Kategoria: NHL Blogi

Stanley Cup Playoffs 2023, 2. kierros

Tällä sivulla seuraamme Stanley Cupin playoffsien 2. kierrosta. Poimimme kiinnostavia tapahtumia sarjoista niin urheilun, kuin vedonlyönnin kannalta.

Tilanne ottelusarjoissa 16.5.2023:

  • DAL - SEA 4-3
  • VGK - EDM 4-2
  • TOR - FLA 1-4
  • CAR - NJD 4-1

16.5.2023

Dallasin ja Seattlen sarja saatiin viimeisenä päätökseen 7. ottelussa ja tulos oli täydellinen asiakkaillemme.

Koko ottelun under ja Seattlen team total sisään, kuin myös ennen sarjaa suosittelemamme sarjavedot Dallasille.

Koko ottelusarja oli ESBC Power AI:n riemuvoitto, sillä vaikka sarjaennakossamme arvelimme sarjasta vähämaalista, niin kertoimet lopulta ratkaisevat ja "jouduimme" pitkin matkaa overeiden kyytiin, kunnes viimeisessä ottelussa pääsimme viimein pelaamaan undereita.

15.5.2023

Nyt kun MM-kisat ovat saatu käyntiin niin myös NHL-blogimme palaa pieneltä tauolta.

Vegasin ja Edmontonin välinen ottelusarja saatiin viime yönä päätökseen, kun Jonathan Marchessaultin hattutempulla Oilers siirtyi kesälomille.

Kokonaisuutena näiden kahden sarja oli erittäin runsasmaalinen niin ESBC Power AI xG -lukemiltaan, kuin myös toteutuneilta maaleiltaan. Oilers loi tässä sarjassa enemmän maalipaikkoja, mutta Golden Knights käytti tilaisuutensa paremmin hyödykseen ja jatkaa joko Dallasia tai Seattlea vastan lännen finaaleihin.

Carolinan ja New Jerseyn ottelusarja oli analyysimme riemuvoitto, kun pääsimme pelaamaan Carolinaa sen loukkaantumisista huolimatta sarjavetoihin ja pitkin sarjaa. Toisaalta jos Timo Meier olisi onnistunut tuhannen taalan paikastaan viidennessä ottelussa, niin ehkä tätäkin sarjaa pelattaisiin vielä...

6.5.2023

Carolinan ja New Jerseyn välisessä ottelusarjassa jatkettiin "isät vastaan pojat" -meiningillä (tai siltä se ainakin tähän asti on näyttänyt). Hurricanes otti vakuuttavan 6-1 voiton toisessa kotiottelussaan ja siirtyi sarjassa jo n. 80% suosikkiasemaan. Lopputulos sopi mainiosti myös meille ja asiakkaillemme.

Seuraavat NHL-picksit julkaisemme lauantaina iltapäivällä!

5.5.2023

Dallasissa kotijoukkue tasoitti ottelusarjan erittäin vakuuttavan esityksen jälkeen lukemiin 1-1. ESBC:n asiakkaiden iloksi ottelun over tuli sisään lukemin 4-2, kun vedonlyöntimarkkina piti meidänkin mielestämme verrattain matalamaalista ottelua liiankin matalana.

Torontossa puolestaan paineet alkavat nousta, kun Florida haki jo toisen vierasvoiton ja lähtee 2-0 johdossa seuraavaan kotiotteluunsa. Tähän otteluun pääsimme pelaamaan Floridaa tasoituksella ja lopulta emme tarvinneet edes tasoituksen apua, kun Panthers voitti suoraan 2-3.

4.5.2023

Myös kaksi muuta otteluparia saatiin käyntiin, kun Carolina ja Vegas isännöivät New Jerseytä ja Edmontonia.

Carolinassa sarjavetomme saivat hyvän alun, kun Hurricanes voitti Devilsin lukemin 5-1. ESBC Power AI -lukemat eivät toki aivan noin ylivoimaiset Carolinalle olleet, mutta silti pelitapahtumien perusteella ansaittu voitto Hurricanesille.

Näinkin tasaisessa sarjassa jo yhdellä voitolla on iso merkitys koko sarjan voittotodennäköisyydelle ja Carolina onkin jo 67% suosikki jatkoon tästä parista. Toki swingi toimii myös toiseen suuntaan; jos New Jersey voittaa seuraavan ottelun, niin sarja palaa jälleen lähelle kolikonheittoa.

Vegasin ja Oilersin sarja puolestaan sai odotetun runsasmaalisen startin. Tällä kertaa maalikarkeloista selvisi voittajana Vegas, mutta jos jatkossakin Oilersin hyökkäys saa yhtä paljon paikkoja, niin sarjasta voi tulla pitkät maalikarkelot. Vegasin voitto oli huono sarjavedoillemme, mutta toisaalta 1. ottelun analyysiamme käyttäneet saivat esimerkiksi Sportmarketin kerroinvertailun mukaan ennen peliä yli 2,10x kertoimia Vegasin ML-voitosta.

Koko ottelusarjan tasolla Vegas nousi nyt suosikiksi, kun mietitään tästä otteluparista jatkavaa joukkuetta.

3.5.2023

Toinen kierros polkaistiin käyntiin vierasvoitoilla, kun Seattle ja Florida jatkoivat suosikkien kurittamista.

Dallas onnistui kuromaan Seattlen johdon jo tasoihin 4-4, mutta Yanni Gourden maalilla ottelusarjan ensimmäinen voitto Seattleen.

Tuo samalla tasoitti koko sarjan voimasuhteet ja lopputulema jatkosta on tällä hetkellä erittäin lähellä "kolikonheittoa".

Florida puolestaan jatkoi siitä mihin jäi Bostonia vastaan ja karvasi kiekkoa ahkerasti haltuunsa Toronton puolustajilta. Toronto kylläkin kokonaisuutena loi ottelussa enemmän tilanteita, joten tappiosta huolimatta Toronton mahdollisuudet sarjavoittoon ovat vielä aivan kelvolliset, vaikka avausvoiton ottanut Florida nyt niukka suosikki onkin jatkoon.

2.5.2023

ESBC:n Jorma Vuoksenmaa ja Hannu Seppälä istuivat alas perkaamaan pudotuspelien ensimmäistä kierrosta:

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä