Kategoria: NHL Blogi

NHL-kausi 2020-2021

Järkipeluri,

pian se taas alkaa.

Meidän ja asiakkaidemme innolla odottama uusi NHL-kausi.

Viime kausi oli monella tapaa ikimuistoinen niin vedonlyöntimenestyksen, kuin urheilullisten ja ei-urheilullisten tapahtumien johdosta.

Tulevaan kauteen kohdistuu paljon muutoksia, joita olemme huolellisesti tutkineet ja sisältäneet analyysimme:

  1. divisioonajako muuttui ja kaikki ottelut pelataan divisioonien sisällä. Pudotuspelit pelataan myös divisioonan sisällä ensin. Vasta playoffsien 3. kierroksella pelataan toista divisioonaa vastaan. Tämä parantaa joidenkin joukkueiden mahdollisuuksia päästä pudotuspeleihin ja vastaavasti heikentää joidenkin.
  2. otteluita on ”vain” 56, tämä lisää satunnaisuutta verrattuna 82 ottelun sarjaan. Yhden ottelun merkitys lopulliseen sarjatilanteeseen kasvaa.
  3. otteluohjelmassa pelataan usein kaksi ottelua samaa joukkuetta vastaan peräkkäin. Myös pidempiä otteluputkia samaa joukkuetta vastaan on ohjelmassa. Vedonlyöjän kannattaa olla tarkkana varsinkin maalivahtivalintojen suhteen.
  4. halleihin ei oteta katsojia, paitsi muutamat joukkueet harkitsevat kauden alla rajattua kapasiteettia (Dallas, Arizona…)
  5. nyt jo ennen kauden alkua on jouduttu siirtämään otteluita (Dallas) ja USA:n koronatilanteen huomioiden ei yllättäisi, jos kauden aikana peruttaisiin enemmänkin otteluita.
  6. viime kauden pudotuspeleistä rannalle jääneet joukkueet ovat olleet jopa 10 kuuukautta pelaamatta. Siinä ajassa vammat ja pikkukolhut on paikkailtu. Toisaalta pelituntuma voi olla hakusessa. Pitkälle syksyyn pelanneet joukkueet puolestaan voivat puolestaan edelleen kärsiä loukkaantumisista. (esim. Dallasin Tyler Seguin ja Ben Bishop) Toisaalta joillakin vähän muuttuneilla joukkueilla voi olla syksyn pelien jäljiltä olla helpompi päästä heti tosipelien rytmiin.
  7. harjoitusotteluita ei pelata, vaan kausi alkaa suoraan parin viikon leirin jälkeen.
  8. jotkut pelaajat missaavat kauden alun karanteenien yms vaikeuksien takia (Kapanen, Granlund..)
  9. kokonaisuutena poikkeusolot lisäävät epävarmuutta ja vedonlyöjän kannatta olla valmiina reagoimaan nopeastikin. Toisaalta pitää myös yrittää erottaa signaali kohinasta, eikä tempoilla massan mukana.

Haastava kausi on siis tulossa niin joukkueille, kuin vedonlyöjille.

Kiekko putoaa jäähän ensimmäisen kerran keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa, kun kausi alkaa viidellä ottelulla.

Me ESBC:llä olemme valmiina!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä