Kategoria: NHL Blogi

NHL Prime time 26.3.2022

Boston – NY Islanders

Bruins nousi mukaan taisteluun Atlanticin suorasta pudotuspelipaikasta voittamalla viimeksi Tampa Bayn lukemin 3-2. Nyt vastaan tulee Barry Trotzin Islanders, jonka kausi on ollut yksi NHL:n suurimmista pettymyksistä tällä kaudella. Islanderseilla on vielä matemaattiset mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta käytännössä ne ovat jo menneet.

Otteluohjelman puolella molemmilla on lepopäivä alla, mutta vieraiden pelitahti on ollut tiiviimpi viime viikon aikana. Tämä on Islanderseille jo viides ottelu kahdeksan päivän sisään ja huomenna on vielä edessä ottelu Tampa Bayta vastaan.

Bostonilla puolestaan on edessä todella tärkeä ottelu Torontoa vastaan ja todennäköisesti jo hieman tuota peilaten torjuntavastuun saa tänään kakkosvahti Linus Ullmark.

Kokoonpanojen puolella ainoa isompi kysymysmerkki on Bostonin Patrice Bergeron, jonka lopullinen pelikunto selviää vasta ottelun alla. Arviossamme olemme olettaneen Bruinsin kapteenin pelaavan. Vieraiden puolelta sivussa ovat Mayfield ja Clutterbuck.

Arviomme otteluun (Moneyline)

Boston: 63% NY Islanders: 37%

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä