Kategoria: NHL Blogi

NHL Trade Deadline 2020

Käymmme seuraavassa läpi siirtoja NHL:n siirtotakarajan tuntumassa:

Pacific:

Anaheim: Oli aktiivinen siirtorajalla ja lyhyellä tähtäimellä heikentyi. Mainittavimmat lähtijät olivat Ondrej Kase, Nick Ritchie ja Derek Grant. Tulopuolella mielenkiintoisimmat nimet olivat Sonny Milano, Danton Heinen ja David Backes. Kase-kaupan 1. varaus on ensi kesälle.

Edmonton: Oilers teki yhden mielenkiintoisimmista hankinnoista, kun Detroitista hankittiin Andreas Athanasiou. Tuulennopea laituri saattaa löytää uuden kevään Connor McDavidin viereltä. Kaivattua syvyyttä hyökkäyspäähän saatiin myös Tyler Ennisin muodossa. Mike Green puolustukseen on puolestaan melkoinen arpa. Lähtijöiden puolella Sam Gagnerin menetys ei juuri kirpaise.

Calgary: Flames paikkasi puolustuksessan Hamonicin ja Välimäen loukkaantumsia hankkimalla Erik Gustafssonin Chicagosta ja Derek Forbortin Los Angelesista. Nyt kun Mark Giordano palasi pelikuntoon niin Flamesin puolustus näyttää jälleen kelvolliselta.

Vancouver: Canucks teki kaksi hankintaa tilkitsemään loukkaantumisia. Brock Boeserin poissaoloa tuli paikkaamaan Tyler Toffoli ja maalivahtiosastolle tuotiin täydennystä Louis Dominguen muodossa. Jacob Markströmin veroinen maalivahti Domingue ei ole, joten paljon on nyt Thatcher Demkon harteilla.

San Jose: Goodrown mukana lähti tehoja Tampaan. 1.kierroksen varaus vastineeksi. Samantasoinen sentteri Marleau Pittsburghiin. Varausta vastineeksi. Merkittävä 3 / 4.pakki Dillon Washingtoniin ja varauksia vastineeksi.

Arizona: Kojoottien siirto nähtiin jo joulukuussa, kun New Jerseystä hankittiin Taylor Hall.

Los Angeles: Kings oli myyntilaidalla. Toffolin, Martinezin ja Forbortin myynnit laskevat jonkin verran pelivoimaa, varsinkin ensinmainitun osalta.

Central:

Nashville: Ei tehnyt suuria liikkeitä. Puolustajat Korbinian Holzer ja Matt Irwin vaihdettiin Anaheimin kanssa ja pari päivää aiemmin Miikka Salomäki vaihdettiin Ben Harpuriin. Predatorsissa uskotaan selvästi vielä mahdollisuuksiin keväällä, sillä mm. Mikael Granlundia ei kaupattu eteenpäin.

Minnesota: Wildin isoimmaksi siirroksi jäi pari viikkoa sitten tehty Jason Zuckerin myyminen, jossa toiseen suuntaan saatiin Alex Galchenyuk. Bruce Boudreaun potkujen jälkeen Wildia kannattaa nyt seurata erittäin tarkasti, miltä joukkueen peliesitykset alkavat näyttää.

Dallas: Starsiin huhuttiin mm. Joe Thorntonia, mutta mikään kauppa ei lopulta realisoitunut ja Texasissa jatketaan samalla miehistöllä.

Winnipeg: Hankki pari täydennystä paikkaamaan loukkaantumisia. Dylan DeMelo Ottawasta ja Cody Eakin Vegasista. Näistä DeMelo vaikuttaa täsmä hankinnalta puolustuksen poissaoloista kärsivään Jetsiin.

St. Louis: Hallitseva mestari ei tehnyt isoja liikkeitä. Marco Scandella poimittiin Montrealista varausvuoroja vastaan, kun Jay Bouwmeesterin kausi tuli pätökseen. Positiivisemmalla puolella tiedot St. Louisista kertovat, että Vladimir Tarasenko olisi tulossa kuntoon ennen runkosarjan loppua.

Chicago: Blackhawks myi parhaan maalivahtinsa Robin Lehnerin ja sai tilalle Vegasin kakkosvahdin Malcolm Subbanin. Puolustuksesta lähinnä vain hyökkäyspäähän lahjoja omaava Erik Gustafsson siirtyi Calgaryyn. Kauppojen jälkeen Chicagon maalivahtiosasto on nyt heikompi.

Colorado: Maalivahtiosastolle täydennystä Michael Hutchinsonin muodossa. Jos Hutchinson joutuu pelaamaan paljon, niin Colorado on todennäköisesti ongelmissa. Ottawasta poimittu Vladislav Namestnikov tuo lähinnä syvyyttä alempiin ketjuihin, tosin nyt loukkaantumisten keskellä saattaa saada näyttöpaikan paremmastakin ketjusta.

Metropolitan:

Columbus: GM Jarmo Kekäläinen ei tehnyt isoja siirtoja. Anaheimin kanssa vaihdettiin Sonny Milano Devin Shoreen ja Markus Hännikäinen siirtyi Arizonaan myöhäistä varausnumeroa vastaan. Blue Jackets on vielä kiinni pudotuspelipaikassa, mutta nykyisillä loukkaantumisilla siitä kiinnipitäminen tulee olemaan haastavaa.

NY Islanders: peruspakki Greene New Jerseystä. Ottawasta ykköstykki sentteri Pageau.

NY Rangers: 2.isoimmat minuutit kellottanut tärkeä pakki Skjei kaupattiin Carolinaan 1.kierroksen varausvuorosta.

New Jersey: Tärkeät pakit Vatanen & Greene sekä tärkeät hyökkääjä Simmonds & sentteri Coleman kaupattiin. Vastineeksi käytännössä vain varauksia.

Carolina: Hurricanes reagoi tärkeän Dougie Hamiltonin loukkaantumiseen hankkimalla puolustukseen Sami Vatasen ja Brady Skjein. Näillä ei paikata Hamiltonin jättämää aukkoa, mutta tähän tilanteeseen nämä ovat varsin hyviä hankintoja. Floridan kanssa tehdyssä kaupassa pääpalaset olivat Vincent Trochek ja Erik Halua.

Washington: Capitals vahvisti rivejään jo viikko takaperin Brenden Dillonilla ja siirtorajalla hankittiin vielä Montrealissa hyvää jälkeä tehnyt Ilya Kovalchuk. Washingtonilla on nyt kasassa kelpo nippu, jolla taistella itäisen konferenssin kärkisijoista.

Philadelphia: ei mitään maininnan arvoista.

Pittsburgh: Vahvisti rivejään hankkimalla Patrick Marleaun, Connor Shearyn ja Evan Rodriguesin. Ja aiemmin hankittiin Zucker Minnesotasta. Näillä paikataan Guentzelin loukkaantumista ja saadaan kaivattua syvyyttä keväälle.

Atlantic:

Ottawa: Senators oli odotetusti myyntilaidalla ja sai paljon varausvuoroja korvaukseksi Tyler Ennisistä, Jean-Gabriel Pageausta ja Vladislav Namestnikovista. Rajallisella materiaalilla läpi kauden pelannut Ottawa on taistellut urhoollisesti, mutta viimeisimmät siirrot tekevät loppukaudesta erittäin vaikean. Pidemmällä tähtäimellä Kanadan pääkaupungissa näyttää hyvältä, sillä tuleviin drafteihin on nyt erittäin hyvät asemat.

Boston: Bruins vahvisti rivejään hankkimalla Ondrej Kasen Anaheimista ja dumppasi samalla David Backesin sopimuksen paluupostissa. Toisessa siirrossa Anahemin kanssa Nick Ritchie ja Danton Heinen vaihdettiin keskenään. Jos/kun Kaselle löydetään paikka 2-3. Ketjusta, niin Bostonin voi laskea hieman vahvistuneen.

Tampa Bay: Hyvä Goodrow San Josesta, normihyökkääjä Tampan rosterissa. 1.kierroksen varaukseen vaihdettiin.

Toronto: mainio maalivahtiosaston vahvistus, kun Campbell hankittiin Los Angelesista ja heikko Hutchinson lähti Coloradoon.

Montreal: Canadiens oli siirtorajalla myyntilaidalla ja kauppasi varausvuoroja vastaan Ilya Kovalchukin, Nate Thompsonin, Matthew Pecan ja Nick Cousinsin. Kovalchukin ja Cousinsin menettäminen syö hyökkäysvoimaa, joten Montrealin mahdollisuudet pudotuspeleihin alkavat olla enää teoreettiset.

Detroit: Athanasiou & Green Edmontoniin. Varauksia & Gagner vaihdossa.

Florida: Kauppasi pois hyvän Trochekin ja sai tilalle Haulan sekä syvyyttä rosteriin. Ei nostanut osakkeitaan, vaikka tällä hetkellä Toronto näyttäisi olevan kypsä marja poimittavaksi.

Buffalo: Sabresin pudotuspelimahdollisuudet ovat alle 10% luokkaa, mutta joukkue päätti silti vahvistaa rivejään Wayne Simmondsilla. Pittsburghin kanssa tehdyssä kaupassa Conor Sheary palasi takaisin tuttuihin maisemiin. Paluupostissa saatiin Dominik Kahun.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä