Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup Playoffs 2024, 3. kierros

Tällä sivulla seuraamme Stanley Cupin playoffsien 3. kierrosta. Poimimme kiinnostavia tapahtumia sarjoista niin urheilun, kuin vedonlyönnin kannalta.

Tilanne ottelusarjoissa 3.6.2024:

  • NYR - FLA 2-4
  • DAL-EDM 2-4

3.6.2024: Finalistit selvillä!

Myös lännen edustaja Stanley Cupin finaaliin saatiin selville, kun Edmonton otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa Dallasista. Tuo olikin mainio tulos asiakkaillemme, sillä olimme pelanneet Edmontonia sarjan voittoon hyvillä kertoimilla.

29.5.2024: NY Rangers sai maistaa omaa lääkettään

Idän finaalit menivät jo kolmatta kertaa peräkkäin jatkoajalle ja tällä kertaa voittoon ylsi kotijoukkue Florida. Tämä oli kelvollinen tulos myös ESBC:n asiakkaille, sillä olimme suositelleet tähän +0,5 tasoitusta, jolla Floridan jatkoaikavoittokin toi osuman.

Kun molemmat ovat nyt pelanneet kaksi kotiottelua, niin Florida on ollut ESBC Power AI -mittareilla selvästikin parempi ja ansaitsisi ehkä 3-1 johtoaseman. Igor Shesterkinin huippuvire on kuitenkin pitänyt pelit ja ottelusarjan tasaisena.

Seuraavaksi sarja palaa taas Madison Square Gardeniin.

28.5.2024: Hintzin paluu - Kotiedun saaaneet johdossa

Ilves-kasvatti Roope Hintz palasi Jason Robertsonin vierelle ja Robertson kiitti tekemällä hattutempun ottelusarjan kolmannessa pelissä.

Dallasin 3-5 voiton myötä kummatkin ottelusarjat ovat nyt runkosarjassa paremmin sijoittuneen 2-1 johdossa.

Lännessä ottelusarja on ollut tapahtumiltaan idän vastaavaa runsasmaalisempi. ESBC Power AI -mittareilla sarja on ollut tasainen, mutta Dallasin kahden kiinnityksen myötä se on nyt miltei 70% ennakkosuosikki etenemään finaaliin.

Itäisen konferenssin tilanne on kahden jatkoaikavoiton myötä Rangersille 2-1. Kokonaisuutena Florida on ollut ESBC Power AI -mittareilla jonkin verran parempi, mutta marginaalit ovat pieniä ja Igor Shesterkinin ohittaminen on tällä hetkellä vaikeaa, vaikka viimeksi se neljä kertaa onnistuikin.

Maalivahtien kaksintaistelua idässä

Kuten sarjaennakossamme hieman uumoilimme, itäisen konferenssin kamppailusta (ainakin game 1 osalta) tuli maalivahtien kaksintaistelu.

Tällä kertaa voiton vei Florida ja Sergei Bobrovsky, joka torjui nollapelin. Ei Rangersin Igor Shesterkinkään huonosti pelannut, mutta avausmaali livahti hieman helpon oloisesti ja se lopulta riitti Floridalle. Lafrenierin omalle maalille ja viimeiselle tyhjään tehdylle Shesterkin ei toki voinut mitään.

Vedonlyönnillisesti avausottelu ei tarjonnut isommin pelattavaa. Underit ja Floridan voitot olivat kuitenkin niukkoja ylikertoimia, riippuen vetohetkestä, valitusta tasoituksesta ja buukkerivalikoimasta, joten avauspelin tulos oli varsin hyvä asiakkaillemme.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä