas peli oli tasainen ja kummallakin oli paikkoja runsaasti. Edmontonilla jopa jonkin verran enemmän, mutta Floridan "Bob" jatkoi hyviä otteitaan ja nollasi jälleen kerran McDavidin ja Draisaitlin.

Kolmannessa erässä Oilers sai hieman kiriä aikaan, mutta summerin soidessa taululla olivat Floridan 3-4 voittolukemat. Tämä sopi mukavasti myös ESBC:n asiakkaille, sillä olimme suositelleet tähän peliin overia ESBC Päivän Veto -palvelussamme.

Seuraava 4. ottelu pelataan jälleen Edmontonissa ja Lordi Stanleyn malja on tuolloin jo hallilla!

NHL:n historiassa ei ole noustu kuin kerran finaaleissa 0-3 tappioasemasta voittoon. Tuohon urotyöhön Oilersilla on ESBC Power AI -analyysin mukaan nyt 6,4% mahdollisuus.

12.6.2024 Finaalit siirtyvät Kanadaan - Oilers miltei pakkovoiton edessä!

ESBC Power AI -analyysin mukaan ottelusarjan todennäköisin lopputulos on tällä hetkellä Floridan voitto viidessä ottelussa. Oilersin mahdollisista Stanley Cup -juhlista 4-3 on puolestaan todennäköisin 12% mahdollisuudella.

Historiallisesti tästä tilanteesta johdossa oleva joukkue voittaa mestaruuden n. yhdeksän kertaa kymmenstä, mutta pidämme tämän kevään finaaliparin tasoeroa sellaisena, että Edmontonilla on vielä miltei kerran viidestä mahdollisuus.

11.6.2024 Floridan 2-0 johdossa Edmontoniin

Toisessa ottelussa Florida pääsi paremmin pelin päälle ja loi selkeästi enemmän tilanteita, kuin Edmonton. Kun Bobrovsky oli jälleen huippuvireessä, niin Oilers jäi yhteen maaliin, mikä suunnilleen vastasi sen tekemään maaliodottamaa ottelussa

Ottelusarjan voimasuhteita mahdollisesti heilauttava tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun Edmontonin Leon Draisaitl taklasi Aleksander Barkovia päähän. Barkov ei palannut kentälle enää kolmannessa erässä.

9.6.2024 Bobrovsky varasti shown!

Finaalien avausottelu päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon. Kokonaisuutena Edmonton loi enemmän maalipaikkoja - mukaanlukien useita läpiajoja - mutta Sergei Bobrovsky oli tulikuuma ja torjui kaikki yritykset. Florida puolestaan hyödynsi vähät paikkansa hyvällä prosentilla ja 2-0 johdosta teki viimeisen tyhjiin.

Barkov vs. McDavid -kaksintaistelussa 1. erä meni suomalaissentterin nimiin. Barkov oli jäällä molempien Floridan maalien aikana ja sai syötöt kumpaankin. McDavid puolestaan jäi nollille yli 25 minuutin peliajalla.

Avausvoiton ansiosta Florida otti nyt selkeän etulyöntiaseman ja n. kaksi kertaa kolmesta Stanley Cup suuntaa Floridan aurinkoon kesäksi. Todennäköisin lopputulos tällä hetkellä on Floridan 4-1 sarjavoitto, joka toteutuu 20% todennäköisyydellä.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä