Kategoria: NHL Blogi

NHL Prime time 27.3.2022

NY Islanders – Tampa Bay

Islandersin viimeisetkin haaveet pudotuspelipaikasta haihtuivat entisestään eilen Boston Bruinsin vieraana. 3-6 tappion myötä matkaa idän kahdeksanteen sijaan on jo niin paljon, että mahdollisuus on enää teoreettinen.

Kokoonpano saarelaisilla on hyvä, ainoastaan Clutterbuck ja Mayfield ovat sivussa. Ilya Sorokin saanee tänään torjuntavuoron.

Hallitseva tuplamestari Tampa Bay puolestaan on matkalla pudotuspeleihin, mutta hieman odotettua vaikeammissa astelemissa. Viime tuloksien myötä Boston ja Toronto taistelevat nyt samoista sijoista ja Florida näyttää karkaavan divisioonan voittoon.

Loukkaantumistilanne on hyvä, ainoastaan puolustavan roolin Ryan McDonagh on sivussa.

Eilen 2-1 jatkoaikavoitossa Tampan maalilla oli kakkosvahti Elliott ja tänään torjuntavastuun saa Vasilievskiy, joka on yksi NHL:n parhaista maalivahdeista.

Molemmat joukkueet ovat keskellä otteluruuhkaa, mutta viimeisen viikon ajalta Islandersin ohjelma on ollut vielä tiiviimpi. Todennäköisyysarviomme otteluun:

NY Islanders: 42%

Tampa Bay: 58%

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä