Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup Playoffs 2023, 3. kierros

Tällä sivulla seuraamme Stanley Cupin playoffsien 3. kierrosta. Poimimme kiinnostavia tapahtumia sarjoista niin urheilun, kuin vedonlyönnin kannalta.

Tilanne ottelusarjoissa 30.5.2023:

  • Carolina - Florida 0-4
  • Vegas - Dallas 4-2

30.5.2023

Dallas sai venytettyä ottelusarjan vielä kuudenteen otteluun kotikentälleen, mutta Vegas pisti sarjalle pisteen tylyllä esityksellä. Maalit Golden Knightseille 6-0 ja myös xG-lukematkin selkeästi n. 3,5 - 1,5.

Koko ottelusarja oli tasainen ESBC Power AI -mittareiden mukaan, mutta Adin Hillin parempi maalivahtipeli ja Vegasin parempi viimeistely käänsivät sarjan lopulta Vegasille.

26.5.2023

Nelospeleistä saatiin yksi finalisti, kun Florida voitti Carolinan viime hetken maalila. Vaikka lukemat olivatkin tylyt 4-0, niin ei Florida mitenkään ylivoimainen ollut. Carolinan heikko viimeistely / Bobrovskyn kuuma maalivahtipeli tällä kertaa käänsivät pienet marginaalit Floridan hyväksi.

Dallasissa kotijoukkue pitkitti ottelusarjaa Vegasia vastaan ainakin viidenteen otteluun, kun Joe Pavelski ratkaisi ottelun jatkoajalla lukemiin 3-2. Nyt Vegasin suosikkiasema on n. 87%

24.5.2023

Molemmat ottelusarjat ovat nyt tilateissa 3-0, kun Vegas voitti Dallasin lukemin 0-4 Texasissa. Dallasin Jake Oettingerilla ei ollut paras päivänsä maalilla ja Vegasin Adin Hill puolestaan torjui varmasti kaikki viherpaitojen yritykset.

NHL:n historiassa ei ole noustu kuin 4 kertaa kolmen ottelun tappioasemasta voittoon, joten finaali Vegas - Florida on nyt erittäin todennäköinen skenaario.

21.5.2023

Carolinan ja Floridan välisessä ottelusarjassa mentiin toistamiseen jatkoajalle ja jälleen ratkaisijaksi nousi Matt Tkachuk, tällä kertaa ylivoimalla. Myös tässä ottelussa Carolina vei maaliodottamat, mutta sarjavetojemme harmiksi jo toistamiseen hallinta ei realisoitunut voitoksi asti.

Nyt ottelussarja siirtyy ainakin kahden ottelun ajaksi Floridaan ja Panthers on tästä parista jo n. 80% suoikki jatkoon.

20.5.2023

Myös toinen konferenssifinaali alkoi tasaisissa merkeissä, kun Dallasin ja Vegasin välinen kamppailu venyi jatkoajalle. Se oli nopeasti taputeltu, kun heti avauserän alkuun Vegas sai kiekon maalin Jake Oettingerin kautta.

ESBC Power AI -lukemien valossa Vegas oli ottelussa parempi ja ansaitsi voittonsa.

19.5.2023

Carolinan ja Floridan "suomalaissarja" saatiin käytiin huikealla väännöllä. Neljänteen jatkoerään venynyt kamppailu ratkesi vasta pikkutunneilla paikallista aikaa, kun Matthew Tkachukin hyvä karvauspeli tuotti paikan ja siivitti Pantterit sarjajohtoon.

Ottelun suurin erikoisuus oli ehkä kuitenkin Aleksander Barkov, sillä epätyypilliseen tapaan Sasha tuuletti maaliaan reilusti :)

Itse ottelussa olisi voinut helposti käydä toisinkin päin, sillä ESBC Power AI -lukemien mukaan tällä pelin kuvalla "reilu" lopputulos olisi ollut n. 3-2.

Ensimmäisen ottelun voiton jälkeen Florida nousi ottelusarjassa nyt suosikiksi. Todennäköisimmät lopputulokset ovat nyt Floridan voitto 6. ottelussa ja Carolinan voitto 7. ottelussa.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä